|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JPS1
|
Zaslal: čt září 15, 2016 2:03 pm Předmět: |
|
|
sorry to opravdu není třeba. Vyznívá to i ze zbytku příspěvků. Takže s Toasty končím. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mendrovec
|
Zaslal: čt září 15, 2016 2:29 pm Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | | sorry to opravdu není třeba. Vyznívá to i ze zbytku příspěvků. Takže s Toasty končím. |
Mas nejaky komplex , nebo ? Zajimaly me toasty a co ? zahlidl jsem dobry nutricni hodnoty tak jsem se zeptal jak to snima je a jestli je nekdo taky pouziva. Priste si hon ego jinde, dik :)
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: čt září 15, 2016 2:37 pm Předmět: |
|
|
mě to nedá, musím honit tady. Reaguješ vztahovačně a podrážděně. Ptáš se jestli někdo "používá" toasty.. tedy odpovím, ano , já je používám moc rád. třeba k výrobě toustů - v toustovači.
( a hele, zas o jeden víc ) _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
ShDW
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: út září 20, 2016 11:48 am Předmět: |
|
|
Ne tak tmavá nebo natural rýže, GI cca 50.
S GI rýže se dá manipulovat přípravou. Rozvařená víc, tvrdší míň. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|