|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: st říjen 05, 2016 7:16 am Předmět: |
|
|
Souhlasím s tebou. Síla mysli je v západní civilizaci opomenutá, ve východní civilizaci pomocí mysli léčí i nemoci. Proto placebo funguje.
Je možnost že je to placebo, ale taky je vysoká pravděpodobnost že to placebo není.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tobias92
|
Zaslal: st říjen 05, 2016 12:57 pm Předmět: |
|
|
Síla mysli, tribulus, byliny... Lidi, kdybyste čas, který trávíte zabýváním se těmito nesmysly, věnovali tvrdému tréninku a pořádnému jídlu, byly by vaše výsledky daleko lepší. Nehledejte v tom vědu - hodně jíst, tvrdě cvičit. V ničem jiném to není.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: st říjen 05, 2016 1:41 pm Předmět: |
|
|
| tobias92 napsal: | | Síla mysli, tribulus, byliny... Lidi, kdybyste čas, který trávíte zabýváním se těmito nesmysly, věnovali tvrdému tréninku a pořádnému jídlu, byly by vaše výsledky daleko lepší. Nehledejte v tom vědu - hodně jíst, tvrdě cvičit. V ničem jiném to není. | díky že jsi nám to vysvětlil konečně můžem forum ronnie uzavřít
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: st říjen 05, 2016 2:01 pm Předmět: |
|
|
Neber to zle, o tom to přeci vůbec není. Já i rozumím tomu, že je jednodušší do sebe tlačit hromadu nesmyslů a doufat v zázraky, ale všechno to jen stojí zbytečné peníze a kýžený efekt to nikdy nepřinese. Kdyby mi tohle někdo řekl v době, kdy jsem začínal... Asi bych tomu vlastně taky nevěřil, takže sorry, máš pravdu, plácám si tu játra zbytečně :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 05, 2016 4:36 pm Předmět: |
|
|
Ono taky měřit ty výsledky je dost problematické, protože člověk má běžně období kdy se cítí hůře a kdy lépe, kdy to jde v posilovně dobře nebo špatně, bez ohledu na to že by bral nějaké bylinky...
A efekty bylinek většinou nejsou tak výrazné, jako když si někdo střělí nějakou syntetickou injekci.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: st říjen 05, 2016 7:20 pm Předmět: |
|
|
Žádné rostliny (včetně kotvičníku) nedokáží zvýšit hladinu testosteronu. Jediný vliv rostlin na hormony je snížení negativního působení DHT (dihydrotestosteron) na organismus, zejména vrbovka nebo bobule saw palmetto mají tuto schopnost. Hodně lidí tyhle rostliny s úspěchem používá proti padání vlasů nebo problémech s prostatou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so říjen 08, 2016 9:29 am Předmět: |
|
|
Jedno to do jiste miry opravdu je, bohuzel placebo efekt funguje jen tam, kde tomu uzivatel veri.
Pak ale muzeme s nadsenim doporucovat i koren mandragory, vytrzene hnatem umirajiciho psa za uplnku, kdyz to na nekoho zabere, ze..
(To byl joke, ne ze v honbe za objemy zacnete po nocich zabijet psy.) _________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: so říjen 08, 2016 11:02 am Předmět: |
|
|
Ahoj nemuzu ti poslat pm: takze ses me ptal jaky jsem jel trenink pri bylinne kure a tady je má odpoved...jedu klasicky trenink celeho tela a to porad, myslim ze bude fungovat i jiny tip treninkoveho systemu ja jsem zastancem typu treninku celeho tela i me to bavi vic kdyz odchazim a vim ze jsem odcvicil cele telo protoze telo beru jako celek, ale mozna je to hloupost...kazdopadne ted jedu momentalne tento rozpis:
A:
přední dřepy 3x15,10,5
benchpress 6x6
shyby (stridam po serii podhmat, nadhmat) 6x6
přítahy ezety k bradě nebo upažování 6x6
bicepsový zdvih ez nadhmatem nebo kladiva 3x6
tricepsové kliky mezi dvěma lavicema se zátěží 3x6
přítahy kolen k trupu 3x15
B:
zadní dřepy 3x15,10,5
kliky na bradlech 6x6
přítahy velké činky v předklonu (tady taky strídám po sérii podhmat a nadhmat) 6x6
bradford press 6x6
bicepsový zdiv s velkou činkou nebo shyby podhmatem na úzko 3x6
úzký benchpress nebo skull srushers 3x6
přítahy kolen k trupu 3x15
|
|
| nahoru |
|
 |
macjek
|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 5:52 pm Předmět: |
|
|
psal jsem ti pm, ale kdyz nemuzes posilat, tak zde:
Zdar, díky za super článek :-) Jen pro info, chtěl bych to zkusit, ale všechny eshopy to maj celkem drahý. Uvádíš, že ses vešel do 1000. Můžeš prosím poslat link nebo alespoň zmínit obchod kde jsi to kupoval?
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: st říjen 19, 2016 5:41 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem psal PM, ale asi to bude na dýl
A co se týče kotvičníku-nenašel jsem drcené plody, zatím jsem se jen díval na rychlo a
měl jsem za to, že se z něj dělá výluh.A mám zkušenosti do 3g a bylo to fakt znát....5g už musí být moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|