Fitness food od Extrifitu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fitness food od Extrifitu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Fitness food od Extrifitu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milda18

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2017 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za vzorky- konkrétně jsem testoval palačinky 20% příchuť kokos-čoko a protein break příchuť čokoláda.
Oba produkty jsem míchal s vodou.

Palačinky- pro mě určitě lepší produkt. Oceňuji velice snadnou a rychlou přípravu. Chuť také velmi dobrá.

Break- chuťově velké zklamání,umělá a nevýrazná chuť, když si smíchám jemné vločky+holand.kakao+trošku sukralozy a zaleji horkou vodou tak je to nesrovnatelně chutnější. Samozřejmě jde přidat protein a jakékoliv semínka a ořechy.
Ani příprava zde není o tolik rychlejší oproti domácí kaši. Pro mě zbytečný produkt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sedlyk

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2017 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

Tak jsem včera testoval RICE OAT MASH:
Dostal jsem příchuť blueberry, kaši jsem si dal na svačinu. Do misky jsem dal dle návodu 150ml vody smíchal se směsí zamíchal a vuala kaše za pár minut opravdu hotová. Na první pohled mě potěšilo že ve směsi jsou opravdu nasušené borůvky. Chuť byla lahodná, sladká tak akorát. Po snědení jsem měl modrý jazyk i zuby takže hezký úsměv. Jinak kaši doporučuji na rychlou a bezpracnou svačinku mezi jídly. Super.

Děkuji

PS: ještě mám palačinky ty napíšu později.
Frybis

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2017 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za vzorky

Palačinky jsem ještě nedělal

Hodnotím BREAK! COMPLETE PROTEIN FOOD

Příchuť kokosová - velmi, ale opravdu velmi dobrá, výrazná, přesně jako kokos co žerete na vánočním cukroví

Dle návodu se má přidat 200ml vody, dělal jsem to v mixéru, a byla z toho spíše kaše, tak jsem ještě deci přidal a pil to.

Ráno si dělám podobný snídaně (banán, vločky, protein, ar. máslo) takže mi tohle sedlo a chutnalo. Super.

A velký plus je velký obsah vlákniny, hodně lidí má problém ji přes den do sebe narvat, a tady je pěkných 10g.

Cena je taky ok, pro lidi, co nemají ráno čas na snídani je tohle dobrá volba. 9/10
Dark.Knight.CZ

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2017 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za poslané vzorky :)

RICE-OAT! MASH (Mango)

Rozmíchal jsem si to s vodou, čehož jsem dodatečně trochu litoval. Ze začátku mě překvapila hezká mangová vůně po otevření balíčku, to bylo super. Ale po rozmíchání s vodou z toho vznikla taková nepřirozeně kašovitá hmota, s poněkud mdlou chutí. Osobně si myslím, že za to může voda, a že s mlékem by to dopadlo lépe. Možná by stálo za zvážení to mango ještě třeba říznout banánovou příchutí. Určitě to spolu jde, běžně si mixuji mango, banán, vločky a mléko ;)

50% PROTEIN PANCAKE (Apple with Cinnamon)

Ze začátku jsem trochu bojoval s tím to pořádně rozmíchat, ale povedlo se. Vaření není pro mě, obyčejné palačinky neumím, ale tuhle jsem bez problémů zvládl :) Takže příprava jednoduchá, fakt jak pro blbce :) Co se týče samotné palačinky, tak asi v pohodě, samotná je trošku sušší. Člověk je normálně zvyklý, že mu někdo strčí palačinku pod nos s marmeládou nebo šlehačkou a tak, kdybych si to tímhle vylepšil, myslím že by to chutnalo taky skvěle ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2017 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palacinka jablko-škorica

Príprava: Tak neviem, buď ja som debil, alebo palacinka bola naprd (nevylučujem ani jedno , ale bežne sa mi palacinky nerozpadajú ). Po naliatí cesta na panvicu všetko krásne šliapalo, ale pri otáčaní sa palacinka pretrhla na polovicu, proste bola taká suchá. Skúsil som to potom ešte s druhou várkou cesta a snažil som sa vystihnúť ten moment, kedy to ešte pôjde v pohode otočiť, ale rezignoval som po pár pokusoch a keď sa z palacinky stala praženica, proste som to znechutene vyhodil. Takže ďalej hodnotím už len tú prvú kvázi podarená palacinku.

Nutričné hodnoty: V celom sáčku je 4,4g tuku, sachre 27g (z toho cukor 1,3) a proteín 10g. Čiže ako nejaká sváča to nie je zlé, koniec koncov, koho by bavilo furt žrať vločky, že Na druhú stranu, bolo by fajn pridať na proteínoch, lebo keď sa to volá Protein pancake, čakal by som, že tam bude viac bielkovín ako v dvoch vajíčkach.

Chuť: Tu si palacinka absolútne napravila reputáciu. Síce to na tanieri vyzerá, ako by mi ju tam niekto vybľul, ale chuťovo je fakt výborná. Mám s čím porovnať - zohnal som palacinky od inej značky a tie chutia ako vanilkové flusy (ale zas sa mi ani jedna nerozpadla ), zatiaľčo táto je naozaj dobrá a pokiaľ by som našiel niekoho, kto ju vie pripraviť, tak si pokojne nejaké ďalšie objednám

Plusy:
+Chuť
+Jednoduchá príprava

Mínusy:
-Cesto sa na panvici rozpadá pri otáčaní
-Relatívne málo proteínu

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
db

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2017 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Palacinka jablko-škorica

...proste som to znechutene vyhodil...

Vyhodil jsi jídlo jen proto že se to rozpadlo? Tvl. Ještě nikdy jsem nevyhodil něco co se dalo alespoň teoreticky sníst.
decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2017 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

db napsal:
decarabas napsal:
Palacinka jablko-škorica

Vyhodil jsi jídlo jen proto že se to rozpadlo? Tvl. Ještě nikdy jsem nevyhodil něco co se dalo alespoň teoreticky sníst.

Vidíš a z tohto pohľadu mi to ani nenapadlo . Ale bacha, bavíš sa s človekom, čo sa raz takto nasral a vyhodil volské oko aj s celou panvicou len preto, že sa prilepilo a nešlo normálne vcelku nabrať Som holt výbušný a keď som hladný, je to ešte horšie.

Ale inak ti samozrejme slúži ku cti, že by si to neurobil, ja zas nad 25 gramami ovsených vločiek s proteínovým práškom nerobím takú vedu.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
db

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2017 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
db napsal:
decarabas napsal:
Palacinka jablko-škorica

Vidíš a z tohto pohľadu mi to ani nenapadlo . Ale bacha, bavíš sa s človekom, čo sa raz takto nasral a vyhodil volské oko aj s celou panvicou len preto, že sa prilepilo a nešlo normálne vcelku nabrať Som holt výbušný a keď som hladný, je to ešte horšie.

Ale inak ti samozrejme slúži ku cti, že by si to neurobil, ja zas nad 25 gramami ovsených vločiek s proteínovým práškom nerobím takú vedu.

He he, tož to si dobrý nerv. Se nedivím, že se pořád zlepšuješ jestli se tak umíš nasrat i na činku ve fitku...
Olejnas

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2017 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@decarabas: maji i dve prichute, co maji 25g bilkovin v porci. Je cca o desetikacku drazsi. Premyslim, ze je zkusim dnes, ale bojim se nezdaru :))
Kocik™

PříspěvekZaslal: so leden 14, 2017 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky bych chtěl nejdřív poděkovat za vzorky zdarma. A teď přejdeme k recenzím

Protein Break! (kokos)

Smíchal jsem prášek s vodou podle návodu, příprava byla v pohodě, žádné hrudky, po chvilce pěkná kašovitá konzistence, s tím jsem nemusel nijak laborovat. Chuť byla na mě až moc sladká, ale jinak celkem dobrá, bál jsem se pachuti sladidel, ale v tomhle směru ok. Nutričně myslím ideální svačina, za mě nic na čem bych si ulítával, ale jako nouzovka proč ne. Rád vyzkouším i další příchutě.

Protein Pancake (jablko - skořice)

Tady to bylo přesně naopak, příprava opět podle návodu, vzniklé těsto stačilo na jednu relativně tenkou palačinku (cca 30 cm), a i při použití oleje se dost chytala k pánvi a oproti normálnímu palačinkovému těstu je to zkrátka dost křehké. Myslím, že je to kvůli tomu proteinu, kdyby byl jeho obsah ještě větší tak by z toho byla oplatka. Možná by také pomohla příprava s mlékem místo vody, nebo přidání nějakého tuku. Chuť byla ale dobrá, ale už kvůli nutričním hodnotám mě to příliš nezaujalo. Myslím, že obyčejné palačinky na tom nutričně nebudou o moc hůř a přeci jen si na nich člověk pochutná víc
Dominik01

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2017 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za vzorky, zatím mám vyzkoušeny proteinové palačinky 50%protein. Příchuť banán s kousky čokolády, chutově dobrota, po potření arašídovým máslem ještě lepší :D trochu to chytalo na pánev. Jinak hodnotím pouze kladně, jak u složení, tak chutově jsem nic negativního jsem nezpozoroval :)
Frybis

PříspěvekZaslal: pá leden 20, 2017 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein pancake - Jablko a skořice

Chuťově super, jablko i skořice výrazné a dobře chutnají, současně jde poznat že je tam málo cukru, ke konci je to už mdlé. Složení dobré, bílkovin dost. Příprava byla zajímavá, dle návodu jsem v jednom dl vody rozmíchal, pánev potřel olivovým olejem, a snažil se udělat mini palačinky. Vzniklo z toho něco jako profil průřezu hlavy dítěte s virem ZIKA. Tři malé, a jedna velká. Celkově to ale hodnotím velmi dobře, příjemný zpestření.
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2017 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předně, díky za vzorky. Dodatečně jsem si ještě dokoupil další...

Palačinka kokos-čokoláda

Oproti návodu používám kokosák, jinak jsem postupoval přesně podle návodu. Těsto se mi zdálo řídké, takže jsem proaktivně použil lívanečník, což úplně nedopadlo. Chuťově se to moc nepodobalo, trošku jsem se ztrácel v tom, co to mám vlastně jíst. Na druhou stranu oceňuji nepřeslazenou chuť.

Palačinka jablko-skořice

Stejně jako v předchozím případě bylo těsto tekuté, takže jsem na kokosáku připravil, tentokrát na pánvi, jednu palačinku cca 2-4mm tlustou. Trošku mě zaskočila světlá barva palačinky, protože jsem netušil, zda už je, nebo co, takže jsem ji přesušil. Jinak držela tvar i skupenství. Chuťově lepší jak předchozí. Opět ne moc sladká.

Jablko-skořice jako sváča pro mě asi žádný problém, pokud ji stihnu v akci...
Spazik

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2017 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za vzorky.

Za mě OK, na doma bych si to asi nekoupil, protože smíchat 3 suroviny a udělat kaši nebo palačinky dokážu sám z jednotlivých surovin levněji. Ale kdo je línej a může si pár korun připlatit, proč ne...

Ale když jede člověk někam na hory nebo jinam na cesty, je to fajn tohle cestovní balení.

No a jestli se někomu palačinka rozpadá na pánvi, tak bych řekl že problém bude mezi pánví a podlahou..
Endo

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2017 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Díky za vzorky.

Za mě OK, na doma bych si to asi nekoupil, protože smíchat 3 suroviny a udělat kaši nebo palačinky dokážu sám z jednotlivých surovin levněji. Ale kdo je línej a může si pár korun připlatit, proč ne...

Ale když jede člověk někam na hory nebo jinam na cesty, je to fajn tohle cestovní balení.

No a jestli se někomu palačinka rozpadá na pánvi, tak bych řekl že problém bude mezi pánví a podlahou..

To ti prišli až teraz?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fitness food od Extrifitu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: