svačina

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - svačina  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> svačina
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gesag
(ban)

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2017 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alfatoxiny pet samyc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Trubens

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2017 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trubens napsal:
Frybis napsal:
to je zase debata

Já si koupil kvalitní mixér a mixuju vše možný, suprově se mi osvědčili loupaný nepražený kakaový boby. Je to docela nutriční bomba, pomalé cukry, zdravé tuky, super množství minerálů a vitamínů.. Si je nasypu s vodou a odměrkou proteinu do mixéru, a je hotovo, kolikrát to takhle dělám i na snídani, ale tam dávám ještě i arašídový máslo a vločky. Další věc jsou svačiny do práce/školy, tam mám docela problém

Aflatoxinovy vykrm (neprazene kakaove boby) ? Gratulujem.

(edit : opraveny preklep "alfa" = "afla")
Trubens

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2017 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
ani alfa ani beta, aflatoxiny, a ako obvykle, nemas sajnu o co ide

Preklep opraveny. Nemam sajnu ? Ako obvykle - primitiv Petey sa len navaza... V surovych kakaovych boboch je vela aflatoxinov... A surove kakaove boby vyslovene skodia zdraviu. Inak povedane, radsej napr. 2 rohliky denne knejakej super strave, nez 40g (hmotnost jedneho rohlika priblizne) surovych kakaovych bobov. Inak, ich konzument si ani neuvedomuje svoju chemicku zavislost na kakau... (ja ju mam pod kontrolou)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2017 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trubens napsal:
Petey napsal:
ani alfa ani beta, aflatoxiny, a ako obvykle, nemas sajnu o co ide

Preklep opraveny. Nemam sajnu ? Ako obvykle - primitiv Petey sa len navaza... V surovych kakaovych boboch je vela aflatoxinov... A surove kakaove boby vyslovene skodia zdraviu. Inak povedane, radsej napr. 2 rohliky denne knejakej super strave, nez 40g (hmotnost jedneho rohlika priblizne) surovych kakaovych bobov. Inak, ich konzument si ani neuvedomuje svoju chemicku zavislost na kakau... (ja ju mam pod kontrolou)

jak je to davno, co jsi tvrdil, ze ketonicka dieta je jediny mozny zdravy zpusob jidelnicku?
ze si das radsi kostku masla nez misku ovesne kase?....a pak najednou, "...ani eskymakum to nevyslu, kaslu na to" :D
kazes vodu, pijes vino, mas rozpory ve vicero svych nazorech
ale bohuzel, neprestavas nas jimy oblazovat : (
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2017 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

db napsal:

Jinak jsem našel bílkovinový večerní chléb, k tomu už by pak stačilo jen máslo, eidam 30% a třeba rajče a asi by to splnilo požadavdy, ale nevím, nezkoušel jsem.

Od Penamu? Toho bych sežral celé balení Ale jo, na této alternativě se shodneme, i když jde jen o sojovou bílkovinu

Frybis napsal:
to je zase debata

Já si koupil kvalitní mixér a mixuju vše možný, suprově se mi osvědčili loupaný nepražený kakaový boby. Je to docela nutriční bomba, pomalé cukry, zdravé tuky, super množství minerálů a vitamínů.. Si je nasypu s vodou a odměrkou proteinu do mixéru, a je hotovo, kolikrát to takhle dělám i na snídani, ale tam dávám ještě i arašídový máslo a vločky. Další věc jsou svačiny do práce/školy, tam mám docela problém

To není špatná rada. Zkusím to smíchat s různými "výplňovými materiály"

No, začínají se mi kapku plnit možnosti, co zkoušet. Budu si muset udělat jídelníček na celý týden a ten týden co týden pravidelně opakovat. Takže se to snažím v rámci těch dní udělat kapku pestré a s méně sacharidové. Klidně bych to vyplnil uzeninama, ale to by nebylo moc zdravé, takže jakákoliv inspirace se hodí.

Rychle na stránku:

Přejdi na: