|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sk
|
Zaslal: st říjen 19, 2016 7:14 am Předmět: |
|
|
Osobne nechapu, ze se tim uz nezabyva policie, kdyz se to zcela bezne prezentuje na netu. Nebo se zase ceka az tady bude par stovek podvedenych lidi?
jinak pro jiricek175: neni treba nic obhajovat, stacilo napsat odkud se berou prachy na ta auta a jak ten system funguje, protoze nic konkretniho neni ani na ofiko webu. Ale je jasne, ze v pripade kdy se jedna o podvod je lepsi mlzit recickami o ,,obchodnim modelu,, a matematice.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
Zaslal: st říjen 19, 2016 8:10 am Předmět: |
|
|
Navrhuji tento zázráčný matematický systém rozšiřovat. Proč zůstat jen u aut? proč né rovnou i domy, soukromá letadla, jachty a tak dále. Všichni budeme mít vše a skoro zadarmo, protože se nám na to složí přeci ostatní.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 19, 2016 8:30 am Předmět: |
|
|
Já chci svaly zdarma. Člověk by se mi na ně mohl taky složit, má jich dost. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Nespaltese
|
Zaslal: st říjen 19, 2016 8:38 am Předmět: |
|
|
| jiricek175 napsal: | | Pánové je mi úplně jedno, co si o tom myslíte. Pokud chcete vědět v čem je ten zázrak, tak žádný není. Je to prostá matematika a obchodní systém. Ale na to je potřeba shlédnout víc než jedno video, ale myslím, že ve Vašem případě je to s Vaším zaujetím stejně zbytečné. Takže si myslete dál co chcete a běžte raději do hospody dál nadávat. Kdo je otevřený novým věcem, nechce zbytečně utrácet za drahá auta, zjistí si bližší informace od někoho fundovaného a nemá problém si počkat pár měsíců, toho tato záležitost bezpochyby zaujme. A jiné zase ne. To je v pořádku. Tak to prostě je. Nemám čas tu reagovat na každou hloupost, a proto toto byla ode mne poslední reakce, ať už napíšete jakékoli předsudky zaujaté názory či nadávky. Mějte všichni pěkný den. |
Přesně tak, souhlasím - prostá matematika.
Jen každý počítáme jinak.
| citace: | Podívej na to, jak to rychle roste:
- 1 člověk na začátku celé toto vymyslel
- 8 x 1 = 8 lidí se mu složilo na auto
- 8 x 8 = 64 lidí se těm o patro výš složilo na auta
- 8 x 64 = 512 lidí se těm o patro výš složilo na auta
- 8 x 512 = 4.096 lidí se těm o patro výš složilo na auta
- 8 x 4.096 = 32.768 lidí se těm o patro výš složilo na auta
- 8 x 32.768 = 262.144 lidí se těm o patro výš složilo na auta
- 8 x 262.144 = 2.097.152 lidí se těm o patro výš složilo na auta
V celém tom vynechávám potřebu dvojího (!) průchodu tou tabulkou, kterou to celé (aspoň myslím:) ještě zdvojnásobuje; to už je ale celkem jedno.
Tzn. pokud se někdo do systému zapojí třeba až v tom 8. řádku, je potřeba zajistit všechny občany Prahy a okolí, včetně nemluvňat, aby se jim složili na auto. Je to reálné? No není. |
Naposledy upravil Nespaltese dne st prosinec 21, 2016 12:40 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Michail777
|
Zaslal: st říjen 19, 2016 10:45 pm Předmět: |
|
|
Dexcar jsem poznal přes jednu osobu. Když jsem sledoval na sociální síti do čeho se zase dal :-)Někteří jsou nepoučitelní...
Já nechápu že někteří jedinci, znova a znova do dalších letadel. Pár těch lidí znám a jsem viděl v jiných a všude SUPER,BOMBA MĚNÍME SVĚT, VYDĚLÁVEJ MILIONY... Na fcb no všude byli nadšení jak... No ale k věci. Používejte selský rozum- když musím do vstupu (a to teda vstup je jak blázen) vrazit přes 50.000, tak je to letadlo jak vyšité.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michail777
|
Zaslal: čt říjen 20, 2016 1:29 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | Osobne nechapu, ze se tim uz nezabyva policie, kdyz se to zcela bezne prezentuje na netu. Nebo se zase ceka az tady bude par stovek podvedenych lidi?
jinak pro jiricek175: neni treba nic obhajovat, stacilo napsat odkud se berou prachy na ta auta a jak ten system funguje, protoze nic konkretniho neni ani na ofiko webu. Ale je jasne, ze v pripade kdy se jedna o podvod je lepsi mlzit recickami o ,,obchodnim modelu,, a matematice. |
No to nemůže :-) To je speciální matematika :-) Nám blbcům co jim tady kazíme kšeft to nedojde Takže pro pár lidí značka-co když. A už schánějí 2000 eček :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt říjen 20, 2016 1:55 pm Předmět: |
|
|
to auto je tam nepodstatne, to nie je hlavny produkt. Je to len mrkva na palici, aby hejlovia dali 2000 eur a nepripadalo im to vela _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
hanadix
|
Zaslal: čt říjen 20, 2016 7:36 pm Předmět: Ignorace znalostí nebrání lidém, vytvářet konspirace )) |
|
|
Pane máte pravdu, to auto je tam nepodstatné, jen je hlavní faktorem zisku společnosti, nikoli ty drobné 500 eura, které pokrývají režii atd.. Možná by stálo za to, pokud se chcete k této platformě vyjadřovat,, tak se s ním nejprve seznámit, aby jste pochopili kde se peníze generují...Jinak někteří zde píší o tom, že každý musí sehnat 8 oveček" to je další důkáz vaší ignorace znalostí se systémem....Ale zde není místo pro podrobné vysvětlování, forum plkaři a konspirátoři, budou i přes tisíc argumentů tvrdit jednou větou, že se jedná o pyramidu, přitom s pyramidou to nemá naprosto nic společného....
|
|
| nahoru |
|
 |
Nespaltese
|
Zaslal: čt říjen 20, 2016 8:31 pm Předmět: |
|
|
Tisíc argumentů není potřeba, napiš sem prostě teda, jak to podle tebe funguje.
Abychom všichni pochopili, "kde se ty peníze generují." Já jsem to už napsal a za svým si absolutně stojím.
Je to pyramida, podvod, okrádání lidí. Pletu se? Napiš sem, v čem konkrétně a rozepiš "skutečnou" podstatu systému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanzell
|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 9:07 am Předmět: hanadix |
|
|
Hanadix Hahaha.....Další obhájkyně nebo zmanipulovaná osůbka co dala do toho peníze....Klidně tady řeknu , že to je pyramida a můžete si argumentovat jak chcete....stačilo se podívat na video co dal v prvním příspěvku Nespaltese
Ale musím uznat, že je to dobře propracované ,aby se chytlo co nejvíc bláznů.....a čekací doba rok až 2 je super doba, aby společnosti na učet přistálo několik 100vek mega....pak společnost zanikne a všichni jen pokrčí rameny no tak to nevyšlo....a nejsměšnější na tom je, že ti podvedení nebo zmanipulovaní za 14 dní už pojedou naivně v dalším udajném super projektu...tyhle super výdělečné projekty jedou uz od 1985 a vždy to dopadne stejně...ale každy strůjcem svého štěstí....Auto není podstatné??? Ale je podstatné , protože auto je to, co celou dobu tento projekt nabízí aby se lidi do toho vrhli bez přemýšlení...tak nám tady aspon nelžete,nebo běžte znovu na školení... (Na vypláchnutí mozku)..."o)))))))))))))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 10:06 am Předmět: |
|
|
co jineho nez pyramida?
ja platim tem nademnou a cekam, az jich bude dost podemnou aby zaplatili oni me??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá říjen 21, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
Sluníčková společnost, jdu si vybrat 547E..
"4.3. V případě porušení všeobecných podmínek smlouvy Zákazníkem má Společnost právo okamžitě ukončit
tuto smlouvu bez předchozího upozornění a registrační poplatek, který předtím obdržela, bude nevratný.
ČOIka skáče nadšením:
Jakýkoliv spor, názorový nesoulad nebo nárok v souvislosti s touto
smlouvou, nebo její porušení, zrušení nebo neplatnost, se bude řídit dle německého práva na straně německých
soudů. .- To zrovna, škoda že ne třeba Kyperských..
4.2. Zákazník je zodpovědný .. za všechny ztráty..
6.3. V případě předčasného zrušení smlouvy z podnětu nebo pochybení ze strany Zákazníka je registrační
poplatek nevratný.
a navíc všichni ti stříbrní a bronzoví milý a zlatí poradci.
a s kým že to budete sherovat, když je to share economy? auto je 24 měsíců u jednoho, to není share economy. hm?
co třeba http://www.autonapul.org/cs#page-home - za poplatek jste členem komunity a když auto potřebuju a je volný tak si ho půjčím. to je share.
_________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
Michail777
|
Zaslal: ne říjen 23, 2016 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | co jineho nez pyramida?
ja platim tem nademnou a cekam, az jich bude dost podemnou aby zaplatili oni me??? |
Jak jsem psal výše. Někteří kteří tohle letadlo tady dělají už byli vrcholoví manažaři v ETN (průser jak mraky 50 mega ztráta a podvedení lidé), pak rozjížděli PERFORMERS a taky průser. Minulý týden bylo opět v telce a majitel nakonec utekl :-) TAk snad tohle jim bude fungovat. Akorat nechápu a to je brutální koho oslovují, zase ty samé a ti jim do toho opět lezou... to je mazec!
|
|
| nahoru |
|
 |
vajec
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 7:23 pm Předmět: *** |
|
|
--
Vulgární příspěvek byl odstraněn.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike0007
|
Zaslal: út říjen 25, 2016 4:51 am Předmět: Dexcar v Itálii |
|
|
Dexcar je od června 2016 v Itálii vyšetřován jako trestný čin podvodu, ke kterému bylo použito nelegální pyramidové schéma. Italská policie Guardia di Finanza na tiskové konferenci oznámila, že italští organizátoři (2 bratři a 3 manažeři) pomocí účelově založené německé firmy Dexcar slíbili od roku 2014 dodat 23.000 aut "zdarma", ale dodali jich pouhých 84 ks. Předběžným opatřením bylo postiženo cca 30 dealerů a firem zablokováno x webových a FB stránek včetně švýcarské domény dexcar (ch) kde visí varování. Vzhledem k tomu, že podvod dál běžel, probíhaly školení atd. vydal místní úřad pro hosp. soutěž Antitrust zákaz nabízení podvodu Dexcar pod pokutou 10.000 a 500.000 Eur. Oba bratři Mario a Fabio Gai už byli v minulosti trestáni za daňový podvod krácení DPH při dovozu luxusních aut.
Matematický model paní *** jsem samozřejmě viděl, ono jí to matematicky možná vychází, ale jaksi zapomíná na budoucí závazky, tzn. slib dodat auta. Od toho ale máme vědu, která se jmenuje ekonomie. Tam už jí to i podle italské policie nevychází.
Zdroje se vygůglete
Operazzione Dream Car - Guardia di Finanza
VENDITE PIRAMIDALI: ANTITRUST
SOSPENDE IN VIA CAUTELARE
L’ATTIVITA’ DEL SISTEMA DI
NOLEGGIO DI AUTOVEICOLI DEXCAR
Lidská blbost je nekonečná
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|