|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Martina
Ronnie.cz

|
Zaslal: po srpen 15, 2016 4:17 pm Předmět: Sušené maso Fine Gusto |
|
|
Máme tu pro Vás další vzorky na vyzkoušení!
Tentokrát se jedná zase o něco jiného než o suplementy. Je to spíš taková mňamkózní klasika - sušené maso neboli jerky. U nás na e-shopu máme nově sušené maso od Fine Gusto , které je sušený s minimálním množstvím soli a nejsou tam přidaný žádný konzervanty a barviva.
https://obchod.ronnie.cz/s-6176-susene-maso-fine-gusto.html
ZASÍLÁNÍ VZORKŮ UKONČENO ;)!
V redakci jsme samozřejmě museli taky hned vyzkoušet. Maso je podle nás fakt dobrý. Zdá se nám hodně kvalitní, je moc dobrý a bez chemickej blbostí, což je za nás super.
Takže postup je pořád stejný:
Pokud byste rádi ochutnali a podělili se o váš názor, napište mi do soukromé zprávy Vaše jméno a plnou dodací adresu (ulice a číslo, město včetně PSČ) a najdete vzorek ve schránce :) Až zásoby dojdou, napíšu, že jsme na nule.
Až vyzkoušíte, napište mi prosím zpětně, jak Vám maso chutnalo - ať už tady na fórum nebo třeba k sobě na Facebook, to je na Vás. A pošlete mi pak jen odkaz.
Díky všem za zpětnou vazbu! :)
Martina
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rage_cz18
|
Zaslal: po srpen 29, 2016 4:35 pm Předmět: |
|
|
Díky za zaslaný vzorek. Tak dobré sušené maso jsem ještě neměl. Můj žebříček:
1. místo: Fine Gusto
2. místo: Jihočeské Jerky
3. místo: Indiana Jerky
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: po srpen 29, 2016 5:11 pm Předmět: |
|
|
Taktiež ďakujem za zaslanie vzorky hovädzích. Musím povedať, že ako píše kolega nadomnou v porovnaní s inými značkami sú tieto chuťovo o niečo lepšie.
Neviem čo by som viac napísal, proste fajnové sušené mäso.  Možno len to, že pri hrubších kúskoch je ťažké to poriadne rozžuť, ale to je všeobecne pre všetky značky. :) Ale bolo by fajn, ak by sa toho výrobcovia vyvarovali.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po srpen 29, 2016 7:06 pm Předmět: |
|
|
Taky děkuju za vzorky, chuťově výborné, ale ke konci se to už hodně těžko kouše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po srpen 29, 2016 8:11 pm Předmět: |
|
|
Také děkuji za vzorek hovězího. Až na jeden větší kousek se šlachou, který nešel dost dobře pozřít, maso chválím. Chuťově výborné. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
petrseky
|
Zaslal: po srpen 29, 2016 10:52 pm Předmět: |
|
|
Dekuji za vzorek, prislo mi kruti. Tajne sem si na nej myslel :-)
Bylo vyborny, hlavne nebylo moc koreneny ani slany. Proste akorat.
Super svaca, nebo k vínu...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út srpen 30, 2016 8:01 am Předmět: Fine Gusto |
|
|
Děkuji za vzorek hovězího. Konečně sušený maso, který není zbytečně moc překořeněný a přesolený. Chuťově lepší než Jerky. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
martin_killer
|
Zaslal: so září 03, 2016 11:42 pm Předmět: |
|
|
Díky za vzorek.
Dostal jsem krůtí maso, chutnalo výborně a dobře se jedlo. Asi nej sušený maso, co jsem kdy jedl.
Díky za ně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne září 04, 2016 11:52 am Předmět: |
|
|
Souhlas s Mirusem, vidim to uplne stejne. Skoda te ceny, ale chapu ji.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
|
| nahoru |
|
 |
pilarius
|
Zaslal: po září 05, 2016 8:17 pm Předmět: |
|
|
Díky za vzorek hovězího. Prostě chutné sušené hovězí, nemám, co bych k tomu dodal. Snad jen to, že mě zarazilo, že v balení není párátko. Ono ale nakonec ani nebylo potřeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pburáň
|
Zaslal: út září 06, 2016 3:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Tak já dostal vzorky krůtího a chuťově supr a jsem rád že to není zbytečně kořeněné.
|
|
| nahoru |
|
 |
mia.cw
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: st září 21, 2016 7:53 am Předmět: |
|
|
Dávám přednost formě pioneer's tedy jako dlaň velký průsvitný plátek. Lépe se to dávkuje (trhá, kouše ) .. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
Naposledy upravil JPS1 dne st září 21, 2016 1:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Italský hřebec

|
Zaslal: st září 21, 2016 11:55 am Předmět: |
|
|
Děkuji za vzorek, vyšla na mě krůtí varianta.
Za mě osobně spíš takový průměr z těch, která jsem měl, chutově spíše lepší, ale strukturně takové trochu divné :). Co se mi líbilo nejvíce bylo balení, hrozně příjemné na dotek :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|