| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShDW
|
Zaslal: st leden 18, 2017 10:04 am Předmět: zmrzlina |
|
|
Ahoj.
Chci zkusit nějakou šílenost. Například půl kila zmrzliny večer (nad rámec denního rozpisu). Děláte něco podobnýho? Nějaký lepší typ než zmrzlina?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Magumi

|
Zaslal: st leden 18, 2017 10:07 am Předmět: Re: zmrzlina |
|
|
| ShDW napsal: | Ahoj.
Chci zkusit nějakou šílenost. Například půl kila zmrzliny večer (nad rámec denního rozpisu). Děláte něco podobnýho? Nějaký lepší typ než zmrzlina? |
JJ, já si taky takhle dával večer před spaním kyblík zmrzliny. Přibral jsem na tom dvacet pět kilo tuku a cholesterol se mi vyhoupnul na 12. Jdi do toho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st leden 18, 2017 10:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st leden 18, 2017 11:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st leden 18, 2017 12:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ShDW
|
Zaslal: st leden 18, 2017 12:51 pm Předmět: Re: zmrzlina |
|
|
| Magumi napsal: |
JJ, já si taky takhle dával večer před spaním kyblík zmrzliny. Přibral jsem na tom dvacet pět kilo tuku a cholesterol se mi vyhoupnul na 12. Jdi do toho. |
To se mě asi nestane. Já zhubnu jenom se podívám na schody :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: st leden 18, 2017 9:07 pm Předmět: |
|
|
Lol pokial nechalujete aspon liter zmrzliny denne v objeme a oberate sa o kvalitne gainzzz.
Ruska z Billy najlepsia, biela ako sneh a ziadne ochutene sracky
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: st leden 18, 2017 9:50 pm Předmět: Re: zmrzlina |
|
|
Chci zkusit nějakou šílenost. Například půl kila zmrzliny večer (nad rámec denního rozpisu). Děláte něco podobnýho? Nějaký lepší typ než zmrzlina? |
Debilit jako tohle je neomezene množství. Zkusil, bych třeba misku hoven.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 19, 2017 12:41 am Předmět: Re: zmrzlina |
|
|
Kdyz uz neco takoveho, tak ja bych sel do poradne pixle nebo nekolika arasidoveho masla. Ted nekdy v lidlu byla nejaka XXL cca 750g . Ale u me, jen se na to podivam, mam v pase o par centaku vic (
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: čt leden 19, 2017 12:08 pm Předmět: Re: zmrzlina |
|
|
| KrystofK napsal: |
Debilit jako tohle je neomezene množství. Zkusil, bych třeba misku hoven. |
Zavolejte Randa, ten tu vysvětlí jak jsou hovna ok - že jsou sterilní, protože prošly lidskými střevy, jsou tam zbytky nevyužitých minerálů a vitamínů, a to je zatraceně lepší než nějaká zmrzlina!
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: čt leden 19, 2017 2:54 pm Předmět: |
|
|
Kouďák se živil celej měsíc jenom broskvemi _________________ Mluvil jsem s Všemohoucím, říkal že mě z toho vyseká, ale TY jseš prý v hajzlu !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |