Zaslal: so říjen 08, 2016 8:55 am Předmět: Neera sirup
Ahoj :) chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s Neera sirupem. Viděla jsem na to reklamu v časopise a docela mě to zaujalo :) díky za odpověď
Nesmysl! Jestli si nekdo mysli, ze zhubne cajem, tak si nezaslouzi nic jineho, nez aby ho takovyhle podvodnici obrali...
Neexistuji zkratky, pokud pominu Clenbuterol, nebo rustovy hormon a tak je potreba se smirit s tim, ze se hubne v kuchyni vyvazenym jidelnickem, ktery muze clovek podporit pohybem. A zabere to cas a vyzaduje to spousty discipliny.
Zaslal: pá říjen 14, 2016 11:01 am Předmět: Neera sirup
Tak v první řadě to není čaj, jak tady kolega píše, ale směs různých olejů a javorového sirupu. Moje přítelkyně to držela, ale pouze ten 3 denní a zhubla po tom fakt hodně. Hrozně u toho teda trpěla, protože pocit hladu ani po vypití hektolitru tohodle nápoje nemizí a navíc jsem asi uplně něvoněl s tim všim jidlem, který jsem vedle ní jedl. Pokud ale člověk podcení přechod z tekuté stravy na normální, nedejbože se začne těsně po ukončení kúry cpát, má zaděláno na pěkný jojo efekt.
Chlastání Neery se nedělá pro zhubnutí ale pro "detox". Jestli si někdo myslí že po tom něco zhubne tak je naivní lálina. A co se detoxu týče jsou levnější varianty. Ale jestli už to máš doma tak si dej.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru