Jaký protein

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jaký protein  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jaký protein
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
xxx_bodybilder_xxx

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2016 3:38 pm    Předmět: Jaký protein Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký protein bych si měl koupit. Někde jsem slyšel že nejlepší je dělány hydrolyzou nebo tak něco. Je mi 17, cvičím 3x týdně a vážím 65kg. Díky za pomoc :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frybis

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2016 3:42 pm    Předmět: Re: Jaký protein Odpovědět s citátem

xxx_bodybilder_xxx napsal:
Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký protein bych si měl koupit. Někde jsem slyšel že nejlepší je dělány hydrolyzou nebo tak něco. Je mi 17, cvičím 3x týdně a vážím 65kg. Díky za pomoc :)

doporučuju tohle

http://letmegooglethat.com/?q=jak%C3%BD+protein
balbi

PříspěvekZaslal: ne listopad 27, 2016 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otázka nezní jaký protein si máš pořídit, ale zda máš vyřešenou stravu. Na tvoji váhu bude bohatě stačit, když budeš dávat kolem 130g bílkovin, což se dá v pohodě získat z normální stravy, protein by ti jedině "pomohl" po tréninku, ale k začátku to není nutností.Záleží na mnoha faktorech, jak dlouho cvičíš, jak intenzivní máš tréninky a samozřejmě jak jsem zmiňoval, jak máš vyřešenou stravu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mildares

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2016 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě syrovátkový protein a stačí ti bohatě s obsahem +- 80% bílkovin. Na netu najdeš hodně značek, tak se podívej na heureku a jdi podle hodnocení. ;-)

Rychle na stránku:

Přejdi na: