- no, fyzicke testy a test slv. jazyka je zamnou :D. Slovencina dopadla dufam v pohode a fyzicke takto...
zhyby - 6 o. - cista soda, ale pred mesiacom som nedal jeden zhyb, takze premna uspech :D (svine chceli do vystretych ruk, ak by do uplne vystretych netrebalo, dam viac... :D) najviac dal 15o, ja som bol posledny...
brusaky max. za 2 min - tu sa rozhodli, ze sa musime dotykat s laktami zeme a nasledne sa s nimi dotknut opacnych kolien. Dal som 75, co bolo najviac po mne dali nejakych 50
skok z miesta - 270 cm, tiez najviac, po mne okolo 230 cm
sprint 100m - nieco pod 14s, po mne vsetci nad 14 a 15s. Behali sme vsetci naraz a sklamalo ma ako ma nakonci niektori dobehli, lebo prvych 20 m som im dal tak 7 m :D. Tluste telo nevydrzi dlho rychlo behat :D
12 min. - Celu noc som dokopy nic nespal a na toto som uz bol vyřizenej... Nieco nad 2300. Druhy
- no, fyzicke testy a test slv. jazyka je zamnou :D. Slovencina dopadla dufam v pohode a fyzicke takto...
zhyby - 6 o. - cista soda, ale pred mesiacom som nedal jeden zhyb, takze premna uspech :D (svine chceli do vystretych ruk, ak by do uplne vystretych netrebalo, dam viac... :D) najviac dal 15o, ja som bol posledny...
brusaky max. za 2 min - tu sa rozhodli, ze sa musime dotykat s laktami zeme a nasledne sa s nimi dotknut opacnych kolien. Dal som 75, co bolo najviac po mne dali nejakych 50
skok z miesta - 270 cm, tiez najviac, po mne okolo 230 cm
sprint 100m - nieco pod 14s, po mne vsetci nad 14 a 15s. Behali sme vsetci naraz a sklamalo ma ako ma nakonci niektori dobehli, lebo prvych 20 m som im dal tak 7 m :D. Tluste telo nevydrzi dlho rychlo behat :D
12 min. - Celu noc som dokopy nic nespal a na toto som uz bol vyřizenej... Nieco nad 2300. Druhy
docela zajímavý že jsi v jedný disciplíně skončil poslední a v ostatních na prvních místech... to byly testy kde?
Praca bachaře :D, uvidime co z toho bude... A hej aj tam o tom vraveli, ze vyzeram, ze cvicim, staram sa o seba a pod. kktiny :D a ze jak je mozne, ze dam tak malo opakovani na hrazde. Tam som si vymyslel bolest ruky :D, ale pravda je, ze mam od 14 rokov vahu nad 100 kg a proste som sa na hrazde nedvihol sam a ani ked mi niekto chytil nohy. Tak som sa nato vyjebal a necvicil ju, no ale pred 5 tyzdnami nebola ina moznost (kvoli tym fyzickym testom) a zacal som robit 3 serie po 1 opakovani :D a uz dam 6 :D :D
- vcera som dokopy nic nezjedol a kedze som pred testami spal pol hod tak ma skolilo o 20:00 a vstal som o 7:30... Kurva, jak ja nemusim dlhy spanok, vstanem a som cely holy, bosy, roz.ebany :D a kym sa preberiem prejde pol dna. Bol som cvicit z rana, takze trening tomu aj nasvedcoval.
atg front squat - 5x2 - 80
push press - 6 6 2x6 2x6 2x7 - 50 60 70 75 80 - PR - good, len po vcera svalovka na nohach a bruchu, preto nebol ziadny drive odspodu. Inak by som s tym .ebol 2x10 :D
atg front squat - 3x6 - 70
incline db bench press - 2x8 2x8 2x8 4 - 26 30 32 35 - s 35 som planoval 2x6 :D
- pri drepoch som sa vkuse nahraval a aj ked nic nedrepujem a snazim sa o pravy, nefalsovany olympic squat, tak to tak nevyzera ani zdaleka... Potom ma napadlo, ze skusim rozsirit postoj a ze co to spravi. No a na videu to vyzeralo hned omnoho lepsie. Lu xiaojun alebo ripper zomna pravdepodobne nebude, ale vyzeralo to lepsie...
To je všetko čo treba k práci bachara? Toto splníš a vezmú ťa? V Anglicku som totiž len kurvička pre všetko a robím vkuse lebo chcem mať čo najviac peňazí za tie 3 mesiace. Žiť takto dlhodobo sa mi nepozdáva. Perspektíva s mojou paródiou na VŠ takisto nebude svetoborná a to ešte nemám isté, či vôbec dokončím
Čo viem o jednom bacharovi, tak on bral plat a popri tom ešte stíhal robiť sadrokartóny či čo Resp. mal čas si ešte privyrobiť ak chcel.
Cosi chlape, tu v PO je ´tlačenka jak svina... Sam neviem, ze co z toho bude. Teraz ta podla zakona musia pozvat na fyz. a testy a testy zo slv. jazyka, co som si dal aj za ciel to zvladnut. Dnes dali na ich stranku vysledky a obe som dal, ale to ci ma poslu dalej na psychotesty a 8 tyzdnovu ´kvazi, skolu do Nitry je vo hviezdach.
- Vcera bol vynikajuci trening, ale dnes to bol presne ten trening, ktory umna znaci, ze sa nieco deje a bude treba zvolnit :D. Ramena, lakte, kolena, clenky... hotovo :D. Zajtra volno, cez den vela strecingu a mesto 4-5 treningoch v rade s tym, ze som este obcas vecer skocil na preliezky. Si dam styl 1+1 mozno aj 1+2, ked pojdem mesto posily trebarz plavat... :) Inak k treningu, krajsi FS som v zivote ako dnes nedal :D. Ten rozsireny postoj pomohol, zbytok treningu nestal za nic hlavne kvoli bolesti klbov...
incline db bench press feet up - 5x8 - 30 - 3 a 5 s. s pauzami
db french press - 3x8 - 28 30 30 - v sede
ss
db curl - 3x12 - 10
strecing
- dobry trening, vsetko lahko a vklude, ani lakte a ramena ma neboleli. Floor press sa mi zapacil a zacnem ho cvicit pravidelnejsie, dam si nanho ciel 3x3 so 110. Aj ked ani ta 80 dnes nebola uplne najlahsia :D. Dobre na tom cviku premna je, ze ked polozim lakte na zem a dam pauzu, tam presne zacina ta faza, kde sa mi to tlaci najtazsie. Zajtra bud (beh, plavanie), alebo zbehnem na drep a pushpress.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru