|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukas8168
|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | lukas8168 napsal: | | Petey napsal: | | a ona o tom vie? |
Ví, že chci aby přibrala |
otazka podle me stala tak, jestli ona vi, ze ji planujes "podstrcit" neco, po cem bude pribirat?
ze ji planujes vykrmovat a tim zhorsovat zdravotni stav?
de facto ublizovat? |
Nebudu jí ubližovat. Máme szejné tužby
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:28 pm Předmět: |
|
|
Nevím no. Holka, co chce za každou cenu přibrat sádlo, asi nebude "experimentovat" se saláty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:29 pm Předmět: |
|
|
cilene prezirani podle tebe neni ublizovani si?
a sam jsi psal, ze ona se prezirat nechce
to mi prijde jako by jsi napsal, ona nechce pit, je moznost, jak sehnat alkohol v prasku? (a me to vyzniva jako by jsi to delal tajne) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas8168
|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:29 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Nevím no. Holka, co chce za každou cenu přibrat sádlo, asi nebude "experimentovat" se saláty. |
Každá holka občas neví co chce
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:30 pm Předmět: |
|
|
Pokud chce ztloustnout, nemusí pít cukr mixovaný s chemickými sračkami, ale může do toho jít daleko příjemnější cestou. Sladké pečivo, čokoláda  , brambůrky u televize, cola, ... . Pokud oba chcete aby ztloustla, navrhni jí tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:30 pm Předmět: |
|
|
| lukas8168 napsal: | | Moocha napsal: | | Nevím no. Holka, co chce za každou cenu přibrat sádlo, asi nebude "experimentovat" se saláty. |
Každá holka občas neví co chce |
a kde teda beres jistotu, ze nechce zit zdrave?
ona ti vyslovene rekla, ze chce nabrat x kilo sadla????? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas8168
|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | cilene prezirani podle tebe neni ublizovani si?
to mi prijde jako by jsi napsal, ona nechce pit, je moznost, jak sehnat alkohol v prasku? (a me to vyzniva jako by jsi to delal tajne) |
Tazal jsem se o radu, ne o to jestli to mame nebo nemame udelat.
Muze mi nekdo odpovedet na otszku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:34 pm Předmět: |
|
|
| lukas8168 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | cilene prezirani podle tebe neni ublizovani si?
to mi prijde jako by jsi napsal, ona nechce pit, je moznost, jak sehnat alkohol v prasku? (a me to vyzniva jako by jsi to delal tajne) |
Muze mi nekdo odpovedet na otszku? |
muze, ale ja to nebudu
podle me jsi....edit, pravidla fora _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:40 pm Předmět: |
|
|
| lukas8168 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | cilene prezirani podle tebe neni ublizovani si?
Hele, a zkoušel jsi do ní pumpovat oliváč trychtýřem? Má daleko větší energetickou hodnotu na litr a přítelkyně by ani nemusela polykat, což by pomohlo ušetřit další kalorie.
|
|
| nahoru |
|
 |
gesag
(ban)
|
Zaslal: po leden 02, 2017 3:41 pm Předmět: |
|
|
...a az te prestane bavit, pak si z ni muzes udelat foie gras
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po leden 02, 2017 4:03 pm Předmět: |
|
|
ale musim uznat ze tento troll uz je lepsi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas8168
|
Zaslal: po leden 02, 2017 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | lukas8168 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | cilene prezirani podle tebe neni ublizovani si?
Hele, a zkoušel jsi do ní pumpovat oliváč trychtýřem? Má daleko větší energetickou hodnotu na litr a přítelkyně by ani nemusela polykat, což by pomohlo ušetřit další kalorie. |
To už jsme zkoušeli. Čekali jsme, že nám tu někdo poradí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po leden 02, 2017 7:00 pm Předmět: |
|
|
radim ti, pokracuj, toto je kvalitny trolling _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|