Takze nejde jen o ta monstra, ale o to ze i relativne normalni a klidne i naturalni holky jsou casto odsuzovane kdyz "nevyhovuji obecnemu mineni".... a to mne asi vadi nejvic....
Ideál muže a ženy se v průběhu času měnil, mění a měnit bude, ale přijde mi, že v posledních letech jsou ženy čím dál víc tlačeny do jakéhosi striktně daného ideálu vysoké, prsaté, hubené a nalíčené holky s chirurgickým upgradem. Samozřejmě mluvím teď o té západní kultuře, kam spadáme i my. Obrovskou vinu na tom určování aktuálního ideálu nesou média, ale nemyslím si, že ten hlavní důvod je právě v nich. Skoro bych řekl, že příčina bude v mužích a jejich vnímání krásy. Z pohledu žen pak přichází snaha se zalíbit co největšímu počtu mužů, snaha překonat konkurenci, snaha stát se prostě tím ideálem ať už je cena jakákoli. Od pradávna si prostě muž bral ženy, nikoli ženy muže a i když je naše kultura moderní, jak se říká, tak tenhle způsob setrval. Kolikrát jste kdo viděl, aby holka přišla za klukem a pozvala ho na rande? Zajímavé je třeba podívat se na soutěže krásy. Jistě, dneska existují soutěže krásy pro kdejaké odvětví ale na úplném topu je pořád soutěž miss. A když se podívám třeba na naši miss, tak to je hlouček vysokých rachitid s křečovitým úsměvem. Tvarem těla jedna jako druhá, ksicht to samé. O něco takového bych neopřel ani kolo a přitom je to údajně soutěž o nejkrásnější ženu!
Protože mám celkem blízko k feministickému cítění, byť bych ho musel sám definovat, protože feminismus je strašně široký pojem, tak dokážu ocenit prakticky každou ženu, která se rozhodne jít vlastní cestou a na nějaké ideály z vysoka kašle. A pokud má rozum a není její cesta zaviněná nějakou mentální poruchou nebo tak něco, tak je mi víceméně jedno, jak ta žena vypadá. Může to být tlustá bečka i svalnatá hora a já to budu respektovat. Neříkám, že mi to bude líbit, ale budu to respektovat.
Právě respektování těchto, řeknu klidně odchylek, je podle mě klíčem tomu, aby se ženy staly svobodnějšími a aby si ideál ženské krásy začaly určovat samy. Je to vcelku logické, řekl bych. Prostě chci vypadat takhle a takhle a když vidím, že mě za to nebude okolí pranýřovat tak do toho půjdu. Proč by ne. Možná si budu hůře hledat partnera, no ale na druhou stranu, kolik mužů se také nechá strhnout společností a bude před svým okolím tajit svůj ideál, že?
Je mi jasný, že vidět je v civilu, Bronwyn by je označila za anorektičky nebo bulimičky, ale pro mě jsou muscle women i tyhle miciny:
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Je mi jasný, že vidět je v civilu, Bronwyn by je označila za anorektičky nebo bulimičky, ale pro mě jsou muscle women i tyhle miciny
tak tyhle bych už aji já označila za vychrtliny , jako postavu maj fajn, hubenou, sem tam vyleze nějaký sval, páč tuku moc na sobě nemaj, ale rozhodně ne muscle women ....
Pro mě je ideálem muscle women např. taková Oksana Grishina, má na sobě přiměřené množství svalové hmoty, ale přitom má stále krásné ženské křivky, no prostě ...
tak tyhle bych už aji já označila za vychrtliny , jako postavu maj fajn, hubenou, sem tam vyleze nějaký sval, páč tuku moc na sobě nemaj, ale rozhodně ne muscle women ....
Pro mě je ideálem muscle women např. taková Oksana Grishina, má na sobě přiměřené množství svalové hmoty, ale přitom má stále krásné ženské křivky, no prostě ...
Dobře řečeno :) Taky mám problém označit jako muscle woman holku, která má na určitých partiích vidět nějaký ten rýsující se sval a tím to končí.
A Oksana je super :)) Líbí se mi ve tváři, má charisma, postava super a svaly rovněž. Žíly má místama pořádné, ale zrovna žíly jsou parketa která z mého pohledu ve správné míře dodává na takové té vyrýsovanosti svalů, což může působit hezky a zrovna u Oksany to na mě hezky působí. Nejvíc žeru asi ty její namakaný nohy plus zadek. U ní je super i to, že na některých materiálech působí mile a sympaticky a jinde zase dost ostře s vzezřením drsňácké kočky.
Naposledy upravil liohff dne st září 14, 2016 1:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Jsem rád, že se tu ty svalnaté holky začínají prezentovat v různých formách osvalení, jen mám obavu, že JNenez ohryzává klávesnici ze zoufalství, jak se mu momentálně mění trend žen v topicu
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Oksana je pro mě osobně hrozný paradox....má fotky, kde se mi líbí moc a pak má fotky, kde se mi nelíbí vůbec...resp. pro mě už je hodně na hraně a taky už na ní vidím něco málo chlapského (ty žíly jak ropovody, velký ramena, na některých fotkách nádech chlapskýho břicha...taková ta břišní stěna trochu ven...) a přitom se věnuje i pole dance a leccos i na té tyči už umí a v obličeji je to pořád kočka bez koňskýho ksichtu.
Btw. její taneční průpravky.....mazec.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
Je mi jasný, že vidět je v civilu, Bronwyn by je označila za anorektičky nebo bulimičky, ale pro mě jsou muscle women i tyhle miciny:
Makusko rozumis psanemu textu??? Nerekla jsem o zadne lehce atleticke holce ze je anorekticka, ale rekla jsem ze rada zen ktere maji mohutnejsi kostru nebo svalovy talent od prirody (tomu se rika mezomorfni typ, nebo endo-mezomorfni), tak pod tlakem ze ony uz jsou "moc" a pri predhazovani takovychto od pridody uzkych, drobnych a stihlych zen casto propadnou PPP, protoze zbavit se svalu jde jen velmi tezko a zbavit se kostry nejde bez chirurgie uz vubec, tak mi prosim nedavej do pusy neco, co jsem nerekla...na to jsem dooost alergicka
_________________ "Překážky nejsou bariérou úspěchu, jsou jeho podmínkou"
"But budes trpet bolest discipliny a nebo utrpis bolest z porazky".
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru