|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2016 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Přemík napsal: | | Pšššt, nazvou tě šovinistou |
Co se týče nerezových obludek, tak je to jeho věc. Je ve svém chlívku a nikomu nic nevnucuje. Proto mu je ani nepomlouvám.
Reagoval jsem spíše na Jenny, kde je ten mix méně zřetelný, ale ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 23, 2016 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Reagoval jsem spíše na Jenny, kde je ten mix méně zřetelný, ale ... |
Hele, já bych u těch šikmooček byl opatrný .... jsem se na to pořádně podíval, a na jednu stranu bych ti čistě na první dobrou dal zapravdu. Na druhou stranu jsem ale pár asiatek s velmi podobným xichtem už viděl, a jediné posilovací nářadí které kdy evidentně viděly byla pánev nebo hadr. Mám pocit, že u téhle to nebude nijak souviset se cvičením, ale prostě je to typ obličeje. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 24, 2016 4:19 pm Předmět: |
|
|
Člověk se sem pár dní nepodívá a pak ani nestačí koukat, co sem zase píše za dementy fakt už  .
Moc nechápu lidi, kteří se mi diví, že se mi líbí svalnatý baby, mluví o latentní homosexualitě a přitom sami koukají na kulturisty v plavkách  .
Přispívejte pořádnýma fotkama a nechte těch keců  .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so prosinec 24, 2016 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: ne prosinec 25, 2016 12:50 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Člověk se sem pár dní nepodívá a pak ani nestačí koukat, co sem zase píše za dementy fakt už .
Moc nechápu lidi, kteří se mi diví, že se mi líbí svalnatý baby, mluví o latentní homosexualitě a přitom sami koukají na kulturisty v plavkách .
Přispívejte pořádnýma fotkama a nechte těch keců . |
Však třeba já se ti nedivím. Osobně beru muscle woman trochu jako káry v autosalonu. Víš, že potřebuješ kompromis, prostě káru pro život, ale stejně se rád podíváš na nějakého Aston Martina, přestože víš, že v něm nikdy sedět nebudeš a dost možná bys ho ani nechtěl, protože spotřeba, protože cena, protože nedostupnost, protože silnice atd. Rád se díváš, protože se ti takové sporťáky líbí anebo tě fascinuje ten vzhled.
První se mi líbí. Druhá se mi sice nelíbí, ale je to působivý. A nejspíš to zapůsobí i na zdejší komunitu. Aspoň je trochu procvičím v psaní urážek.
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 26, 2016 6:59 pm Předmět: |
|
|
tohle bych vcelku dobre dokazal prezit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: po prosinec 26, 2016 8:22 pm Předmět: |
|
|
| liohff napsal: | | Tina Nguyen.... |
Můj vzor co se týká fyzického vzhledu ...prostě kočka
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: po prosinec 26, 2016 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Scheila napsal: | | liohff napsal: | | Tina Nguyen.... |
Můj vzor co se týká fyzického vzhledu ...prostě kočka |
Nemůžu nesouhlasit Sice mě na některých fotkách přijde v obličeji až přehnaně vylepšená, abych tak řekl, ale rozhodně je to kočka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: po prosinec 26, 2016 9:34 pm Předmět: |
|
|
| liohff napsal: |
Nemůžu nesouhlasit Sice mě na některých fotkách přijde v obličeji až přehnaně vylepšená, abych tak řekl, ale rozhodně je to kočka.
|
No já to brala od krku dolů , v obličeji se mi nelíbí ...přehnaně vylepšená je slabý slovo .
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: út prosinec 27, 2016 12:05 am Předmět: |
|
|
| Scheila napsal: | | liohff napsal: |
|
No já to brala od krku dolů , v obličeji se mi nelíbí ...přehnaně vylepšená je slabý slovo . |
Docela dost těch nejznámějších muscle holek to přežene a nechá do sebe říznout víc než by bylo zdrávo. Snažím se k tomu přistupovat otevřeně, nakonec někdy mi ten výsledek přijde aspoň zajímavý, když už ne krásný, ale někdy je to už hodně přes čáru. Třeba tady na prvním obrázku se mi Larissa Reis líbí komplet. Na druhém mi ten ksicht takhle zblízka přijde jak kus plastu.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út prosinec 27, 2016 7:46 am Předmět: |
|
|
Velice pekny chlapi. Pokracujte.
Ta tmava predtim to je Kim Perez, nadherny ramena a ruce. Ta pod ni vylepsena ale naprosto super.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so prosinec 31, 2016 10:14 am Předmět: |
|
|
Hoďte sem někdo něco pořádně svalnatýho  .
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 31, 2016 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
liohff
|
Zaslal: so prosinec 31, 2016 11:36 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Hoďte sem někdo něco pořádně svalnatýho . |
No dobrá... S touhle bych si páku radši nedával
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|