Sice starší záležitost, ale Andrulla je taky super .
dalšíííí
Fajn, ale tentokrát sáhnu po něčem, co opravdu nepovažuji za hezké. Jestli se tu najde někdo, komu se tohle líbí, prosím, ale já bych při popisu těchto existencí těžko hledal slušná slova.
Zkusme radši něco hezčího.
První je Carla Gutierrez, sice umělá ale docela fajn. Druhá Lisa Bickels, která teda ve svých nejlepších letech byla zatraceně sexy podle mě. A třetí je klasika Alina Popa - asi nejlepší kombinace ženské krásy a obrovských svalů.
S Alinou mám sesbíraných i docela dost klipů. Kdyby měl někdo zájem, hoďte mi soukromku a nějak se domluvíme
Nějaký foto, který snad potěší i Péťu, když je ten novej rok.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Sice starší záležitost, ale Andrulla je taky super .
dalšíííí
Fajn, ale tentokrát sáhnu po něčem, co opravdu nepovažuji za hezké. Jestli se tu najde někdo, komu se tohle líbí, prosím, ale já bych při popisu těchto existencí těžko hledal slušná slova.
Proč?
1. 3. a 4. super
Paráda.
dole Alina taky jako vždy boží.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru