|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JPS1
|
Zaslal: pá září 02, 2016 7:30 am Předmět: |
|
|
liohft se zařadil velmi dobře :o)
( tvl, takový kopačáky :o) !!  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: pá září 02, 2016 8:36 am Předmět: |
|
|
Chtělo by to více svalu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: pá září 02, 2016 9:42 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Hulkie napsal: | jak říkají brňáci: "teď mi hópnul"
|
Tak rikaji brnaci, kdyz se schová do bricha? |
Přece "Umřel mně prut"
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: pá září 02, 2016 3:43 pm Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | liohft se zařadil velmi dobře :o)
( tvl, takový kopačáky :o) !! ) |
Taky si říkám. Ta se na vodě jen tak nepotopí :)
Je to taková lehce osvalená umělohmotná sexbomba s extra nafouklými balony, no. Žádný zázrak, i když... jak pro koho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: so září 03, 2016 7:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: so září 03, 2016 8:56 am Předmět: |
|
|
Take umeliny, ze sa vam to vobec paci. Ma to charizmu pokrcenej prazdnej pet flase.
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: út září 06, 2016 6:14 pm Předmět: |
|
|
| speedy napsal: | | Take umeliny, ze sa vam to vobec paci. Ma to charizmu pokrcenej prazdnej pet flase. |
Ale jo, já ti rozumím, ale u kulturistek to není jednoduchý. Spousta z nich propadne nějakým těm steroidům a ženskost se z nich skoro vytratí. Spousta dalších na to jde přes plastiky. Najít přirozeně hezkou kulturistku není zrovna snadný. Ne že by nebyly ale nejsou zase tak známý. Nicméně, co třeba tohle? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st září 07, 2016 8:52 am Předmět: |
|
|
Za mě furt špatný. Jakmile má "ženská" víc tesťáku jak já, je to hnus.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt září 08, 2016 1:13 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Dave: to je teda spíš mentální problém ne? |
ale no tááááák....... "ženská" co má víc tesťáku než chlap, není ženská a to přece víš.
Nebo to sis na těch tvých "ženách" nevšiml jak jim z těch kůr hrubnou rysy (a to nejen v obličeji)???
Aneb tipovací soutěž......čí je tohle břicho??? Žena nebo muž???
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: čt září 08, 2016 2:02 pm Předmět: |
|
|
To jsem já, než jsem začal cvičit..
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: čt září 08, 2016 3:09 pm Předmět: |
|
|
Záleží jen na tom, jak si kdo definuje ženu. Pro někoho jsou rozhodující orgány, pro někoho hormony, někomu stačí vzhled a někomu třeba jen to, za co se dotyčný považuje. Myslím, že je to individuální. Nesnažil bych se svůj názor někomu vnucovat nebo z něj dělat neměnnou pravdu boží. Třeba já na všech mnou postnutých obrázcích vidím ženy, přičemž nejvíce přirozeně žensky na mě působí ta poslední. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt září 08, 2016 3:15 pm Předmět: |
|
|
| liohff napsal: | | Záleží jen na tom, jak si kdo definuje ženu. Pro někoho jsou rozhodující orgány, pro někoho hormony, někomu stačí vzhled a někomu třeba jen to, za co se dotyčný považuje. Myslím, že je to individuální. Nesnažil bych se svůj názor někomu vnucovat nebo z něj dělat neměnnou pravdu boží. Třeba já na všech mnou postnutých obrázcích vidím ženy, přičemž nejvíce přirozeně žensky na mě působí ta poslední. :) |
Mnooo... a já bych řekla, že ženy a muži byli definování přírodou a nemyslím, že lze tvrdit, že záleží na tom, jak si kdo definuje ženu. Ženské i mužské tělo bylo definováno dááááávno. S tím jdeš pozdě. To jak bujnou má někdo fantazii, je čistě na něm, ale definici ženského a mužského těla to přece nemění.
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: čt září 08, 2016 3:27 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: čt září 08, 2016 4:26 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Mnooo... a já bych řekla, že ženy a muži byli definování přírodou a nemyslím, že lze tvrdit, že záleží na tom, jak si kdo definuje ženu. Ženské i mužské tělo bylo definováno dááááávno. S tím jdeš pozdě. To jak bujnou má někdo fantazii, je čistě na něm, ale definici ženského a mužského těla to přece nemění. |
Záleží jak moc do hloubky půjdeš, čili je to opět indivuduální. Pokud se v tom chceš vážně vrtat, pak ti příroda taky může definovat muže a ženu jako živočichy na bází uhlíku. Prosté a jasné, co tomu vytknout? Když půjdeme výš, pravděpodobně narazíme na rozdílnosti po stránce orgánů. V takovém případě by sis protiřečila, když muže a ženy dělíš na základě míry testosteronu a opíráš se o přírodu. Hladina testosteronu se mění až během života, rozhodně tuto věc nelze položit hlouběji než pohlavní orgány. Ještě výš pak budeme mít třeba chování, vzhled a tak dále.
Taky si nejsem zrovna jistý, zda tvá příroda ve své definici mužů a žen připouští, že se z ženy stane muž pouze na základně hormonů. Podle mě je to trochu málo, ne? :)
O fantazii druhých bych být tebou nemluvil. Podle mě máš jen trochu zúžený pohled na věc. O to podivnější mi přijde ohánět se přírodou, která se dá nejlépe definovat jako těžko pochopitelný chaos.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|