|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 06, 2016 9:40 am Předmět: pot smrad bandáže |
|
|
Zajímalo by mě, co děláte s propocenými bandážemi aby nesmrděly. Jen je vymácháte ve vodě a nebo ještě něco navíc?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Scheila
|
Zaslal: ne listopad 06, 2016 9:55 am Předmět: |
|
|
Normálně hodit do pračky na 15 min na 30 stupňů... Titan na to má aji speciální prací gel, jmenuje se to Power Wash, je k dostání na goodliftu, ale poslouží i normální prací gel...rozdíl jsem nikdy nepoznala... Jinak takhle peru jak Goldy, tak THPčka, tak i všechny dresy cca 2x za rok, a nemusíš se bát, že by třeba ztratily funkčnost, nebo tvrdost apod  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 07, 2016 9:16 am Předmět: Re: pot smrad bandáže |
|
|
| Mablung napsal: | | Zajímalo by mě, co děláte s propocenými bandážemi aby nesmrděly. Jen je vymácháte ve vodě a nebo ještě něco navíc? |
Ja to resil pomerne sofistikovane. Nechal jsem je proste smrdet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: po listopad 07, 2016 12:33 pm Předmět: |
|
|
Zkusit dat do malyho vodniho rozprasovace vodku nebo nejakej jinej neslazenej špiritus a pak to tim poprasit. Protoze nesmrdi pot samotnej, ale kozni bakterie, ktery ho rozkladaj. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po listopad 07, 2016 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | | Zkusit dat do malyho vodniho rozprasovace vodku nebo nejakej jinej neslazenej špiritus a pak to tim poprasit. Protoze nesmrdi pot samotnej, ale kozni bakterie, ktery ho rozkladaj. |
Take se to resi mrazakem, nevim na jak dlouho dat do nej, ale ty bakterie to zlikviduje.
A i jinde sem videl radu, boty zbavit smradu tim, ze se daj do lednice nebo mrazaku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 07, 2016 12:53 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Cratach napsal: | | Zkusit dat do malyho vodniho rozprasovace vodku nebo nejakej jinej neslazenej špiritus a pak to tim poprasit. Protoze nesmrdi pot samotnej, ale kozni bakterie, ktery ho rozkladaj. |
Take se to resi mrazakem, nevim na jak dlouho dat do nej, ale ty bakterie to zlikviduje.
A i jinde sem videl radu, boty zbavit smradu tim, ze se daj do lednice nebo mrazaku. |
Že bych využil v práci náš -70 C?
S tím alkoholem by to šlo.
Kuju za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po listopad 07, 2016 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po listopad 07, 2016 2:26 pm Předmět: |
|
|
Uplne si nejsem jisty tou desinfekci pri kontaktu s kuzi apod.
Lednice me zajima, pokud by nekdo vykoumal na jak dlouho se to ma soupnout do mrazaku, navrhnu ho na Nobelkovku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 07, 2016 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Já myslel že bandáže jsou na nohy a ne na čuchání... |
Já mám alergickou rýmu, takže když mě něco smrdí, ostatní odváží sanitky. Nicméně, v rámci dodržování Ženevských úmluv a dobrých vztahů s mými protihráči na badmintonu si je hodlám nějak udržovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po listopad 07, 2016 8:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út listopad 08, 2016 10:00 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Spazik napsal: | Já myslel že bandáže jsou na nohy a ne na čuchání... |
Já mám alergickou rýmu, takže když mě něco smrdí, ostatní odváží sanitky. Nicméně, v rámci dodržování Ženevských úmluv a dobrých vztahů s mými protihráči na badmintonu si je hodlám nějak udržovat. |
Hehe to jsme na tom stejně, taky chronická rýma => špatný čich...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 08, 2016 10:02 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Uplne si nejsem jisty tou desinfekci pri kontaktu s kuzi apod.
Lednice me zajima, pokud by nekdo vykoumal na jak dlouho se to ma soupnout do mrazaku, navrhnu ho na Nobelkovku :) |
Termofusakle som vypral, nechal vyschnúť a na noc hodil do mrazáku. Fungovalo to aj na tenisky, myslím, že aj na bandy by to zabralo. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st listopad 09, 2016 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Mablung napsal: | | Spazik napsal: | Já myslel že bandáže jsou na nohy a ne na čuchání... |
Já mám alergickou rýmu, takže když mě něco smrdí, ostatní odváží sanitky. Nicméně, v rámci dodržování Ženevských úmluv a dobrých vztahů s mými protihráči na badmintonu si je hodlám nějak udržovat. |
Hehe to jsme na tom stejně, taky chronická rýma => špatný čich... |
Zkoušíš to nějak řešit? Mě docela pomáhá prolévat si frňák slanou vodou, ale stále to má do ideálu daleko.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|