|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Endo
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 7:52 pm Předmět: MUAY Cream - regeneračný krém |
|
|
Zdravím chlapi.
Nemáte niekto skúsenosti s týmto výrobkom ?
-Bolo mi to doporučené obvodnou lekárkou ako možné riešenie môjho problému. Údajne si to drvivá väčšina ľudí vychvaľuje.
-O aký problém ide? Už štvrtý mesiac po zranení oboch achiloviek, neustupujúce doznievajúce bolesti päty, "tŕpnutie" (?) a divné pnutie v lýtkach (akoby sťahovanie svalstva).
PS: Mám odskúšané rôzne iné krémy/gély či tablety Aescin a Wobenzym. Všetko bez efektu. Výsledky všetkých krvných aj zápalových testov mám v poriadku. Rovnako USG a RTG.
Vďaka za prípadné rady a recenzie tohto výrobku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 11:00 pm Předmět: Re: MUAY Cream - regeneračný krém |
|
|
| Endo napsal: | Zdravím chlapi.
Nemáte niekto skúsenosti s týmto výrobkom ?
-Bolo mi to doporučené obvodnou lekárkou ako možné riešenie môjho problému. Údajne si to drvivá väčšina ľudí vychvaľuje.
-O aký problém ide? Už štvrtý mesiac po zranení oboch achiloviek, neustupujúce doznievajúce bolesti päty, "tŕpnutie" (?) a divné pnutie v lýtkach (akoby sťahovanie svalstva).
PS: Mám odskúšané rôzne iné krémy/gély či tablety Aescin a Wobenzym. Všetko bez efektu. Výsledky všetkých krvných aj zápalových testov mám v poriadku. Rovnako USG a RTG.
Vďaka za prípadné rady a recenzie tohto výrobku. |
Může trochu pomoci, ale větší změnu neočekávej ani omylem. Je to jen mastička na zahřátí. Pokud chceš změnu, musíš jít po kořenové příčině svých problémů. Nevím co jsi vyváděl s achilovkami (klidně to rozveď, ať se poučíme co nemáme dělat ), ale nechal bych si poradit od dobrého fyzioterapeuta, jak to rozcvičovat, protahovat a vůbec dávat do pořádku. Obvoďačka ti v tomhle neporadí a to může být sebelepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 11:22 pm Předmět: |
|
|
Za mě jediná mast která funguje a ne jen hřeje, opravdu působí proti bolesti. Ale asi bych tím nic neléčil, to je prostě aby tě to nebolelo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: út říjen 25, 2016 5:18 am Předmět: Re: MUAY Cream - regeneračný krém |
|
|
| Mablung napsal: |
Může trochu pomoci, ale větší změnu neočekávej ani omylem. Je to jen mastička na zahřátí. Pokud chceš změnu, musíš jít po kořenové příčině svých problémů. Nevím co jsi vyváděl s achilovkami (klidně to rozveď, ať se poučíme co nemáme dělat ), ale nechal bych si poradit od dobrého fyzioterapeuta, jak to rozcvičovat, protahovat a vůbec dávat do pořádku. Obvoďačka ti v tomhle neporadí a to může být sebelepší. |
Co nedelat? U mňa to bolo spôsobené zlúčením dvoch faktorov + možno to, že mám ploché nohy.
1. Takže základ- poriadne sa rozcvičiť. A možno to znie zvláštne, ale vedieť kedy skončiť, resp. možno aj kedy račej ostať v posteli. Ja som to trochu podcenil a neprispôsobil rozcvičku zmene tréningu (HIIT šprinty do kopca) a dokončil ho, aj keď už som cítil bolesť v členkoch.
2. Nekupovať topánky od číňanou (bez srandy) Otlačili ma tak, že mi z otlaku až tiekol hnis a do oboch nôh sa mi dostal zápal.
Takže 1+2=prúser.
A áno máš pravdu, obvoďáčka mi s týmto veľmi nepomôže ale aspoň sa snaží. Odporúčila ma na vyšetrenie k ortopédovi, no keďže žijem na Slovensku tak človek príde s problémom a on ho objedná o 2 mesiace.
Tak som sa ešte z vlastnej iniciatívy objednal na neurológiu, tam sa mi podarilo zohnať skorší termín.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út říjen 25, 2016 6:51 am Předmět: Re: MUAY Cream - regeneračný krém |
|
|
Nemůžeš si doktora zaplatit, aby jsi se k němu dostal dříve?
Co se tohodle týče, shodneme se, žádný krém ti k vyléčení nepomůže. Maximálně tak zmírní problém. Na Amazonu měl ten tvůj krém pozitivní recenze a vypadaly i věrohodně, takže vyzkoušet můžeš. Drahý není.
Zkoušel jsi brufenovou smršť? Pokud bys měl problémy s chronickým zánětem, mohlo by to pomoci. Kdybys byl milionář, doporučil bych ti zkusit rázové vlny, ale bez diagnozy by to byl drahý pokus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: út říjen 25, 2016 10:15 am Předmět: |
|
|
Neurológa sa mi podarilo vybavit už teraz na pondelok. A co sa tyka ortopeda tak ne, nehcel ma zobrat ani prednostne za poplatok (uplatok 😀). Je fajn, že dodržuje zákon, ale teraz sa mi to nehodi... 😀
Brufenovu mas som skusal, aj viacero inych... Pockam teda co mi povie neurolog a podla toho sa uz musin zariadit. Prupadne este skusim obvolat ortopedov v okolitych mestach. A mozno skusim teda aj tu mast. Oproti peniazom co som dal do wobenzymu atd. je to zanedbatelna suma tych cca 6€ za bal.
Ale ďakujem aj tak za reakciu a rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út říjen 25, 2016 10:20 am Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | | Neurológa mam už teraz v pondelok. A co sa tyka ortopeda tak ne, nehcel ma zobrat ani prednostne za poplatok (uplatok 😀). Je fajn, že dodržuje zákon, ale teraz sa mi to nehodi... 😀 |
Spíše jsem myslel doktora, který přijímá platby oficiálně a tím pádem se klientela vytřídí. Ale nevím jak jsou na tom zákony na Slovensku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|