BTW celej ten topic sem nečet, ale jak je na tom s kvalitou ZARA kupuje někdo.
Na Dolceho nemám a v Zaře se mi nějaké věci líbili.
Tak pokud mas 50 kg i s posteli tak proc ne...maji tam jakztakz pekny veci na "chlapy", kvalita nevim ..OT jinak zara opravdu top 1 co se tyce oskliveho obleceni pro ženský :Dto se fakt někdy bezte podivat ... vystrizeny saty a sukne z útěrek s buh vi z jakych dek za palby jsk prase. I moje mlada se malem poblila....
Ostatní jsou spíš slavnostnější modely - za povšimnutí však stojí, že obleky a košile nejsou o 2 čísla větší, rukávy a kalhoty o 5cm delší, jak je běžně k vidění v CZ :-)
Budem off topic, ale dakujem ti za tento prijemny a inspirujuci clanok.
Ten pan ma pravdu ze vyhodit, tolko penazi za made in china je dost chore.
Sam pracujem ako manager v uk a po pravde radsej, si uz davam vela veci zo satnika sit ci robit na zakazku,hlavne pri veciach kde clovek uprednostnuje kvalitu.
Docela dobrý košile maj na S-Fashion.cz. Dorazily v pořádku, švy i střih sedí a od obrázku z eshopu se moc neliší, takže jsem spokojen... Což se stává jen málokdy při nákupech hadrů přes net.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru