Essential Nitrox Pump vs. Unknown

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Essential Nitrox Pump vs. Unknown  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Essential Nitrox Pump vs. Unknown
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
19losos94

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2016 10:02 am    Předmět: Essential Nitrox Pump vs. Unknown Odpovědět s citátem

Čus.
Potrebuji poradit. Kdyz se kouknete na slozeni a obsah ucinnych latek, který z těchto dvou by ste odporucili.

Moc dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tobias92

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2016 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele ono obecně u nakopávačů to nemá moc smysl řešit. Musíš to prostě vyzkoušet - každý reaguje na dané účinné látky jinak, každý má jinou toleranci apod. Ať Ti tu řekneme cokoliv, nemá to žádnou výpovědní hodnotu, protože třeba na tvůj organismus bude efekt úplně jiný. Nakopávače nejsou tak drahý - prostě kup jeden, když bude fachat, tak super, když nebude, podaruj kamaráda a kup druhý. Jinak to nezjistíš.
hosmel

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2016 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kup si od každého alespoň 3 vzorky a zkus to. Není jednoduší řešení.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2016 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když sečtu ty hodnoty u toho druhého suplementu vpravo, dá to rozhodně víc než v nadpisu sloupce avizovaných 7 gramů, takže tam něco poněkud nesedí. Mimo to tento produkt se podle mě nesmí prodávat v ČR (a dle mého i v SR, ono to je ze slovenského webu koukám), obsahuje v rámci EU nepovolenou látku (ale chápu, že to některým střelcům-prodejcům nevadí; a nebo si to ani sami neuvědomují). Stejně tak ta dávka kofeinu je tam poněkud za hranicí rozumu. Tři důvody, proč bych ten vpravo nevolil.

...edit: Vlastně ještě čtvrtý, protože u toho synephrinu (citrus aurantium) tam není psáno, jaký je to extrakt, tzn. za tím "300 mg" si také těžko něco konkrétního představit. Pokud to je 95%, tak to člověka zabije (asi doslova ne, ale byl by to skoro 30násobek rozumné dávky; což tak ale předpokládám není), pokud to je třeba "jen" 8%, tak i tak to překračuje povolené dávky (ničemu to - asi - neublíží, ale důvěryhodnosti to rozhodně nepřidá).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Endo

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Když sečtu ty hodnoty u toho druhého suplementu vpravo, dá to rozhodně víc než v nadpisu sloupce avizovaných 7 gramů, takže tam něco poněkud nesedí. Mimo to tento produkt se podle mě nesmí prodávat v ČR (a dle mého i v SR, ono to je ze slovenského webu koukám), obsahuje v rámci EU nepovolenou látku (ale chápu, že to některým střelcům-prodejcům nevadí; a nebo si to ani sami neuvědomují). Stejně tak ta dávka kofeinu je tam poněkud za hranicí rozumu. Tři důvody, proč bych ten vpravo nevolil.

...edit: Vlastně ještě čtvrtý, protože u toho synephrinu (citrus aurantium) tam není psáno, jaký je to extrakt, tzn. za tím "300 mg" si také těžko něco konkrétního představit. Pokud to je 95%, tak to člověka zabije (asi doslova ne, ale byl by to skoro 30násobek rozumné dávky; což tak ale předpokládám není), pokud to je třeba "jen" 8%, tak i tak to překračuje povolené dávky (ničemu to - asi - neublíží, ale důvěryhodnosti to rozhodně nepřidá).

Ja sa k téme moc vyjadrovať nechcem, keďže na mňa tieto pre-workouty nejako nepôsobia (jediné čo som z časti pocítil, boli tie prvé vzorky Agrezzu od Vás).
Ale už dávnejšie sme sa tu niekde bavili o tom agmatíne, no nemôžem to nájsť. Ronnie, nevieš mi poslať nejaký link alebo ma nasmerovať, kde hľadať ako je to s jeho predajom v SR alebo celkovo v EU? Vďaka.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono s těmi předtréninkovými věcmi je to fakt individuální, zrovna včera mi asi půl jedné ráno psala kamarádka, že si před tréninkem později odpoledne jeden konkrétní vzala, trénink super, ale teď že nemůže usnout, buší ji srdce a lítá po pokoji. A stejný suplement třeba se mnou udělá pocit "hmmm, cítím ho, ale fakt minimálně". Jinak ten agmatin kde dohledat nevím, musel bych tomu dát čas (který nemám:), ale v hlavně mám, že to je potravina nového typu, která schválení pro EU nemá (potvrzuje mi to, že i vím o jedné "konkurenční" společnosti, co s tím měla relativně nedávno s úřady potíž).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
člověk

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Agmatin je poměrně parádní věcička. Kupuju už pouze nakopávače s ním.

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)

Rychle na stránku:

Přejdi na: