Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 444, 445, 446  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Beh 3.5km + 2 cca 60 metrove behy (naschvál píšem behy a nie šprinty ) do strmého kopca. A potom:

Pakliky s nohami na hojdačke (ruky naširoko, prsty von):
4x10 všetko stopky,ak to má zmysel písať

Pazhyby:
4x10

Hodnotenie tréningu: Dnes už lepšie ako včera. Trochu lepšie som sa rozhýbal a šlo to lepšie. Pri cvičení sa k nám pridal malý Kolja,ktorý trápiaceho sa Nabuka povzbudil slovami 'ťažko,ťažko' a šliapol mu na prsty

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2016 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešná zmrzlinová tučkoforma s Nabukom

decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2016 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celodenná drsná túra v Národnom parku Paklenica. Naaaaadhera, zakončená skokom do horského jazierka. Na fotke tesne po skoku v mojej tradičnej póze dvojitého bicáku bez bicáku

decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2016 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Popri včerajšej ultratúre sme si stihli dať s Nabukom boxerkové kúpanie v nádhernom horskom jazierku v Paklenici, kde sa točil film Winetou. Parádička,ale domov sme došli totálne zničení a preto dnes len ľahúčko vyklusaných 3.5km a tradične

Pakliky:
4x10

Pazhyby:
Rx10

Hodnotenie tréningu: nohy stuhnuté a uťahané, ale keď som to rozhýbal, šlo to. Zajtra okolo obeda vyrážame domov, tréningy by som mal začať rovno ťažkými drepmi,tak uvidíme, ako som na tom po vyše týždni bez železa.

decarabas

PříspěvekZaslal: po srpen 29, 2016 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prvý podovolenkový tréning

Nohy, hrudník

Drepy:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x2x90kg
1x2x130kg
1x2x150kg belt on
1x2x160kg
1x2x170kg
1x1x180kg ale Nabu ma musel pridržať
1x6x130kg

Legpress:
4x10x240kg

Hackeny v legpresse:
4x6x40kg

Zakopávanie:
4x10x50kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
4x6x100kg

Strečing

Hodnotenie tréningu: No mamo moja Týždeň som nebol v posilke a pripadal som si ako retard. Slabý ako novorodenec, technika nič, sústredenie nič, odhodlanie nič Nenávidím dovolenky. Tie návraty bolia - ego trpelo a kolená tiež, totálne nerozhýbané.
Drepy som ako tak splnil, cieľ bol neprehnať to a dať dvojku so 170 kilami. To vyšlo, ale zamrzí, že vyššie to už moc nešlo. Nohy zleniveli, raz darmo. Nabu už pri prvej dvojke so 130 pozeral, že sa nejak trápim. Ale pohlo sa to nakoniec, no.
Zvyšok boli pumpičky, ale potešil ma benchpress, tam sa podozrivo sila udržala Pritom moje tlakové cviky obyčajne idú do hajzlu ako prvé.
Okrem benchu ma potešila aj Saskia, ktorá došla v minikraťáskoch a nejaké dve mladé devušky, ktoré potešili oko frustrovaného smutného chlapca. Teda mňa

Popravde myslím, že by to nebolo také zlé, ale celý týždeň som žral hrozný shit, vkuse samé cestoviny a junk, nebola šanca podržať nejak tie svaly. Raz denne nejaká ryba ich nemohla dostatočne vyživiť. Ale nič to, týždeň dva a som nazad a ešte aj ďalej, lebo telo si odpočinulo.

A jedna aktuálna fotka z dneška:

A jedna s Nabukom, keď sme si ešte beztarostne užívali, nedbajúc, že naše svaly krnejú a vyparujú sa

decarabas

PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2016 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník a chrbát a bicák

Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x2x110kg
1x2x120kg
2x2x130kg
https://www.instagram.com/p/BJx-zehh0RN/?taken-by=pete_mad_lennack
2x3x120kg stopky
1x8x100kg stopky
1x6x100kg stopky

Incline tlaky s Vč:
1x6x70kg
3x5x80kg

Protismerné kladky vsede:
1x10x22kg
3x10x27kg

Zhyby:
4x6xCarabas hore stopky, negatívky pomalé

Bicák s EZ:
4x6x40kg

Hodnotenie tréningu: O dosť lepšie ako drepy naposledy Paradoxne sa sila na tlakoch drží lepšie, ako na drepoch, čo teda nebývalo zvykom.
Dve dvojky so 130 síce boli ťažké ako prase, čo je vidieť aj na videu, ale pomerne bezpečne som ich ukočíroval, celkom sa zadaril aj legdrive.
Drsné boli aj stopkové série, tie už ma vytrápili slušne.
Incline pohoda, je kam prihadzovať. Zhyby len zľahka, nechcelo sa mi robiť príťahy.

Dnes som bol dobre naladený, na kozy som sa celkom tešil, po príchode do fitka som zaznamenal tú novú legínu - ešte pre ňu nemám meno, lebo má taký dobrý zadok, že nestíham dumať nad prezývkami Snažil som sa na ňu moc nečumieť a radšej sme s Erikom makali na benchi, ale makala pekne, drepovala tam 50ky pekne hlboko, radosť sa pozerať a nie len kvôli tomu, že bola odetá ako vlhký sen puberťáka na letnom tábore bez internetu. Fakt jej tie drepy šli. Potom robila ešte dva milióny rôznych cvikov, hlavne na prdel a hamy, niet divu, že má prdel ako odliatu z betónu

Okrem nej a mňa s Erikom sa vo fitku pohybovalo ešte pár Smutných chlapcov, tí na dotyčnú slečnu zízali tak vytrvalo a otvorene, že jej pohľadmi takmer prepálili športovú podprsenku, ona bola nútená ich rôzne obchádzať, pretože sa zjavne cítila nekomfortne a oni náhle zrazu cítili potrebu robiť skoro všetky cviky čo ona a tak sa striedali na strojoch a držali sa tesne okolo nej. Ešte aj Rasputin kvôli tomu robil legpress Bola to celkom groteska, ale verím, že dievčina sa cítila malinko zneužito A to si na ňu poniektorí mládežníci isto ešte spomenuli doma v sprche

ryvaru

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2016 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty tvoje zápisy nemaj chybu
decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2016 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát a nohy a aj ramená

Deadlift sumovitý:
1x10x60kg
1x6x100kg
1x2x140kg
1x2x170kg
1x2x190kg belt on
1x1x200kg
1x1x210kg
2x1x220kg
1x3x180kg
1x12x140kg všetko položené

Drepy:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg belt on
1x3x140kg
1x3x160kg ťažko preťažko, nohy a chrbát rozbité z mŕtvoly
1x10x100kg

Pendlay rows:
4x6x80kg

Sťahovanie kladky za hlavu:
4x8x50kg mega pomalé a držané

Military press:
1x6x40kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x3x75kg
1x1x80kg
4x5x60kg

Klokov press:
4x5x40kg mega spomalené

Upažovanie - kladka:
4x6x18kg

Dáky strečing

Hodnotenie tréningu: Nejaký bez šťavy na tie mŕtvoly.
Nenávidím dovolenky, človek sa po nich vráti a je s výkonmi o tri týždne dozadu a všetka snaha v prdeli A ešte pri tom rozbije aj plno peňazí a aj tak nezrelaxuje a keď sa vráti, má toho v práci dvakrát toľko, čo na pohode tiež nepridá
Ale tak nakoniec sa to nejak rozhýbalo, hoci to spočiatku šlo ťažko a bolo to príjemné ako sobotná návšteva u svokry, ktorá sa pýta, kedy bude svadba a deti a kedy môže prísť na kávu, samozrejme v deň, kedy mám tréning. Nie, že by mi to vo voľný deň vyhovovalo viac... Ale to som odbočil, ehm.

Mŕtvoly fajn, ale od dvestovky vyššie sa mi nechcelo nejako robiť dvojky a tak som tam dával len jednotky, hoci po tých 210 by dvojky šli... Čo už, ďalší týždeň to rozbehnem riadne a opriem sa do deadliftu až mi narastie prdel ešte viac a už mi nebudú dobré ani montérky na šnúrku, nieto ešte rifle, ktoré sa aj tak nedajú kúpiť normálne, len teplošské a potrhané ako nosil Habera v 80tych rokoch.
Posledná séria so 140kg bol hnus, všetko s položením, ale chytil som svoj tradičný beast mode, reval som pri tom jak znásilňovaný tiger s boľavým zubom a šlo tam opakovanie za opakovaním, ale odpálil som si tým fakt seriózne nohy Preto som vedel, že od drepov nemôžem čakať zázraky. Ale trojka so 160 padla, hoci s ľahkosťou a eleganciou slona, pokúšajúceho sa o dvojité salto na kladine. So zviazanými šnúrkami.
Potom nejaké preciťovačky na chrbty, aby som raz bol krásny veľký nefunkčný 105 kilový masív, ako som sľúbil Sorayi.
Na záver ramená v slušnom tempe a nasadení, keď som sa po tom všetkom chcel napiť zo šejkra, polial som sa jablkovými BCAAčkami a smrdím ako JAR Apple, vlastne trochu tak aj chutia, tak aspoň dúfam, že ma to poriadne odmastilo, lebo spotený a ulepený som bol riadne.

Dnes nikto zaujímavý v gyme, len užvanená ženská, ale nasadil som si svoje Otíkovské slúchadlá a vypol som tak akékoľvek zvukové vlny od nej ku mne

Nabuko a Dominik dnes dávali dokopy Nabukovu narodeninovú krosfiťácku súťaž a teda vymysleli tam tak údesné, áno, nebojím sa to povedať, hoci úmysel je dobrý a majú z toho už vopred ohromnú radosť ako detičky na Vianoce, keď dostanú všetky hračky, čo spolužiaci, plus transformera ako bonus, pičoviny, až premýšľam, či sa vôbec zúčastniť! Svet nevidel tak stupídne disciplíny.

Aha a predrel som si medzi stehnami ďalšie kraťasy a obliekanie ma začína vychádzať drahšie ako doplnky a permica do fitka
Asi je to tým ako chodím.

decarabas

PříspěvekZaslal: po září 05, 2016 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a cicky a nohy a nohy a nohy a nohy a

nohy

Drepsony:

1x10x20kg
1x6x60kg
1x2x100kg
1x2x110kg
1x2x120kg
1x2x130kg
1x2x140kg
1x2x150kg belt on
1x2x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg už bolo treba Vadikovej jemnej ručky, aby ma poštuchla
1x6x140kg
1x10x100kg

Hacken drepy v MP:
4x10x50kg

Zakopávanie so stopkou v supersérii s drepmi:
4x10x60kg + 4x10x20kg

Predkopávanie so stopkou v supersérii s drepmi:
4x10x40kg + 4x10x20kg

Benchpress:
1x6x60kg
4x6x100kg všetko stopky

Legpress:
4x20x150kg

Drepy s Legínonaniou (to je fakt cvik, nie sexuálna praktika):
5x10x 50 - 70kg

Kóma

Smrť

Hodnotenie tréningu: No nie veľmi dobre naladený kvôli maminmu úrazu a zdravotníctvu SR, ktoré stojí za vyližprdel, skôr som sa snažil odreagovať sa, než mať seriózny tréning. Navyše totálne odpálený od posledných mŕtvych ťahov, kedy som sa vyšalil ako za starých pochabých čias, keď som mal regeneráciu ako Wolverine a IQ ako morská uhorka.
Tým pádom to do vyšších váh moc nešlo, čo som sa rozhodol nahradiť aspoň intenzitou. Po stotisícmilión rokoch som stretol v gyme drobčeka 116kilového Vadika a ten bol taký zlatý, že si so mnou dal nohy. Ja som bol zas taký zlatý, že som naňho reval ako magor a nedovolil som mu zložiť činku, takže sa dostal až na dva drepy so 160 a jeden so 170, čo sú jeho all time maxká
Inak sme šli prakticky bez páuz, čo sa možno tiež podpísalo na výkone. Striedali sme sa tak rýchlo, že som si sotva stíhal zacvaknúť opasok.
Hackeny v multipresse som sa snažil čo najdynamickejšie, potil som sa horšie ako počas maturity, keď som si vytiahol otázku "Goniometrické funkcie" a nevedel som ani, ako sa to píše, nie ešte aby som s tým niečo vypočítal, ale šlo to. Aj hackeny, aj maturita.
Kokotskejší nápad ako superset drepov a zakopávania neexistuje. Snáď len superset drepov a predkopávania. Miesto nôh som mal zrazu neobratné tučné štangle salámy, tak som si odpočinul na benchi
Potom ešte legpress, kde ma motivovalo už len jediné - Maťova frajerka tam na roznožovacom stroji mala zase svoje orgazmické výbuchy, tak som sa sústredil na to, ako vzdychá a kričí, rozmýšľal som, či to robí aj pri sexe, miesto aby som dumal nad požiarom mojich stehien
Keď som začal vidieť tunelovo, Erik mi zahlásil, že ho musím počkať (dôkaz mojej šialenej intenzity, pretože obyčajne čakáva on mňa), tak som zbadal Legínonaniu, ako cvičí drepy. Ladným krokom dýchavičného trojnohého hrocha som k nej došiel a laškovne prehodil "Môžme sa striedať?" a poprskal ju slinami, pretože mi odchádzala koordinácia hornej a spodnej pery kvôli poškodeniu mozgu, ktoré som si privodil pri predošlých cvikoch. Síce mi nerozumela, ale znepokojila ju krv, čo mi tiekla z uší a ľavé oko, ktoré sa samovoľne, nezávisle na tom pravom, otáčalo k stropu. Pochopila však, čo od nej chcem a tak som si dal zo 5 ďalších sérií, aj keď mi potom protestne odpadla noha a začala sa plaziť do TRX miestnosti. Našťastie bola taká vysilená, že dostala kŕč do hamstringu a tam som ju stihol chytiť a prilepiť nazad k telu sladkou slinou, ktorých som mal po vypití proťáku plnú hubu.

Krááááásny tréning a hlavne splnil svoju relaxačnú funkciu, vypol som hlavu a vybil si agresivitu. Samozrejme, že nemal hlavu ani pätu, prínos z neho bude asi len fatálna svalovka najbližšie štyri dni, ale je mi to ukradnuté ako revízorom cigáni v MHD.

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 3:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem prvně správně přečetl Legín-onania, protože jsem to vždy viděl jako legíno-mánia. Už chápu zase o něco víc.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Dnes jsem prvně správně přečetl Legín-onania, protože jsem to vždy viděl jako legíno-mánia. Už chápu zase o něco víc.

Ja tu píšem toľko nezmyslov a vymyslených slov a ty zrovna nepochytíš práve to jednoduchšie?

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 06, 2016 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je to moje rychločtení :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
decarabas

PříspěvekZaslal: st září 07, 2016 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cecky chrbty a bicák

Bench press:
1x10x60kg
1x6x80kg
1x2x100kg
1x2x110kg
1x2x120kg
1x2x130kg
1x1x135kg
1x2x130kg
1x1x130kg
2x4x120kg
1x5x120kg
1x4x120kg
1x5x110kg
1x4x110kg
2x4x100kg

Incline tlaky v MP:
4x5x90kg

Protismerky vsede:
3x12x22kg
1x15x22kg

Príťahy v stroji s oporou hrudníka:
4x12x102kg

Bicák s EZ:
3x6x40kg
1x8x40kg + 1x6x30kg

Hodnotenie tréningu: Cickový masaker motorovou pílou.
Vadík sa na mňa tešil ako môj pes, keď sa konečne vrátim z práce, akurát asi nekýval chvostom, respektíve som to nevidel, čo som celkom rád.
Na rozcvičku mi nedal príležitosť a tak som rovno ľahol pod 60 kilovku. Ale šlo to dobre, ešte 135 som vytlakoval pomerne v pohode. Leg drive slabší, lebo svalovka neskutočná na stehná, ale ako tak sa dalo. Chyba bola, že som sa pri 120ke začal Vadikovi smiať, že som dal viac opakovaní ako on Vznikla z toho minisúťaž, v ktorej sa hecol a pretlakoval ma o jedno opakovanie (dal 6) Pokojne sa môžem vyhovoriť na to, že je väčší, na to, že nedal 135ku a aj pri 130kach som mu pomáhal, čiže ušetril nejakú tú silu... ale nebudem sviňa. Zabojoval a vyhral zaslúžene. Navyše sa tak tešil, že konečne po dvoch mesiacoch poriadne zacvičil bench, až som sa cítil ako rodič, keď pozerá na postihnuté decko, čo na Vianoce dostalo konečne vysnívané Lego a hneď si modrú kocku strčilo do nosa.
krásne na tom bolo vidieť, ako sme rozdielne stavaní, tam, kde ja pomerne ľahko idem do vyšších vás na jedno-dve opakovania, on sa veľmi nechytá. Ale uberieme 10-15 kilo a ja som stále na dvoch opakovaniach a on ich tam namrdá šesť
Po benchi sme boli obaja zrelí na amputáciu hrudníka, ale dali sme si ešte incline a potom rozpažky na kladke. Potom 122 kilový obrík Vadik utekal domov, lebo mu 55 kilová frajerka prísne určila večierku Ja som sa ešte dorazil nejakými pumpičkami.

Zas sa u nás zastavila tá Bezprezývková mladá legína, čo tak brutálne maká na svojej titánovej prdeli v minikraťáskoch underarmour, takže bol Vadik ako na ihlách a hovoril "nech už ide domov" a "no jasne, ešte si vyhrň tričko a ukazuj brucho!", lebo má tehotnú kočku a sexuálny absťáčik Ja som bol skôr za to, aby šiel domov Vadik a slečna ostala, ale potom prišla Soraya a skončili mi zlaté časy

Super tréning, cicky rozbité na totálku a isto ich pár dní teraz budem cítiť

decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 09, 2016 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najťažší tréning týždňa - Chrbty a nohy a ramená

Mŕtvola z deficitu:
1x6x60kg
1x3x100kg
1x3x140kg
1x3x160kg
4x3x180kg belt ON

Doťahy z rámu:
2x3x200kg
1x2x210kg
1x2x220kg
1x5x180kg

Drepy:
1x6x60kg
1x6x100kg
4x6x140kg belt ON

Pendlay rows:
4x10x60kg

Sťahovanie kladky za hlavu:
4x8x50kg tááák pomalé a podržané, hnus

Military press:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x3x75kg
1x2x80kg
1x1x85kg

Klokov press:
4x8x40kg zas extra pomalé a stopkované

Upažovanie - kladka:
4x6x18kg

Hodnotenie tréningu: Brr, riadny masaker dnes. Zas s Vadikom, tento týždeň nám to vyšlo tak nejako spoločne. Takže sme sa navzájom hecovali a povzbudzovali. Nie, že by som to pri ľahkých mŕtvolách nejak potreboval, ale Vadik rozhodne áno Robil trojky so 160, viac proste nedokázal, hoci sa snažil, doťahy potom vynechal úplne, lebo ho chytila desná sračka Neborák.
Úplné peklo boli drepy. Nohy by šli, ale chrbát už ma moc nepodržal Ale nejak som to dobojoval a som celkom rád, že som nešiel nad 140.
Chvíľku som zvažoval zhyby, ale veľmi rýchlo ma to prešlo, keď sa mi po drepoch motkala hlava A tak len kladkový spomalený pumping, ale chrbty z toho boli fajné a napučané ako špongia.
Ramená na záver celé dobre aj silovo, aj vypálené.

Ukázala sa profi bikina Saskia, neviem, či sa chystá na súťaž, alebo nie, ale chrbát má teda brutálny, ramená široké, klobúk dole.
A zadok úplne parádny, vzhľadom na jej záľubu v ultrakrátkych šortkách sa s ním celkom ochotne pochválila a celé fitko malo radosť Makala intenzívne a sem tam si ťažkú sériu oživila vzdychaním, takže zas bol z toho Vadik mimo.

Dovalil sa aj môj bývalý spolužiak zo základky, ktorý je... povedzme... jednoduchší. Ako by som to... Nie je to zrovna šachista a intelektuálne bude zhruba niekde medzi Leelou a Vladkou. Ale mal tam so sebou zopár popletencov, ktorým robil mentora. Akurát ako bol celý nadšený, bohvie čím nasypaný (nejaký čas si odsedel za dealovanie) a nepríliš chytrý, tak sa vrhol na drepy s nejakými 120 kilami a zvolal "Teraz dvanásť drepov s čistou technikou!", čo sa mu darilo plniť asi po jedenásty drep, kedy ho tá činka totálne zavalila a nikto z tých mantákov mu nevedel pomôcť, tak tam drepel a skučal ako postrelený vlčiak Experti jeden vedľa druhého Potom tam stalkoval Sorayu a celkovo je to taká smutná existencia už odmalička, čo si pamätám.

Zato Bacuľatý chlapec mal dnes legday a s nejakými 70timi kilami robil fakt pekné hlboké drepy, dokonca som ho pristihol s nejakou 40kou robiť aj pekné stopkované drepy. Šikovníček, potuloval sa okolo, keď som radil Legínonanii a zjavne dával pozor. Ešte by som jej mal poradiť s mŕtvolami, aby mal Bacuľko možnosť zlepšiť sa

decarabas

PříspěvekZaslal: po září 12, 2016 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy a cicky

Drepy:
1x10x20kg
1x3x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x3x140kg belt on
1x3x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg fuck that shit
4x6x140kg

Hacken drepy:

1x12x40kg
3x12x50kg

Superset zakopávanie + drepy:
4x10x54kg + 4x10x40kg

Legpress:
4x20x150kg

Bench press v multipresse 3/4 rozsah:
4x10x90kg

Strečing

Hodnotenie tréningu:
Ab-so-lút-ne sa mi nechcelo ísť do váh a trápiť sa pod činkou. Nebola na drepoch motivácia ani chuť, takže nejak odklepať 180 kilo a potom som to radšej zhodil a šiel som na šestky s menšou váhou. Ale dobre mi to padlo, musím tomu zas dať nejaký systém, čo sa drepov týka, lebo len blbnem a neberiem to vážne, zatiaľčo ostatné veci plus mínus idem podľa systému. A potom to dopadne takto, že strácam motiváciu.

Hackeny hnusné peklo, pauzy naozaj minimálne a ešte horšie bolo zakopávanie s drepmi. Tam to bolo fakt o 30 sekundových pauzách. A aby náhodou neprešiel tréning bez toho, aby mi bolo na grcku, tak legpress to dorazil, sekal som to tam zaradom a z legpressu som vypadával ako pokusná figurína po crash testoch

Z posledného tréningu ramien som si malinko poďobal rotátor, takže tlaky len v multipresse v zmysle pumpy - širší úchop a zmenšený rozsah, krvi som tam nahnal hektolitre, takže celé dobre a cicky spuchli ako nohy tehotnej morbídne obéznej ženskej závislej na čokoláde so šľahačkou ("Ja mám totiž poruchu štítnej žlazy!", povedala a dojedla svoj krémeš).
Na záver strečing, lebo po tej intenzite začali solídne tuhnúť stehná.

A teraz to hlavné, lebo vás absolútne nezaujíma, ako sa kde trápim pri drepoch a či používam opasok.

Rando.

Neprišiel.

Oficiálne ho vyhlasujem za mýtus, fantóma a strašidlo, pretože proste neexistuje.

Celý čas som sa otáčal ku vchodu, či neuvidím najbrutálnejší chrbát do 80kg. Nezazrel som ho, tak mi napadlo, že možno mi je otočený predkom a tak som hľadal niekoho, kto si labužnícky slamkou uchlipkáva z pohára chcanek. Zasa nič. Zbadal som nejakú cudziu ženskú, tak reku, čo ak je to on? Ale nebol, pretože dotyčná vôbec nevedela cvičiť na TRX alebo tlačiť do strán, aby mala mocné funkčné eskimácke ramená. Zmätene som hľadal v dave niekoho, kto oňucháva pazuchy ženám a nohy mužom, ale znova nič.
Jednoducho napriek tomu, že dal slovo sa nedostavil a tým u mňa, pokiaľ to bolo vôbec možné, klesol na samé dno.

Howgh.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 149, 150, 151 ... 444, 445, 446  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: