|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pajasrac
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 11:51 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Pajasrac napsal: | | Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum. |
Podle me cely tvuj prispevek je uplne na hovno ty pumpovaci. Cele to stoji a pada na jidle, chapes? |
To je totální píčovina. Celý je to o tréninku. Můžeš žrát jak prase a bejt vyprasenej, ale pokud správně trénuješ, tak ti váhy půjdou nahoru a svaly samozřejmě taky. Sice budeš obalenej tukem, ale pod tím ty svaly budou - viz jakýkoliv open strongman/powerlifter.
Pokud tvůj trénink bude stát za hovno, tak ti žádná super dieta nepomůže. Budeš pořád malej jako tady ten kluk, co sem vložil tohle vlákno.
K nám do fitka chodí lidi, který 3 roky vypadaj pořád stejně a ptají se mě, jakej mám jídelníček a co beru za doplňky. A víš proč se mě ptají? Protože tam jako jeden z mála dělám velmi slušnej progres, neustále, zatímco ostatní vypadají po 3 letech pořád stejně na hovno. A věř mi, že je to tím, že tam jako jeden z mála jedu tréninky na krev. Bílkoviny si samozřejmě hlídám taky. Ale kdybych na to sral, rostl bych taky i když s tukem. Tenhle kluk neroste vůbec a zvedá hovno.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 11:54 am Předmět: |
|
|
| Pajasrac napsal: | | Olejnas napsal: | | Pajasrac napsal: | | Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum. |
Podle me cely tvuj prispevek je uplne na hovno ty pumpovaci. Cele to stoji a pada na jidle, chapes? |
To je totální píčovina. Celý je to o tréninku. Můžeš žrát jak prase a bejt vyprasenej, ale pokud správně trénuješ, tak ti váhy půjdou nahoru a svaly samozřejmě taky. Sice budeš obalenej tukem, ale pod tím ty svaly budou - viz jakýkoliv open strongman/powerlifter.
Pokud tvůj trénink bude stát za hovno, tak ti žádná super dieta nepomůže. Budeš pořád malej jako tady ten kluk, co sem vložil tohle vlákno.
K nám do fitka chodí lidi, který 3 roky vypadaj pořád stejně a ptají se mě, jakej mám jídelníček a co beru za doplňky. A víš proč se mě ptají? Protože tam jako jeden z mála dělám velmi slušnej progres, neustále, zatímco ostatní vypadají po 3 letech pořád stejně na hovno. A věř mi, že je to tím, že tam jako jeden z mála jedu tréninky na krev. Bílkoviny si samozřejmě hlídám taky. Ale kdybych na to sral, rostl bych taky i když s tukem. Tenhle kluk neroste vůbec a zvedá hovno. |
K nám do fitka zas chodia ľudia, čo nejdú na krv, tréning majú viacmenej kladkový a vyzerajú lepšie ako ja, vôbec pritom nedvíhajú čísla, aké si popísal (ak vôbec tieto cviky robia...). Ale strážia si stravu. Tak teraz neviem... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pajasrac
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 11:56 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Pajasrac napsal: | | Olejnas napsal: | | Pajasrac napsal: | | Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum. |
K nám do fitka chodí lidi, který 3 roky vypadaj pořád stejně a ptají se mě, jakej mám jídelníček a co beru za doplňky. A víš proč se mě ptají? Protože tam jako jeden z mála dělám velmi slušnej progres, neustále, zatímco ostatní vypadají po 3 letech pořád stejně na hovno. A věř mi, že je to tím, že tam jako jeden z mála jedu tréninky na krev. Bílkoviny si samozřejmě hlídám taky. Ale kdybych na to sral, rostl bych taky i když s tukem. Tenhle kluk neroste vůbec a zvedá hovno. |
K nám do fitka zas chodia ľudia, čo nejdú na krv, tréning majú viacmenej kladkový a vyzerajú lepšie ako ja, vôbec pritom nedvíhajú čísla, aké si popísal (ak vôbec tieto cviky robia...). Ale strážia si stravu. Tak teraz neviem... |
Evidentně každý máme jiné vzory. ;)
Já bych teda ale k nikomu, kdo váží 70kg, i když vysekanejch, nevzhlížel. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 11:59 am Předmět: |
|
|
Je to tak  Celý môj tréning je stavaný tak, aby som mal vysekaných 70kg _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 12:01 pm Předmět: |
|
|
já tam vidím problém v klasický rovnici (dokonalej téning + pořešená strava ) - genetika = 0
Ta závorka tak dokonalá nebude, tak bych řekl, že bys měl vypadat jinak. Byla vůbec nějaká dieta nutná? _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 12:44 pm Předmět: |
|
|
Je to jednoduchý, když někdo má genetiku, je fuk, jestli pumpuje nebo jede na krev, co jí, progres bude mít na čemkoliv. Znám takový lidi.
U těch ostatní, logicky, čím víc se snaží v tréninku a čím víc si hlídají stravu, tím je to lepší. Záleží na obou věcech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 1:07 pm Předmět: |
|
|
@Pajasrac: Proboha!! Kazdy, kdo cvici dele jak rok a nema v hlave uplny prazdno, tak vi, ze 80% vysledku je jidlo. U naturala tim spise. Co porad resis? Samozrejme pak jsou take veci jako genetika, vseobecna hormonalni rovnovaha v tele (prirozena tvorba tst, rustoveho hormonu, resistivita na inzulin) apod, ale porad jde predevsim o jidlo..a spanek. Na Ronnie je jeden krasny rozhovor, kde se mimo jine pise, ze "Vsichni cvici jak Mr.Olympia, ale nikdo tak neji"...
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Pajasrac napsal: | | Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum. |
| Pajasrac napsal: | | Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 2:20 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | | Pajasrac napsal: | | Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum. | |
První část je strašně individuální, druhá část jsou motivační kecy pro patnáctiletá děcka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pajasrac
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 3:08 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | @Pajasrac: Proboha!! Kazdy, kdo cvici dele jak rok a nema v hlave uplny prazdno, tak vi, ze 80% vysledku je jidlo. U naturala tim spise. Co porad resis? Samozrejme pak jsou take veci jako genetika, vseobecna hormonalni rovnovaha v tele (prirozena tvorba tst, rustoveho hormonu, resistivita na inzulin) apod, ale porad jde predevsim o jidlo..a spanek. Na Ronnie je jeden krasny rozhovor, kde se mimo jine pise, ze "Vsichni cvici jak Mr.Olympia, ale nikdo tak neji"... |
Kdyby to bylo z 80 % o jídle, tak by lidem stačilo jíst, aby jim rostly svaly. A vůbec by nemuseli trénovat, což je totální sračka.
Naopak, když každej člověk, co jí blbě, začne chodit do fitka, a začne jet brutální tréninky, tak zaručeně nabere, i když bude jíst pořád stejně.
To jsou fakta. A teď mluv, debile!
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 3:29 pm Předmět: |
|
|
Holinky a hodinky...
Svaly rostou jako reakce na zatizeni a to pouze v pripade, ze maji k tomu podminky (*rozume, maji z ceho rust), zjednodusene napsano. Podle tvoji teorie to musel byt v koncentraku samy Fristensky, nebo Frank Zane, ne? Mel by sis o tom neco precist a nesirit tu bludy o pumpovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
visual

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 3:34 pm Předmět: |
|
|
rozjizdi se tu velmi pekna diskuse.
Co takhle?:
prvni deleni je na lidi co cvici na ty co:
1. necvici
2. cvici "neco jako s vlastni vahou" (kliky, zkracovacky, ...)
3. pseudo-cvici (hodne izolovanych cviku, maly objem/intenzita)
4. cvici (full-body nebo spit s nejak rozumne nastavenym pomerem intenzita/objem/frekvence)
Ke kazde skupine bych pak doplnil vliv stravy a dosazene vysledky:
1. ji co chce
2. ji kvalitne, ale neresi mnozstvi
3. ji kvalitne a hlida si jak makra tak kalorie
Kombinace vysledku stoji na tomhle, ne?
Vzdyt to vime vsichni co cvicime aspon rok..... A asi bych nerozjizdel obvykly flame na tema
JIDLO vs. TRENINK vs VYSLEDKY :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Pajasrac napsal: | To je totální píčovina. Celý je to o tréninku. Můžeš žrát jak prase a bejt vyprasenej, ale pokud správně trénuješ, tak ti váhy půjdou nahoru a svaly samozřejmě taky. Sice budeš obalenej tukem, ale pod tím ty svaly budou - viz jakýkoliv open strongman/powerlifter.
Rád bych tě - a velmi důrazně - požádal, abys s okamžitou platností začal psát slušným způsobem.
Zahlédnu-li tady ještě byť jediný příspěvek stylu toho, co výše cituji, okamžitě tu skončíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 7:46 pm Předmět: |
|
|
| visual napsal: | rozjizdi se tu velmi pekna diskuse.
Co takhle?:
prvni deleni je na lidi co cvici na ty co:
1. necvici
2. cvici "neco jako s vlastni vahou" (kliky, zkracovacky, ...)
3. pseudo-cvici (hodne izolovanych cviku, maly objem/intenzita)
4. cvici (full-body nebo spit s nejak rozumne nastavenym pomerem intenzita/objem/frekvence)
Ke kazde skupine bych pak doplnil vliv stravy a dosazene vysledky:
1. ji co chce
2. ji kvalitne, ale neresi mnozstvi
3. ji kvalitne a hlida si jak makra tak kalorie
Kombinace vysledku stoji na tomhle, ne?
Vzdyt to vime vsichni co cvicime aspon rok..... A asi bych nerozjizdel obvykly flame na tema
JIDLO vs. TRENINK vs VYSLEDKY :) |
+ genetika, to je nejdůležitější faktor. Člověk se super genetikou zfoukne toho se špatnou ve skoro všech kombinacích (krom 1/1 - 4/3)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pajasrac
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
--
Uživatel zabanován.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|