|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: so říjen 22, 2016 9:18 am Předmět: |
|
|
A stará dobrá Zuzka
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út říjen 25, 2016 5:53 pm Předmět: |
|
|
Tak to je parádní kalendář!
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: čt říjen 27, 2016 4:10 am Předmět: |
|
|
Po dlouhé době zase něco přihodím.
Jedná se o Thajskou existenci (známou jako Penpraghai) se zvláštním, ale celkem i charismatickým vzezřením. Ty obrázky jsou tuším z nějakého klipu. Možná, že ten klip dokonce někde mám ale musel bych hledat.
Pen zepředu
Pen zezadu
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: čt říjen 27, 2016 6:07 am Předmět: |
|
|
moc se mi líbí ty "kalhotky"  škoda že to není víc vidět zepředu.. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt říjen 27, 2016 6:58 am Předmět: |
|
|
Ronnie: jaká je vlastně cílová skupina prodeje toho kalendare? Tipuju, že nebude moc prodávaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: čt říjen 27, 2016 10:14 am Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | moc se mi líbí ty "kalhotky" škoda že to není víc vidět zepředu.. |
Tuším, že v tom klipu je pozdějc i nahoře bez. Jestli je i dole bez, tak to už nevím, ale zase takový rozdíl by v tom nebyl.
| decarabas napsal: | Pôvodne som to prečítal ako Pan zepředu a Pan zezadu a vravím si, aký kritický príspevok |
Dobrý :) Ale v tomhle směru kritický nejsem. Označit kulturistku za ošklivou, to klidně, to je věc vkusu, ale označit ji za pána, tak to zase ne.
| jnerez napsal: | | Ronnie: jaká je vlastně cílová skupina prodeje toho kalendare? Tipuju, že nebude moc prodávaný. |
Takový hit jako kalendář s Putinem v Japonsku to asi nebude, ale podle mě se fanoušci najdou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá říjen 28, 2016 1:51 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Ronnie: jaká je vlastně cílová skupina prodeje toho kalendare? Tipuju, že nebude moc prodávaný. |
Cílová skupina jsi Ty, ale koukám, že na Tebe musíme víc zacílit reklamu, protože sis ho ještě neobjednal. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: pá říjen 28, 2016 1:54 pm Předmět: |
|
|
| liohff napsal: |
Jedná se o Thajskou existenci |
pekny lady-boy
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: pá říjen 28, 2016 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: |
pekny lady-boy |
Je to možné. Prezentuje se jako žena, soutěží mezi ženami, ale ten obličej je hodně podezřelej + to, že je z Thajska. Ale mám málo info na to, abych ji za transku vážně označil. Že máš ty jasno, to je jedna věc a rozhodně netvrdím, že se pleteš, nicméně já bych na rozseknutí potřeboval víc informací.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|