Objemovka

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Objemovka  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Objemovka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rradd

PříspěvekZaslal: pá duben 28, 2017 8:51 pm    Předmět: Objemovka Odpovědět s citátem

Zdravím Vás přátelé.
Již je to nějakou dobu, co posiluji, spíše jsem cvičil jen tak podle sebe, trénoval techniku cviků, procítění svalů a podobně a dost jsem se v tom zlepšil, také váha mi šla nahoru.
Jedl jsem klasicky Rýži, brambory, těstoviny, kuskus, kuřecí maso, protein.
Chtěl bych teď jet objemovku, alespoň tak rok, jelikož si myslím, že to nemá cenu rýsovat, pokud jsou svaly minimální. Jsem mezomorf (horní část těla) a nohy mám asi endomorfní (velká lýtka a celkem i stehna) vážím 70kg a měřím 165cm.
Potřeboval bych poradit se stravou do Objemu, vím, že se tady o tom píše pořád a pořád dokola, tak se omlouvám, ale rád bych už v tom měl jasno co a jak.
V Objemu je asi zbytečné počítat si, kolik sním g sacharidů, g bílkovin apod, nebo ne?
Taky by mě asi nebavilo pořád dokola si počítat, kolik toho sním za ten a ten den a kolik toho spálím.. Jedl jsem doteď takto: Snídaně: Míchaná vajíčka s ovesnýma vločkama. Svačina: Rýže/brambory/těstoviny s masem. Oběd většinou to samé, co na svačinu. Před tréninkem jsem dával BCAA a po tréninku také BCAA a cca půl H po tréninku protein. Hodinu po proteinu jsem si dával rýži, maso někdy těstoviny, někdy kuskus.. Prostě střídal jsem to, jak suroviny, tak i postupy přípravy atd.. Na večeři někdy vejce, někdy rýži.. Tak různě.
Teď bych ihned po tréninku zařadil dextrózu spolu s BCAA v sypké formě, abych svalům dodal po tréninku rychlé cukry, nebo mám dát po tréninku něco jiného? Cca 30min po tréninku ten protein a cca hodinu po proteinu pevnou stravu. A ještě by mě zajímalo, co dát před tréninkem.
Jakou by jste mi doporučili objemovou stravu, abych nabral kvalitní svalovou hmotu a zbytečně nenabíral mnoho tuků? Mám se stravovat tak, jako doteď, nebo jídelníček celý překopat?
Děkuji moc Všem, kteří mi budou ochotní poradit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hosmel

PříspěvekZaslal: pá duben 28, 2017 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to je trochu masa? Alespoň bílkoviny bych hlídal, tam když držíš konstantně vysoký příjem tak to odnesou ledviny... (2g/kg a víc, ale to snad víš). BCAA bych nechal do diety, teď to je škoda peněz. Před treninkem můžeš dát občas třeba nakopávač.. . A co trénink? Fullbody nebo split?
Přibíráš tuk? Uber sacharidu popřípadě tuků.. Nepřibíráš? Málo jíš...
KrystofK

PříspěvekZaslal: pá duben 28, 2017 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
když držíš konstantně vysoký příjem tak to odnesou ledviny

Not true bro.
rradd

PříspěvekZaslal: so duben 29, 2017 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Většinou tak 100 - 150g kuřecího. Na snídani jsem dával tak 4 - 5 vajec s vločkami (vločky jsem nevážil, dával podle oka, kolik sním, ale mohlo to být něco mezi 70 - 90g) a když snídaně bez vloček, tak nějak 6 vajíček. Vejce vždy celá, žloutky neodděluji.
Před tréninkem bych si dal spíše kávu, než nakopávač.
Trénink jsem jezdil split, fullbody mě moc nebaví a nedá se ten tréning odjet dobře, protože jak odcvičím nohy, tak už cítím, že se síla ztrácí a představa, že bych ještě měl odjet kvalitně záda, bench apod. no nevím. Právě proto jsem jezdil spíše split, 5x týdně. Když se mi chtělo, tak jsem zašel i v neděli docvičit to, co jsem přes týden odflákl nebo nestihl odcvičit. A také se snažím omezit sůl, jak to jen jde, né, že bych se jí úplně vyhýbal, ale zbytečně moc nesolím, nechci být zbytečně zavodněný, nebo při objemovce je sůl potřeba? Děkuji

Rychle na stránku:

Přejdi na: