|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: po leden 02, 2017 1:19 pm Předmět: |
|
|
Smutny trening 1, pondelok
Nastastie som sa na Silvestra moc nerozbil, ani vylet mi neuskodil, vcera som dost foam rolloval, jedine co citim ako maly problem su lakte, minulotyzdnove PR-ka si vypytali malu dan. Takze tento tyzden bez pressov, stale mam k dispozicii len 32kg bell. Vahovku nastastie neviem, odhad je okolo 87kg skaredej prasoformy. A aj po tomto treningu si dam palacinky. Mal som na vyber medzi nimi a lievancami... Ale aby som len nefrflal, vsetky hlavne jedla su na 95% s tej zdravsej casti spektra.
TGU 1+1/32, 32, 32, 32, 32kg
1R Swing 32kg 5x10+10
Goblet squat 32kg 5x3 (15)
Neck bridge 4x4
Beh 7km fivefingers 0:52:05, tepy len velmi odhadom cez 150bpm, prevysenie 230m. Povrch ujazdeny sneh, obcas lad. Uzil som si to. :) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po leden 02, 2017 1:31 pm Předmět: |
|
|
A aké sú teda tie tvoje novoročné predsavzatia/ciele, keď už sme pri tom? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po leden 02, 2017 4:16 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | A aké sú teda tie tvoje novoročné predsavzatia/ciele, keď už sme pri tom? |
Nezranit sa.
...dlho dlho nic... a potom zopar priani, ktore keby aj nevysli, nic sa nestane.
Ustalit tyzdenny nabeh na cca 25km/tyzden
Vypressovat 36kg bell jednorucne
Vratit sa k swingovaciemu standardu s 36kg bell
Zapracovat na TGU s 36kg bell
Vratit sa k snatchovaniu 32kg bell.
A uz tradicne sa zucastnit nejakych hobby triatlonov, uzivat si lyzovanie a jachtenie, turistiku... kamosi ma furt tahaju na lezecku stenu, uz som sa rozhodol, ze raz tyzdenne by som to mohol zvladnut.
Inac nic take prevratne, som uz predsa len clovek v strednom veku, nejake velke prepinanie uz nechcem riskovat. ;) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út leden 03, 2017 1:31 pm Předmět: |
|
|
Utorok, smutny trening 2 :
Doobeda: zjazdove lyzovanie 2 hodiny. Musim dat nabrusit hrany, aby som sa o mesiac na ladovci nezabil...
Edit:
Poobede:
2R swing 32kg 40
1R swing 32kg 5x10+10
farmer walking 32kg 2+2x15s
Bola aj chut, aj cas, tak som si dal. A hned to nie je len flakanie sa na svahu, ale trening. Sice velmi lahky, ale citil som laket. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Naposledy upravil cohen999 dne út leden 03, 2017 5:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: út leden 03, 2017 2:59 pm Předmět: |
|
|
Mířil bych výš. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 03, 2017 3:27 pm Předmět: |
|
|
treba snatch test s KTB 32 100+? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út leden 03, 2017 5:32 pm Předmět: |
|
|
PM: nebudem sa branit aj lepsim vysledkom, ale poznam svoje limity, takze sa drzim pri zemi. ;)
PU: v nejakom horizonte mam aj tento ciel, ale v hodne dalekom. Urcite tam budes skor ako ja. ;) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 03, 2017 5:35 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | PM: nebudem sa branit aj lepsim vysledkom, ale poznam svoje limity, takze sa drzim pri zemi. ;)
PU: v nejakom horizonte mam aj tento ciel, ale v hodne dalekom. Urcite tam budes skor ako ja. ;) |
no to nevim, zatim davam stabilne 25 a myslim, ze bych se hecl na 30, ale pres 40 ani boha : ( _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út leden 03, 2017 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | cohen999 napsal: | PM: nebudem sa branit aj lepsim vysledkom, ale poznam svoje limity, takze sa drzim pri zemi. ;)
PU: v nejakom horizonte mam aj tento ciel, ale v hodne dalekom. Urcite tam budes skor ako ja. ;) |
no to nevim, zatim davam stabilne 25 a myslim, ze bych se hecl na 30, ale pres 40 ani boha : ( |
Zatial mam skusenost len s 24kg, nezda sa to, ale slusne som si zamakal. Kedze mam doma aj 28kg, chcem niekedy vyskusat test s nou, aj ked to bude za trest. :) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st leden 04, 2017 1:55 pm Předmět: |
|
|
Smutny trening 3, streda
Beh 5km 0:40:04, kopecky, prevysenie 125m, sneh, masakeeer! Tepy som nemeral.
Edit: rano lopatovanie a zametanie snehu, pol hodina. Na Severe nasypalo. Vecer si to este raz zopakujem, dufam, ze v mensom. . _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt leden 05, 2017 12:58 pm Předmět: |
|
|
Smutny trening 4, stvrtok
Hodinka odhrabavania a lopatovania snehu. Rozdrazdil som si pri tom lavy laket, takze dnes uz len:
Beh: 5km, 0:41:56, prevysenie 125m, slabo ujazdeny sneh, tepy odhadom okolo 140bpm.
Foam rolling. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne leden 08, 2017 8:58 am Předmět: |
|
|
Smutny trening 5, sobota
Dve hodiny zjazdove lyzovanie, vecer sauna. Teploty okolo -20 - 25℃. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne leden 08, 2017 10:10 pm Předmět: |
|
|
Tak som rozmyslal co v novom roku a rozhodol som sa vratit k Rite of passage programu. Vyzerat bude nasledovne:
Po - tazky ROP trening - pressy s 24kg, zhyby s vlastnou vahou, swingy s 32kg bell.
Ut - volno
St - lahky ROP trening - pressy s 24kg, zhyby s vlastnou vahou, snatch s 24kg. Beh 5+km regeneracne.
Stv - variety ROP trening - TGU s 32kg, goblet squat s 32kg, swingy s 32kg, ab wheel...
PI - stredny ROP trening - pressy s 24kg, zhyby s vlastnou vahou, swing s 32kg. Beh 5km+ regeneracne.
So - volno
Ne - variety ROP trening - TGU s 32kg, goblet squat s 32kg, Beh 7km+ regeneracne.
24kg na pressy asi preletim dost rychlo, 28kg potrva cca 6 mesiacov a potom sa vrhnem na 32kg. Bude to... zabavne! :) Variety treningy a beh sa casom este trochu utrasu. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po leden 09, 2017 10:18 pm Předmět: |
|
|
Trening 6, pondelok
Kym zacnem s ROP, musim este nechat trochu oddychnut lavy laket.
Pistol +3kg, 1, 1, 1, 1, 1
Beh 7km 5fingers, 0:44:45, tep pod 140bpm, po dvoch tyzdnoch behania kopeckov zmena a tempo vuac ako slusne pri mensej namahe. Za necely mesiac zlepsenie o 3 minuty, pekny efekt.
Edit: Vzdy zabudnem uviest, ze na zaver si vzdy vybehnem na desiate poschodie po schodoch. Prijemny bonus... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st leden 11, 2017 7:32 pm Předmět: |
|
|
Trening 7, streda
Lavy laket sa ukludnil, tak som nieco poskusal, co som ale asi nemal robit, lebo pri prvom zhybe som ho opat podrazdil.
Pistol +3kg 1, 1, 1, 2, 1, 1; plus 6x3 pistol s dosadom na stolicku na slabsiu pravu nohu
Drep s vyskokom 3x5
1R press 16kg 4x1,2,3,4 (40+40) . kvoli laktu som siel velmi lahku vahu, bez bolesti.
Pomedzi to mali ist zhyby, ale neslo to. Uvidim zajtra, aky velky damage to je, bud len vyradim zhyby, alebo ak aj pressy nepojdu, dam pauzu na cely vrch tela.
snatch 16kg 10+10 . laket uz bolo citit, tak som zaradil single leg deadlifty
SLDL 16kg 4x5+5 . Ok
Drep s nadhodenou 16kg bell 2x5
ab roller 2x5
Beh 5km fivefingers, 0:31:49, tep pod 140bpm, pri cca -5℃. Vyborne sa bezalo.
Foam rolling lytok, chrbta.
Ranna vaha 88kg. Perkele! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|