|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: po září 12, 2016 8:48 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
Rando.
Neprišiel.
Oficiálne ho vyhlasujem za mýtus, fantóma a strašidlo, pretože proste neexistuje.
Celý čas som sa otáčal ku vchodu, či neuvidím najbrutálnejší chrbát do 80kg. Nezazrel som ho, tak mi napadlo, že možno mi je otočený predkom a tak som hľadal niekoho, kto si labužnícky slamkou uchlipkáva z pohára chcanek. Zasa nič. Zbadal som nejakú cudziu ženskú, tak reku, čo ak je to on? Ale nebol, pretože dotyčná vôbec nevedela cvičiť na TRX alebo tlačiť do strán, aby mala mocné funkčné eskimácke ramená. Zmätene som hľadal v dave niekoho, kto oňucháva pazuchy ženám a nohy mužom, ale znova nič.
Jednoducho napriek tomu, že dal slovo sa nedostavil a tým u mňa, pokiaľ to bolo vôbec možné, klesol na samé dno.
Howgh.
|
pobavilo _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: út září 13, 2016 6:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 13, 2016 6:58 am Předmět: |
|
|
My sa tu pochabo ľahkovážne smejeme a jeho pritom možno vyčerpala detoxikačná antikefírová protimaslová lunárna hladovka alebo niektorá z jeho nesčetných mega atraktívnych spotených chlpatých mileniek-modeliek
Hanbite (me) sa!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út září 13, 2016 9:31 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Na záver strečing, lebo po tej intenzite začali solídne tuhnúť stehná.
A teraz to hlavné, lebo vás absolútne nezaujíma, ako sa kde trápim pri drepoch a či používam opasok. |
No jen blbni strečovat po těch dřepech!!!
Btw. jestli jsi Randa opravdu jen nepřehlídnul.....třeba jsi hledal naprosto jiný typ postavy, než ve skutečenosti Rando má.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 13, 2016 9:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út září 13, 2016 9:39 am Předmět: |
|
|
Ano, to je zle. LEHOUČKÝ strečing ano, ale cokoliv těžšího v žádném případě.
Při těžkém silovém tréninku svalová vlákna potrháš (a pak napumpuješ), aby rostly. Když se pak při strečingu snažíš ty potrhaná svalová vlákna protáhnout, hádej co se s nimi může stát???  Ano - můžou se urvat úplně. Rizika protahování ihned po těžkém silovém tréninku jsou dost velká. Raději strečovat intenzivněji jednou týdně celé tělo a odděleně od silového tréninku (např. ve dni volna).
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 13, 2016 9:51 am Předmět: |
|
|
Ešte šťastie, že som taký slabý, že som vlastne nijaký silový tréning nemal _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út září 13, 2016 9:55 am Předmět: |
|
|
To je preci blbost, v zivote sem neslysel o nikom, kdo by si pri strecinku urval sval, paklize mu neklouzla noha, nebo neztratil rovnovahu a z kontrolovaneho pohybu se stal nekontrolovany, jako kdyz jsem si treba prisedl nohu tak blbe, az to odnesly upony v koleni. Temer vsichni napric spektrem se shodnou, ze strecink po cviceni je potreba. Sam sem to zanedbaval, rikal jsem si, ze budu mit lepsi regeneraci, kdyz to nebudu po cviceni uz takhle ponicene svaly moc namahat a ve vysledku to bylo presne naopak, navic byt zkraceny je neco co clovek proste nechce. Fyzioterapeut mi rekl naprosto to same.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út září 13, 2016 9:59 am Předmět: |
|
|
LOL, ja strečujem výhradne len po tréningu s činkami. Teória je taká, že po tréningu mám svaly už zahriate, pružné a teda nič neutrhnem. Pred tréningom alebo v deň voľna zahriate určite nie sú, skôr stuhnuté a neelastické a riziko úrazu je preto vyššie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út září 13, 2016 9:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:05 am Předmět: |
|
|
Ale je mozne, ze tyhlety poldencisti namahaji nejaky vic trhaci svaly, zatim co my pumpicky muzeme byt v klidu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:10 am Předmět: |
|
|
Já jsem po tréninku rád, že se odplazím do šatny. :) Strečink je to poslední, na co mám myšlenky. Ale jinak se snažím protahovat pokud možno každý den.
Moc pěkné tréninky po té dovče, až se trochu rozdřepuješ, určitě ti to vyletí nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:14 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | Já jsem po tréninku rád, že se odplazím do šatny. :) Strečink je to poslední, na co mám myšlenky. Ale jinak se snažím protahovat pokud možno každý den.
Moc pěkné tréninky po té dovče, až se trochu rozdřepuješ, určitě ti to vyletí nahoru. |
Díky, ale skôr by som to videl tak, že mi chýba poriadny sparing, čo ma dokáže povzbudiť, keď je psychika na nule a systém. Asi sa vrátim zase k trojkám a postupnému 2,5kilovému prihadzovanu každý týždeň, to fungovalo skvele.
K strečingu: Ja o tom viem prd, jediné, čo mám vyskúšané je, že regenerácia je po strečingu na úplne inom leveli a svalovke sa tým predchádza parádne. Navyše zvládnem strečing tak 10-15 minút, čiže to nepovažujem za nejaký extra strečing, skôr len ponaťahovanie vysilených nôh. Ale v debate pokračujte, ja sa teším, keď sú tu aj informácie a nie len moje choré výplody _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út září 13, 2016 10:24 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Magumi napsal: | Já jsem po tréninku rád, že se odplazím do šatny. :) Strečink je to poslední, na co mám myšlenky. Ale jinak se snažím protahovat pokud možno každý den.
Moc pěkné tréninky po té dovče, až se trochu rozdřepuješ, určitě ti to vyletí nahoru. |
Díky, ale skôr by som to videl tak, že mi chýba poriadny sparing, čo ma dokáže povzbudiť, keď je psychika na nule a systém. Asi sa vrátim zase k trojkám a postupnému 2,5kilovému prihadzovanu každý týždeň, to fungovalo skvele.
K strečingu: Ja o tom viem prd, jediné, čo mám vyskúšané je, že regenerácia je po strečingu na úplne inom leveli a svalovke sa tým predchádza parádne. Navyše zvládnem strečing tak 10-15 minút, čiže to nepovažujem za nejaký extra strečing, skôr len ponaťahovanie vysilených nôh. Ale v debate pokračujte, ja sa teším, keď sú tu aj informácie a nie len moje choré výplody |
Sparing nesmírně zvedne výkon a motivaci, to máš pravdu. Já bych byl bez Vlka poloviční.
K strečinku: V tomhle jsem spíš na straně Makušky. Taky raději nechávám po cvičení svaly být, ponatahované jsou z mobility před tréninkem, svůj stimul dostaly a myslím, že to nejlepší, co pro ně v tu chvíli můžu udělat, je dát jim prostor a čas, aby se adaptovaly a jen jim dodávat stavební materiál. Raději si po tréninku zajdu do sauny a nechám je ještě chvilku prohřát.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|