Subtilní postava = HGH jako řešení?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Subtilní postava = HGH jako řešení?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Subtilní postava = HGH jako řešení?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SIA

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 10:10 pm    Předmět: Subtilní postava = HGH jako řešení? Odpovědět s citátem

Odjakživa mám subtilní postavu, nějak normálně vypadám až tak kolem 80kg a s pravidelným pořádným tréninkem. Jenže po konci školy a nástupu do zaměstnání jsem opět zhubnul na svoji standardní zdechlou formu a čas cvičit mám tak hodinu cca od 20:00 do 21:00.
Nebudu to dál okecávat, napadlo mě, jestli by mi vyšší hladina růstového hormonu nemohla pomoct k tomu,
abych tak rychle neztrácel svalovou hmotu a váhu. Našel jsem nějaký produkt Gigarelin RX, což je HGH v tabletách se stejným účinkem jako kdyby se to podávalo pomocí injekce. Stojí to teda flastr, ale jedno balení bych vyzkoušet mohl.
Nemáte nějaké rady?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
classic

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:20 pm, celkově upraveno 1 krát
wondra

PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2016 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žer a cvič a neřeš kraviny nehledej výmluvy. měřím 183, začínal jsem na 65 a ted mám cca 82. V pohodě se dá nabrat půl kila měsíčně první rok.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 12:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Akú máš preboha pracovnú dobu, ak máš na cvičenie iba hodinu denne a ideš to kompenzovať rasťákom?

Tak sa mne zdá Jasánek, že se Vám nechce makat!
SIA

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 6:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Žer a cvič a neřeš kraviny nehledej výmluvy. měřím 183, začínal jsem na 65 a ted mám cca 82. V pohodě se dá nabrat půl kila měsíčně první rok.

Hele cvičím defakto 6 let a jediným výsledkem je 75kg a svalová hmota skoro žádná. Navíc teď mám asi tak 10% času co jsem měl dřív. Mám příšernou genetiku, nějakou hmotu si udržím čistě jen ve chvíli, kdy nemusím nic dělat, jen cvičit, jíst a regenerovat. Tyhle časy už jsou navždy fuč.
Můj den vypadá asi tak, že vstávám ve 4:30 a vracím se domů často i v 19:30, pak do sebe pošlu nějaký menší jídlo, cvičím tak od 21:00 do 21:45, znova se najím a v 23:00 jdu spát. Z toho bych nabral jedině kdybych měl úplně jinou genetiku. Defakto váhu neustále ztrácím, za 1,5 měsíce šly 3kg dolů.
SIA

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Akú máš preboha pracovnú dobu, ak máš na cvičenie iba hodinu denne a ideš to kompenzovať rasťákom?

Spíš mi přijde divný, že s relativně normální stravovacím režimem přes den i tak ztrácím neustále na váze, tak mě napadlo, jestli to nemůže být deficitem třeba HGH.
JPS1

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4:30-19:30 ..asi bych se podíval po jiné práci. Nejsme v Řecku, práce je dost.
Shrnuto, celej svět je proti tobě a teď si představ, že někdo má třeba i dítě, nebo dokonce, světe div se, dvě!! a ženu k tomu. Prostě si to zařiď jinak. po šesti letech bez výsledku bych s tím asi seknul.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SIA napsal:
Dante Flyshit napsal:

Spíš mi přijde divný, že s relativně normální stravovacím režimem přes den i tak ztrácím neustále na váze, tak mě napadlo, jestli to nemůže být deficitem třeba HGH.

A co si zajít na endokrinologii? Tvoje teorie je, podle mě, velice lehce ověřitelná. Buď se tam nechat poslat obvoďákem a nebo, když zacáláš, změří ti co chceš i bez doporučení.
sk

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 7:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je ti jasne, ze to co tady pises jsou vlastne jen vymluvy ? Ty sice chces se sebou neco delat, ale ta tvoje motivace neni dostatecna na to, aby si nasel 2x tydne cas (treba od 20 do 22) a odjel poradny trenink typu korte napr. Jidelnicek asi taky bude ukrutnost nejaka.

Ja treba bych se rad naucil dejme tomu francouzsky a nejspis by se mi to i povedlo, kdybych tomu venoval tydne 2x2h intenzivni snahy...ale kde na to ma clovek vzit cas, zvlast kdyz nemam talent na jazyky ze...
speedy

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

11k czk za tabletky s neoverenym ucinkom... Co ti bije? Ked uz tak velmi chces HGH, tak zbehni k doktorom po liecbu hgh. Ako sa moze dostat HGH do krvneho obehu cez tabletku??? :O ... ale kupte si to niekto a nechajte si nasledne robit krvne testy. Ak by to fungovalo tak kupujem hned niekde na ciernom trhu

Ak si ochotny kupit tabletky za 11k tak zmen pracu / prestahuj sa. Mozno nezarabam majland ale pracovny cas mam 8h a este si mozem ist kedykolvek zacvicit... samozrejme nerobim vo fitness abo inom sporte :D
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ibutamoren mesylát je orálně účinný sekretolog růstového hormonu.
Notoricky známý graf
http://cdn3.bigcommerce.com/s-qzo1mb/product_images/uploaded_images/mk677.jpg?t=1421871382
ukazuje zvýšení po pár dnech užívání. ta látka opravdu funguje, kupodivu není u nás ani zakázána, resp. není mezi taxativně jmenovanými na dopingové listině. Ale opravdu bych to nekupoval za víc než 1500 Kč za měsíční dávku, tak se to pohybuje v polských e-shopech např.
Navíc je podle mého názoru účinnější než slavné peptidy.
classic

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

HGH je vyrábaný len vo forme lyofilizovaného prášku,alebo roztoku. Akákoľvek iná forma,napr. Tbl.,cps atd... nie je pravý HGH.Sú to iba falošné reklamy predajcov. Jediný spôsob, ako aplikovať HGH je v sub-q /podkožnou /,alebo intramuskulárnou /vnútrosvalovou / aplikáciou.

Myslim si, ze ak si posraty si pichnut par ihiel do stehna, tak nemas co hormony/AS brat.

Naposledy upravil Berserk_Grom dne čt srpen 25, 2016 11:17 am, celkově upraveno 1 krát
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
lol, HGH v tabletach, bal by som sa ze su to fejky.

Myslim si, ze ak si posraty si pichnut par ihiel do stehna, tak nemas co hormony/AS brat.

No nevím, jestli je lepší volba platit měsíčně 10-20 tisíc za syntetický HGH, popř. nějaký šmejd z Číny, než kupovat suplement s podobným efektem za 60 EUR měsíčně:)
ale já nemám holeně odřené do krve, takže jsem asi barbie boy:)
edit:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ibutamoren
počti si:)

Naposledy upravil Hulkie dne čt srpen 25, 2016 11:17 am, celkově upraveno 1 krát
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Berserk_Grom napsal:
lol, HGH v tabletach, bal by som sa ze su to fejky.

No nevím, jestli je lepší volba platit měsíčně 10-20 tisíc za syntetický HGH, popř. nějaký šmejd z Číny, než kupovat suplement s podobným efektem za 60 EUR měsíčně:)
ale já nemám holeně odřené do krve, takže jsem asi barbie boy:)

precitaj si este raz moj koment.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Subtilní postava = HGH jako řešení? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: