|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kalibro8
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 8:41 am Předmět: Rozmixované sacharidy / syrová rýže |
|
|
Zdravím.
Do teď jím 500g sacharidů denně z těstovin a rýže (vařené). Myslíte, že bych mohl koupit mixér a mixovat syrovou rýži s vodou, aby se lépe pila ? Nezkazí se tím nic, když je syrová ? A popřípadě bude stačit obyčejný mixér na smoothie do 1000 Kč ? Děkuji za odpovědi a rady :)
Můj cíl: Dostat do sebe min 500g sacharidu/den co nejjednodušším, nejrychlejším a nejméně otravným způsobem.[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
visual

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 8:48 am Předmět: |
|
|
ryze + hrnec/ryzovar = nejjednodussi varianta
testoviny + hrnec = nejjednodussi varianta
brambory + hrnec/trouba + plech = nejjednodussi varianta
Prijde mi to pomerne jednoduche..... a myslim si ze to co vymyslis je....nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 9:29 am Předmět: |
|
|
Proc to vubec mixovat? Muzes si koupit bramborovy/ryzovy atd. skrob a rovnou to smichat ve vode a vypit. Jestli tim neco zkazis? Myslim, ze maximalne kratkodobe svoje zazivani a to te vyskoli tak, ze uz to zkouset nebudes  Vykasli se na vymysleni kravin a normalne si tu rejzi uvar.
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 10:33 am Předmět: |
|
|
nehledě na to, že syrovou rejži asi moc nestrávíš a jak je tvrdá, tak ten mixér odděláš a tu kejdu si ani nechci představit. Co takhle koktejl z maltodextrinu? _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
pilarius
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 4:37 pm Předmět: |
|
|
Syrovou rýži rozhodně nekonzumuj. Pojí se to se zbytečnými zdravotními riziky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 4:43 pm Předmět: Re: Rozmixované sacharidy / syrová rýže |
|
|
| Kalibro8 napsal: | Zdravím.
Do teď jím 500g sacharidů denně z těstovin a rýže (vařené). Myslíte, že bych mohl koupit mixér a mixovat syrovou rýži s vodou, aby se lépe pila ? Nezkazí se tím nic, když je syrová ? A popřípadě bude stačit obyčejný mixér na smoothie do 1000 Kč ? Děkuji za odpovědi a rady :)
Můj cíl: Dostat do sebe min 500g sacharidu/den co nejjednodušším, nejrychlejším a nejméně otravným způsobem.[/b] |
Tolik sachrů nepotřebuješ. Krom toho, rýže s už tak vysokým glykemickým indexem rozmixovaná bude něco jako kostkový cukr. Přidej tuky a máš vystaráno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kalibro8
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 5:45 pm Předmět: |
|
|
A Nemohl bych zaměnit za kukuřičné lupínky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: po říjen 24, 2016 6:07 pm Předmět: |
|
|
Proč vlastně chceš do sebe cpát takovou porci cukrů, když to "normálně neujíš"?
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 6:08 pm Předmět: Re: Rozmixované sacharidy / syrová rýže |
|
|
| Hulkie napsal: | | Kalibro8 napsal: | Zdravím.
Můj cíl: Dostat do sebe min 500g sacharidu/den co nejjednodušším, nejrychlejším a nejméně otravným způsobem.[/b] |
Tolik sachrů nepotřebuješ. Krom toho, rýže s už tak vysokým glykemickým indexem rozmixovaná bude něco jako kostkový cukr. Přidej tuky a máš vystaráno. |
To jsi uhodl podle čeho, že tolik sacharidů nepotřebuje? Pokud špatně přibírá, musí holt ty sacharidy zvednout :P
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 6:14 pm Předmět: |
|
|
Snídaně vločky, svačina taky, po fitku malta, k obědu rýže, ke svačině brambory a k večeři těstoviny, dělim takhle při tréninku každé 3 hoďky 480 sacharidů a v pohodě, chce si to dobře rozvrhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kalibro8
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 6:15 pm Předmět: |
|
|
Potřebuji to, pokud chci objem.. jsem ektomorf. A normálně tu porci jím už 3 týdny.. ale den ode dne se mi to hnusí a hnusí. Tuto dávku sacharidů budu dodržovat, dokud nebudu viditělně tloustnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Kalibro8
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 6:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Janekk
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 6:44 pm Předmět: |
|
|
Spíš si dávej pozor, abys nepříral moc..Přibrat 5 kilo za 3 týdny bez anabolických steroidů je prasečina. Přibíral bych max 1,5 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 6:51 pm Předmět: Re: Rozmixované sacharidy / syrová rýže |
|
|
| FrantaatnarF napsal: | | Hulkie napsal: | | Kalibro8 napsal: | Zdravím.
Tolik sachrů nepotřebuješ. Krom toho, rýže s už tak vysokým glykemickým indexem rozmixovaná bude něco jako kostkový cukr. Přidej tuky a máš vystaráno. |
To jsi uhodl podle čeho, že tolik sacharidů nepotřebuje? Pokud špatně přibírá, musí holt ty sacharidy zvednout :P |
Musí zvednout kalorie, což neznamená nutně sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|