|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hrdli
|
Zaslal: út listopad 15, 2016 4:05 pm Předmět: |
|
|
V první řadě bych chtěl poděkovat za vzorečky
K vyzkoušení jsem dostal 2 příchutě a to rybíz a grep.
1. Chuť : U obou mi v podstatě chutnala, nic moc co by se dalo vytknout. Za zmíňku stojí, že při pití vás bude trošku pálit v krku a puse, mě to docela překvapilo a nevadilo mi to, spíš naopak. Může za to asi ten přidaný pepř 7/10
2. Účinek: Při prvním testování lehké šimrání, nabuzení spíše normální, nějak extra mě to nenakoplo. Další trénink jsem si dal druhý vzorek, tentokrát rybíz a myslím,že to bylo o poznání lepší. Svědění začalo být docela intenzivní, chuť do tréninku byla taky větší ( možná na to měl vliv, že o proti prvnímu testovacímu tréninku to byl trénink vršku těla a né nohou  ) 6/10
3. Shrnutí : Celkově jsem byl docela mile překvapen, sice na mě působil zatím každý nakopávač co jsem kdy zkoušel (díky bohu za to), takže jsem nějaká to pálení obličeje a mírné nakopnutí čekal, co mě ale překvapilo byla chuť. Celkově bych za tenhle nakopávač dal 7/10 . Bohužel cena za 30 dávek je docela vysoká. Na trhu jsou i lepší nakopávače za nižší cenu. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
doNny_

|
Zaslal: st listopad 16, 2016 9:48 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem vyzkoušel N1 a musím říct, že jsem moc od toho neočekával, protože za ty roky na mě nic z EU verzí nefungovalo...ale tady jsem byl příjemně překvapen, protože tohle mi zabralo.
Nástup příjemného mravenčení cca za 30 minut, vydrželo po celý trénink a "focus" taky dobrý, prostě se mi chtělo pořád zvedat  . Chuťově všechno výborné a můžu doporučit.
|
|
| nahoru |
|
 |
hosmel
|
Zaslal: čt listopad 17, 2016 10:48 pm Předmět: N1 |
|
|
Předem dĕkuji za vzorečky.
Po přivonění k shakeru mě překvapila příjemná vůně, ale po napití jsem okamžitě změnil názor. Na jazyku jsem začal cítit jemné pálení, které přecházelo postupně do docela silného "palu". Pal pak docela dlouho přetrvával. Účinek se dostavil přibližně po 15 minutách.
Celý trénink jsem odjel dost intenzivně. Teď trochu čísel:
Chuť: 5/10
Napumpovanost: 8/10
Soustředěnost: 10/10
Pořídil bych si ho: Asi ne
Ale musím uznat, že účinky jsou mnohem lepší než u Explosinu, který jsem ani nezaregistroval, že by na mě nějak působil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: pá listopad 18, 2016 12:30 pm Předmět: |
|
|
na mna osobne funguju vsetky nakopavace/stimulanty pozitivne, staci mi polovicna davka co ostatnym a som vystreleny dvakrat dlhsie nez oni. :D
Tak milujem svoju genetiku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tiah
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: so listopad 19, 2016 3:25 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za vzorky :) , zatím jsem vyzkoušel 2 příchutě, černý rybíz a tuším pomeranč, chutově suprové, hlavně ten rybíz, rozpustnost taky vynikající... jinak nakopnutí slušné, odpoledne jsem byl celkem unaven a pomohlo to. U prvního vzorku mravenčení téměř žádné, u rybízu hlavně ze startu tréninku cca 15 minu po vypití znatelné "svědění". Jinak pokud bych si chtěl nějaký nakopávač pořídit, tak určo N1 zařadím mezi favority.
Naposledy upravil Dominik01 dne po listopad 21, 2016 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Persan
|
Zaslal: so listopad 19, 2016 3:44 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za zaslání vzorků - grep, rybíz i červený pomeranč.
Rozpustnost naprosto bez problémů, po přivonění příjemná vůně. Chuťově už tak nadšený nejsem, pálivý "ocas" nepotěšil. Nástup v podobě klasického brnění po cca. 25 minutách, zvýšené pocení, příjemné hecnutí se do tréninku. Za mě celkem dle očekávání, bez výraznějších plusů či minusů. Pálivý ocas mi subjektivně nesedí, takže bych asi balení nekoupil. Každopádně děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: ne listopad 20, 2016 11:06 am Předmět: ochutnávka N1 |
|
|
Zdravím, tak napíšu své dojmy o N1 nakopávači
červený pomeranč - chuť dobrá, nijak extra výrazná. Štípání mírné. Nakopnutí do tréninku střední...
černý rybíz - chuť výborná, nakopnutí super,štípání žádné...
grep - chuť slabší, nevýrazná... Nakopnul dobře i trochu zaštípal. Možná dát meně vody tak by i trochu chutnal...
dával jsem vše do 300ml... před tím si dávám arginin 7g + glutamin 10g + bcaa 10g tak už ten arginin cejtím jak mě rozjiždí a podpoří to nakopávač ještě...
Celkově bych ho hodnotil na 6/10...
Nakopávaču jsem zkusil počítám tak 6...
děkuji moc za vzorky
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 21, 2016 7:37 pm Předmět: |
|
|
v prvom rade dakujem za vzorecky, a teraz hodnotenie:
mam za sebou uz docela dost nakopavacov, takze docela vysoka tolerancia na vsetko (ak nepocitam E, ale to je iny lvl)
v poslednom case som fitko vypustil a jedu vyhradne kolo, na ktorom uz nakopnutie nepotrebujem.
co sa tyka prichuti, ma som moznost vyskusat vsetky tri prichute:
- cerny rybiz - ten mi chutil najviac, a zdalo sa mi ze aj najviac "nastartoval", i ked na druhej strane ucinok trval najkratsie
- cerveny pomaranc - chutovo - stred - proste nesklame, neoslni.
- grep - dost umela chut
u poslednych dvoch (grep, pomaranc) ucinok cca hodinu, ale u vsetkych troch pocas ucinku, pocit ze sedim v mravenisku
celkove hodnotenie: doporucil by som skor zaciatocnikom, pripadne stredne pokrocilym, ktori maju mensiu pripadne nizku toleranciu na nakopavace. u mna momentalne celkom fungoval (asi preto, ze uz 3 roky ziadny nakopavac nepouzivam)
celkove hodnotenie: 8 z 10
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st listopad 23, 2016 1:45 pm Předmět: |
|
|
Zadny vzorek jsem nedostal ( a ani jsem o nej nezadal), nicmene, byl jsem podarovan kamaradem (elitnim zabijakem z nejmenovaneho vysadkoveho praporu  ).
Probihalo to priblizne nasledovne:
Ja: kolik toho davas?
On: Odmerku, jsi mensi, dej jenom 3/4.
Ja : OK
...
Ja: ...sakra, to je sila!
(v pauze,kdy cekam, az si sedne zaludek na sve misto misto si ctu davkovani na krabicce)
"Pro cvicence do 75kg davkujte 1/4 odmerky, do 90kg 1/2 odmerky"
prichut mela byt grep, no nevim, me to palilo v krku jako bych pil pepr
mozna z duvodu vetsi davky, mravencenni poradne, cca 300mg kofeinu melo eliminovat bolest (uz jsme mel i vetsi davky, ale stacilo to), skoro 5g B-alaninu a Arginin neco melo udelat vetsi prokrveni (zily mam standartne, takze ani tady nemuzu slouzit)
vysledek: trening jsem prezil, dokazal jsem jet na samou hranici svych sil, potil jsem se jako prislovecne dvere od chleva, mozna placebo, ale za me super! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
nickname33
|
|
| nahoru |
|
 |
Italský hřebec

|
Zaslal: ne listopad 27, 2016 1:07 pm Předmět: |
|
|
Také děkuji za vzorky. Bohužel ani me hodnocení nebude nejlepsi.
Chutově jde asi o nejhorší nakopavac, kteryjsem vyzkousel, zejmena kvuli jiz zminnovanemu paleni ke konci. Opravdu tochutnajak kdyby vtom bylo chili :)
A co se tyka efektu, bohuzel nic moc jsem nenaznamenal (pro uplnost krome assaultu a c4 na me nepusobilo nikdy nic moc), jedině docela vyrazne prehrivani oproti obvykle.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 10:19 pm Předmět: Nutrend N1 |
|
|
Sice jsem vzorky nedostal, ale zakoupil jsem si několik kusů v příchuti grep.
Půjdu asi proti proudu, ale chuť se mi líbila. Hořká s ostrým koncem. Taková příjemná změna.
Což je asi jediné plus a zbytek nic extra. Nabuzení ani napumpování se nedostavilo. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
petrseky
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 11:05 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za vzorky.
Chuťově nemám moc co vytknout. Vsechny chutnaly.
Účinek nic moc. Chvilkové mravenčení, a pak skoro nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
lucisek11
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|