RAW a RAW Seeds Bar od Nutrendu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - RAW a RAW Seeds Bar od Nutrendu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> RAW a RAW Seeds Bar od Nutrendu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martina
Ronnie.cz

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2017 10:13 am    Předmět: RAW a RAW Seeds Bar od Nutrendu Odpovědět s citátem

Máte rádi zdravé tyčinky? Já moc. Zejména proto, protože je to pro mě taková záchrana, když mě honí mlsná nebo když potřebuju rychle dodat energii.

ROZESÍLÁNÍ UKONČENO !

Ideální na to jsou nové energetické tyčinky od Nutrendu , s kterými přišli na trh před pár týdny -> https://obchod.ronnie.cz/vyhledavani?slovo=raw-nutrend

Jedná se o ovocné energetické sportovní tyčinky, které jsou specifické tím, že splňují podmínky RAW technologie výroby , což znamená bez použití tepelné úpravy.
Díky tomu je zde předpoklad k zachování maximální hodnoty všech enzymů, vitamínů a minerálů z původních zdrojů. Tyčinky jsou z přírodních surovin a bez konzervantů, s vysokým obsahem vlákniny, bez aditiv a přidaných cukrů. Tyčinka je také přirozeně bezlepková a neobsahuje žádné mléčné složky. A hlavně jsou teda moc dobrý!

K dostání jsou ve dvou variantách. Klasická RAW Bar , která je vyráběna v šesti příchutích, a RAW Seeds Bar , která je ještě obohacena o semínka všeho druhu a má tři ovocné příchutě.

Jako obvykle, mám tu několik tyčinek k vyzkoušení a startuji tedy ochutnávací akci.
-> Napište mi do soukromé zprávy jméno a plnou dodací adresu (ulice a číslo, město včetně PSČ) a já vám zašlu jednu tyčinku náhodné příchuti.

Pak Vás na oplátku poprosím o zhodnocení produktu , jak vám chutnal, co složení a další postřehy. Buď můžete recenzi napsat sem pod příspěvek nebo kamkoli jinam (mě do zprávy nebo si to můžete hodit na fb), jen mi pak pošlete odkaz.

Až vzorky dojdou, napíšu sem, že jsme na 0 a rozesílání stopnu.

Jinak i my v redakci jsme ochutnávali a jak nám chutnaly se můžete podívat zde ;) ->
http://kulturistika.ronnie.cz/c-26903-ochutnavali-jsme-nove-raw-tycinky-od-nutrendu.html

Díky všem za zpětnou vazbu!

Martina

Naposledy upravil Martina dne so březen 04, 2017 1:06 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Endo

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2017 2:29 pm    Předmět: Re: RAW a RAW Seeds Bar od Nutrendu Odpovědět s citátem

Martina napsal:

Jako obvykle, mám tu několik tyčinek k vyzkoušení a startuji tedy ochutnávací akci.
-> Napište mi do soukromé zprávy jméno a plnou dodací adresu (ulice a číslo, město včetně PSČ) a já vám zašlu jednu tyčinku náhodné příchuti.
Martina

Tak snáď tieto už prídu. Na tie vzorečky od extrifitu čakám už od Vianoc.
Turakam

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2017 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co nemas tych par eur alebo si odkazany na žobranie?

Naposledy upravil Turakam dne pá březen 03, 2017 6:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Endo

PříspěvekZaslal: pá březen 03, 2017 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
A co nemas tych par eur alebo si odkazani na žobranie?

A ty si čo hneď taky prchký ... Veď sranda... O to tu vôbec nejde, ja si práve naopak na takýchto chuťovkách potrpím a kupujem si ich (žiaľ až veľa).
Takže sa nemusíš báť, nedám zato ronnie.cz na súd...
Buchtič

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2017 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martino díky, tyčka dorazila v pohodě, příchuť kešu-jablko (no radši bych kakao-lískový ořech ). No rozhodoval sem se čím začít, ale večer vyhrálo pivko ;-) tyčku sem skousnul teď, chuť moc dobrá, tyčka jemná a lehká. Hned si nějakou du objednat. Ještě jednou díky za vzorek
balbi

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2017 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V první řadě děkuji za zaslání tyčinky k vyzkoušení.

Měl jsem variantu RAW BAR kešu-jablko , chuťově velmi dobrá, osobně mi ale vadí velký obsah sacharidů (potažmo cukrů), (ale chápu, že je to účel tyčinky-doplnit energii) proto bych si je osobně nekoupil, ale věřím, že si cílovou skupinu najde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Hevylicious

PříspěvekZaslal: so březen 11, 2017 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za zaslání tyčinky.

Do rukou se mi dostala tyčinka Raw bar Plum/goji.

Balení velice elegantní, nepřeplácané a hlavně funkční.
Nutričně velice slušné- tyčinka se hlásá tím, že nebyl přidán žádný cukr, přesto má ale sacharidů poměrně dost, což ovšem vyplývá z podstaty produktu - svačinka či energizujicí po tréninkový pokrm před jídlem doma. Jinak obsahuje opravdu notnou dávku vlákniny, což je pro zdravý trávicí trakt velice důležité.
Chuťově jsme se s přítelkyní shodli, že jsme ještě nic tak chuťově vyváženého v podobě Raw skutečně neměli. U Raw je často problémem jakási nepříjemná pachuť v ústech, přetrvávající až několik dlouhých minut. Zde se ovšem nic takového neprokázalo. Chuť velmi plná, ovocně nasládlá. Konzistence příkladná, sezamová semínka velice pěkně hrála v kontrastu s pevnější hmotou tyčinky. Navíc je celý chuťový zážitek umocněn sytostí, kterou tato tyčinka vyvolává.

Velice kladná zkušenost.
9/10 :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frybis

PříspěvekZaslal: so březen 11, 2017 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za vzorek

Dostala se ke mně tyčinka Nutrend Raw seeds, příchuť ananas/zázvor

Chuťově vcelku dobré, ale cítil jsem spíš celkovou "sladkost", než ananas či zázvor. Nápis "seeds" může vyvolat pocit, že v tyčince budou semínka, jakožto tak některé tyčinky bývají, ty mají ale velký obsah zdravých tuků, zde jsou tuky takřka na nule. Velkým plusem je ale slušný obsah vlákniny, cca 8g v 50g tyčince je skvělá vlastnost. Velkým mínusem naopak dle mě opravdu dost cukru. Skoro 30g jednoduchého cukru, naopak 3,5g tuku a 2g bílkovin, což je zanedbatelné, na mě jako celek působí dost zbytečně. Metoda RAW, tedy přírodní suroviny zpracované za syrova... no, jako naprosto ok, ale ve finále tělo dostane 30g jednoduchého cukru, a já cukr beru jako těžký alibismus, takže mě tato tyčinka celkem zklamala.
chippie

PříspěvekZaslal: so březen 11, 2017 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Předně bych rád poděkoval za vzorek.

Dostala se ke mě tyčinka s příchutí Fig/Black rowan (černý jeřáb) a musím říct, že mi teda chutnala hodně. Lehce nakyslá, nebyla zbytečně přeslazená. Konzistenci měla celkem hutnou. Dal jsem si ji jako takovou dopolední svačinu a neměl jsem problém vydržet s ní až do oběda. Zasytila dobře. Obsahovala plno semínek, nejvýraznější byly asi chia a hlavně plno semene z fíků (tyčinka jich obsahuje 30%).

Co se složení týče:
B 5,5 g (to je málo)
S 47 g (to je hodně)
T 8,4 g

Celkově. Chuť super. Složení nic moc, ale na doplnění energie např. do hor se podle mě dost hodí. Dokážu si představit, že bych ji nosil v batohu jako takovou TPZ - tyčinku poslední záchrany.

Endo

PříspěvekZaslal: so březen 11, 2017 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ďakujem za tyčinku. Vyšla na mňa RAW Seeds Bar v príchuti Ananás+zázvor.
Vyskúšal som už viacero podobných tyčiniek a čo sa konzistencie týka, táto od Nutrendu je na tom podstatne lepšie ako konkurencia.
Chuť by som hodnotil taktiež veľmi dobre, keďže príchuť a celkovo zložky tyčinky sú podľa môjho gusta.

BTW. Ako môžete porovnávať tieto tyčinky s tyčinkami proteínovými? Toto sú dve rozdielne produkty, ktoré nieje možné vzájomne porovnávať vzhľadom na účel, použité suroviny a čiastočne aj cieľovú skupinu zákazníkov.

Záver: 9/10

Jurmo

PříspěvekZaslal: ne březen 12, 2017 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Také děkuji za vzorek.

Měl jsem příchuť goji + jahoda. Tyčinka se trošku lepila, ale to mi nevadilo, jelikož to nebylo nijak hrozné. Co se týče chuti, tak nemůžu říct ani to, že by mi nějak moc chutnala, ale ani že by mi nechutnala - taková spíš neutrální (mám rád jahody a ty v tom teda nebyly moc cítit).

Co se týče složení, tak mi v ní dost vadí docela velká dávka cukru.

Ve výsledku jsem na tyčince nenašel nic, kvůli čemu bych si ji chtěl někdy koupit.
JogyNo

PříspěvekZaslal: čt březen 16, 2017 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ďakujem za zaslanie vzorky na vyskúšanie.

Dorazila RAW BAR Kakao / Lieskový oriešok.

Zložením je to momentálna klasika na trhu v datlových tyčinkách. Nič navyše. Datle, lieskovce a kakao, takže spoko. Osobne momentálne niečo takéto do jedálnička nepotrebujem, avšak napr. v zime na lyžovačku do bundy na zahryznutie zn. ideál.
Ochutnal som a práve v chuti tyčinka od Nutrendu vyniká spomedzi ostatných podobných na trhu. Takže spokojnosť, určite si nájde fanúšikov, v zime nakúpim aj ja.
Spazik

PříspěvekZaslal: po květen 01, 2017 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě palec nahoru, hozhodně lepší energie sbalená na cesty než Tatranka
Boneraper

PříspěvekZaslal: út květen 02, 2017 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré složení, ještě lepší chuť. Díky za vzorek

Rychle na stránku:

Přejdi na: