|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kalibro8
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 6:58 pm Předmět: |
|
|
Janekk .. postava se mi spravila. Je mi 17 let a myslím, že mám velmi rychlý metabolizmus. Břicho stále vyrýsované, jen trošku boky, ale z toho strach nemám. Až uvidím, že tloustnu, přestanu. Zatím jsem velmi spokojen a i ostatní chválí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Waffels
|
Zaslal: po říjen 24, 2016 7:12 pm Předmět: |
|
|
1. Buněčné struktury neuvařené rýže nemáš šanci natrávit ikdyby jsi ji v mixéru nechal celý den.
2. Obecně je mixování sacharidů a tvoření tekutých substancí z pevných živin nesmysl, který paradoxně zatíží GIT mnohem více než dobře rozžvýkaná pevná strava.
3. existují jiné a mnohdy kvalitnější zdroje sacharidů než rýže a testoviny, ikdyž je 500g sacharidů pro 17letého celkem dost (je naprosto jedno jestli si ektomorf) tak je divné, že to do sebe nedokážeš dostat.
4. kup si oříškové máslo , dej si místo kuřecího k rýži lososa, k těstovinám parmezán - máš ideální tuky a hned můžeš sachry hodit dolů minimálně o stovku. _________________ If Jesus comes back, We will kill him again!
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: út říjen 25, 2016 8:36 am Předmět: |
|
|
Tak hlavně že jsi spokojený i když se ti to hnusí.
osobně když jsem zkoušel razantně zvednout sacharidy a přibrat, tak to sice šlo dobře, ale pak to začalo rychle špekovatět tak to muselo skončit. A co pak s tím. Takže bych volil pomalejší a kvalitnější postup. Osvědčilo se mi používat místo váhy zrcadlo.
Ale zase mi není 17.. škoda. _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
net40
|
Zaslal: po listopad 07, 2016 7:32 am Předmět: Re: Rozmixované sacharidy / syrová rýže |
|
|
| Kalibro8 napsal: | Zdravím.
Do teď jím 500g sacharidů denně z těstovin a rýže (vařené). Myslíte, že bych mohl koupit mixér a mixovat syrovou rýži s vodou, aby se lépe pila ? Nezkazí se tím nic, když je syrová ? A popřípadě bude stačit obyčejný mixér na smoothie do 1000 Kč ? Děkuji za odpovědi a rady :)
Můj cíl: Dostat do sebe min 500g sacharidu/den co nejjednodušším, nejrychlejším a nejméně otravným způsobem.[/b] |
Hlavně si dej pozor, aby sis půl kilem sacharidů denně nevypěstoval kandidózu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po listopad 07, 2016 7:57 am Předmět: Re: Rozmixované sacharidy / syrová rýže |
|
|
| net40 napsal: | | Kalibro8 napsal: | Zdravím.
Do teď jím 500g sacharidů denně z těstovin a rýže (vařené). Myslíte, že bych mohl koupit mixér a mixovat syrovou rýži s vodou, aby se lépe pila ? Nezkazí se tím nic, když je syrová ? A popřípadě bude stačit obyčejný mixér na smoothie do 1000 Kč ? Děkuji za odpovědi a rady :)
Můj cíl: Dostat do sebe min 500g sacharidu/den co nejjednodušším, nejrychlejším a nejméně otravným způsobem.[/b] |
Hlavně si dej pozor, aby sis půl kilem sacharidů denně nevypěstoval kandidózu. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|