|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | | Hulkie napsal: | | Berserk_Grom napsal: | lol, HGH v tabletach, bal by som sa ze su to fejky.
Myslim si, ze ak si posraty si pichnut par ihiel do stehna, tak nemas co hormony/AS brat. |
No nevím, jestli je lepší volba platit měsíčně 10-20 tisíc za syntetický HGH, popř. nějaký šmejd z Číny, než kupovat suplement s podobným efektem za 60 EUR měsíčně:)
ale já nemám holeně odřené do krve, takže jsem asi barbie boy:) |
precitaj si este raz moj koment. |
ano, upravil jsi ho, upravil jsem ho i já, trochu si počti, něco mi říká, že stránka všetkooanabolikách nebude úplně ten nejlepší zdroj informací:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Berserk_Grom

|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 11:22 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Berserk_Grom napsal: | | Hulkie napsal: | | Berserk_Grom napsal: | lol, HGH v tabletach, bal by som sa ze su to fejky.
Myslim si, ze ak si posraty si pichnut par ihiel do stehna, tak nemas co hormony/AS brat. |
No nevím, jestli je lepší volba platit měsíčně 10-20 tisíc za syntetický HGH, popř. nějaký šmejd z Číny, než kupovat suplement s podobným efektem za 60 EUR měsíčně:)
ale já nemám holeně odřené do krve, takže jsem asi barbie boy:) |
precitaj si este raz moj koment. |
ano, upravil jsi ho, upravil jsem ho i já, trochu si počti, něco mi říká, že stránka všetkooanabolikách nebude úplně ten nejlepší zdroj informací:) |
ale wikipedia je hodnoverny zdroj?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 11:40 am Předmět: |
|
|
vidíš tam těch dvacet různých odkazů na vědecké studie?
poslední post ode mně: lidi co to užívají pociťuji hypoglykemie, trnutí prstů, přibírají 6 kg za tři dny, spí jak zabití atd atd atd
přečti si nějaké fóra, odkazy, nebudu tě přesvědčovat o věci tak zřejmé jako že slunce svítí...
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 12:56 pm Předmět: |
|
|
I když je zajímavé číst, co všechno jsou do sebe lidi ochotní prát, aby jim narostlo trochu svalů navíc, původnímu tazateli bych přesto raději doporučil, aby si za ty peníze koupil permici do posilky a nějaké to jídlo. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 5:01 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | I když je zajímavé číst, co všechno jsou do sebe lidi ochotní prát, aby jim narostlo trochu svalů navíc, původnímu tazateli bych přesto raději doporučil, aby si za ty peníze koupil permici do posilky a nějaké to jídlo. :) |
sorry je to pořád dokola "žeř, pořádně makej, bla bla", nejste schopni pochopit, že existují i lidi, co fakt mají tak debilní genetiku, že trénink někdy pozdě veřer po celodenním stresu v práci a průměrným stravováním je nanic.
Asi bych si taky myslel, že ten dotyčný je spíš línej nebo něco podobnýho, kdybych neměl sám tu zkušenost. Vypadat normálně jako každej necvičící týpek v mém věku, tak na to se*u, jenže já vypadám spíš jak anorektik a odjakživa mi to vadí.
Hulkie díky za ten SARM produkt, vypadá to zajímavě, asi to na 99% vyzkouším, jestli to k nečemu bude. Mně bude bohatě stačit, když si při svým momentálním stylu života udržím váhu někde okolo 78kg v takový formě, kterou jsem měl, když jsem se mohl 100% soustředit na cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 5:53 pm Předmět: |
|
|
To neni SARM. Selektivní modulátor androgenních receptorů je v podstatě steroid, který se váže jen k receptorům ve svalech. Např ostarin, andarin, YK-11 a RAD-140 z tech novejsich, daleko ucinnejsich. Tahle latka nema nic spolecneho s androgennim pusobenim.
Osobne jsem z toho nic nezkousel. Ja mam Korteho a ephedru, s tim vystacim:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 5:55 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | Magumi napsal: | | I když je zajímavé číst, co všechno jsou do sebe lidi ochotní prát, aby jim narostlo trochu svalů navíc, původnímu tazateli bych přesto raději doporučil, aby si za ty peníze koupil permici do posilky a nějaké to jídlo. :) |
sorry je to pořád dokola "žeř, pořádně makej, bla bla", nejste schopni pochopit, že existují i lidi, co fakt mají tak debilní genetiku, že trénink někdy pozdě veřer po celodenním stresu v práci a průměrným stravováním je nanic.
Asi bych si taky myslel, že ten dotyčný je spíš línej nebo něco podobnýho, kdybych neměl sám tu zkušenost. Vypadat normálně jako každej necvičící týpek v mém věku, tak na to se*u, jenže já vypadám spíš jak anorektik a odjakživa mi to vadí.. |
Promiň, ale neznám člověka, co by neuměl přibrat svaly a dostat se do formy, když pravidelne cvičí a stravuje se delší dobu konzistentně. Někomu to pude húř, někomu rychlejc, ale když cvičíš rok a neflákaš to, MUSÍŠ mít výsledky.
A každý tady pracuje/studuje/vyděláva si na živobytí, taky jsme unavení z práce, no a co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 6:14 pm Předmět: |
|
|
| SIA napsal: | | Magumi napsal: | | I když je zajímavé číst, co všechno jsou do sebe lidi ochotní prát, aby jim narostlo trochu svalů navíc, původnímu tazateli bych přesto raději doporučil, aby si za ty peníze koupil permici do posilky a nějaké to jídlo. :) |
Asi bych si taky myslel, že ten dotyčný je spíš línej nebo něco podobnýho, kdybych neměl sám tu zkušenost. Vypadat normálně jako každej necvičící týpek v mém věku, tak na to se*u, jenže já vypadám spíš jak anorektik a odjakživa mi to vadí.
|
Lidi mají různé dispozice; mně taky převálcují kluci s lepší genetikou. Na druhou stranu, kdyby ti na tom opravdu záleželo, tak tomu cvičení víc uzpůsobíš svůj život, například si ráno přivstaneš, abys sis zacvičil pořádně s čistou hlavou, a večer si uvaříš něco pořádného a nafutruješ to do krabiček.
Navíc nejde jen o ten cíl, když tě dlouhodobě nebaví a frustruje ten proces, tak proč to vůbec dělat?
Je mi fakt jedno, co si kdo dělá se svým tělem, můj život to není, ale každému, kdo si představuje sypání v jakékoliv podobě jen jako snadnou cestu, jak rychle zkrásnět a najít štěstí a spokojenost, bych nejdřív doporučil k přečtení tuhle sérii článků:
http://www.lift-run-bang.com/2012/03/darksidinobsessionspart-1.html
http://www.lift-run-bang.com/2012/03/darksidinobsessionspart-2.html
http://www.lift-run-bang.com/2012/03/darksidinobsessionspart-3-big-empty.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 7:21 pm Předmět: |
|
|
Hulkie díky za ten SARM produkt, vypadá to zajímavě, asi to na 99% vyzkouším, jestli to k nečemu bude. Mně bude bohatě stačit, když si při svým momentálním stylu života udržím váhu někde okolo 78kg v takový formě, kterou jsem měl, když jsem se mohl 100% soustředit na cvičení. |
To je blbost, já mám genetiku úplně nahovno a když cvičím jen trochu, vypadám jak holka, ale když jsem cvičil mrtvoly a dřepy, tak to rostlo, i když pomalu.
A okolí si toho všimlo, i když jsem nebyl žádnej Arnold, takže ta změna jde u každýho. Prostě většina je líná cvičit těžký cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
JogyNo
|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 7:28 pm Předmět: |
|
|
Sám píšeš, že sa stravuješ priemerne (jedálniček ani tréning si sem však ešte neposlal, pokiaľ mi to neuniklo).
Ako môžeš čakať solídne výsledky, ako ešte sám píšeš, s naprd genetikou? Akýkoľvek suplement alebo AS atp. je len nástroj na zvýšenie potenciálu, výsledkov, kt. môžeš dosiahnuť správnym dodržiavaním základných princípov - strava, oddych, tréning. Nie je to uľahčenie cesty a bez základov to nikam nepovedie.
Samozrejme, napr. test. "zlepší stavbu tela" aj bez tréningu a úpravy stravy, avšak to je mierne o inom...
A skláňam sa pred znalosťami čo tu predvádzajú chlapi - Hulkie, Magumi... Takéto rady si ceň, väčšina platených "odborníkov" nemá takú kapacitu informácií... _________________ Soak your nuts!
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt srpen 25, 2016 8:15 pm Předmět: |
|
|
Sračky a kecy. tyhle výmluvy jsem měl taky. Blbá práce? změn ji. vyhovuje ti jen chodíš domů pozdě? tak si kurva nestěžuj. Nejspíš jíš jak holka a tak i cvičíš a proto tak vypadáš. U cvičení jde o konstatní výkon, byť klidně nemusíš dřít jak magor, ale cvič pravidelně, dobře jez a vyhýbej se stresu. Výsledek přijde. ne dnes, ne zítra, ale jednou ano. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá srpen 26, 2016 7:07 am Předmět: |
|
|
sorry je to pořád dokola "žeř, pořádně makej, bla bla", nejste schopni pochopit, že existují i lidi, co fakt mají tak debilní genetiku,...
naopak, sebestřednou ublíženou lítostivostí nejsi schopen akceptovat zřejmý fakt.
..hele, napadá mě podobnost s jedním tady co má deprese.. "cvičím jako holka, jím sračky"
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: pá srpen 26, 2016 12:22 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | JPS1 napsal: | sorry je to pořád dokola "žeř, pořádně makej, bla bla", nejste schopni pochopit, že existují i lidi, co fakt mají tak debilní genetiku,...
naopak, sebestřednou ublíženou lítostivostí nejsi schopen akceptovat zřejmý fakt.
..hele, napadá mě podobnost s jedním tady co má deprese.. "cvičím jako holka, jím sračky" |
Ok, kolikrát týdně cvičíš těžký mrtvý tahy, dřepy, power-cleany? |
in b4 co jsou to "power cleany" :D
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá srpen 26, 2016 1:15 pm Předmět: |
|
|
Jestli je to otázka na mě, tak dvakrát. Ale já jsem fitneska, ne cool turista. Power-cleany nevím co je, takže ty radši nejedu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|