|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Roper
(ban)

|
Zaslal: út květen 02, 2017 8:26 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Roper napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Je to tak, ja treba vzdycky po Korte byval uplne mrtvej. To neni pretrenovani, ale proste narocnost toho treninku na CNS. |
Upřímně - v čem tkví ta náročnost? Z parametru 5x5, 5x6 či 6x6 fakt asi ne.
Za relativní náročnost považuju třeba to, když v tréninku pyramidově odjedeš 15-16 sérií bench pressu, a ne, že jenom 5-6. |
5x5 se 70% na zacatku a postupne zvedat je docela zahul, navic 3x tydne
to ti da za tyden tech tvych 15 serii a nepocitas ty zahrivaci |
No a? Já měl na mysli 15-16 sérií např. v pondělí, ve středu cca 8-10 sérií s menší intenzitou (kde končíš třeba 6x6 se 75%) a v pátek menší pyramida kupř. o 11-12 sérií, kde ti ke konci graduje počet opakování klidně na 10-12. To je (relativní) náročnost.
Btw, zkus si následující (pozn. pojato z upraveného large loadu z Sheikový appky): 1x8x50%, 1x7x60%, 1x6x65%, 2x4x75%, 2x3x80%, 5x2x85%, 2x5x80%, 1x6x75%, 1x8x70%, 1x10x65%, 1x12x55%
Uznáš, že to je s parametrem 5x5 (x70%) neporovnatelný, respektive obecně s Korte tréninkem. V neposlední řadě na tento styl tréninku Korte nemá většinou ani polovinu týdenních/měsíčních liftů, takže pokročilé osobě to prakticky nic nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Trubens
|
Zaslal: út květen 02, 2017 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út květen 02, 2017 10:00 pm Předmět: Re: Únava při objemovém jídelníčku |
|
|
| rradd napsal: | Zdravím, jedu objemovou stravu a jsem příšerně unavený. Cvičím 3x týdně fullbody. (pondělí, středa, pátek). Hned po ránu před snídaní chodím na takové ranní kardio, jezdím cca 30 - 40 min na kole, před kolem dávám BCAA a kávu, někdy dám i spalovač. Na snídani vejce s vločkami, svačina rýže nebo těstoviny s masem či vejcem, oběd rýže/těstoviny/brambory s masem. Svačina: někdy protein, někdy těstoviny, pak večeře taky rýže nebo těstoviny nebo brambory, někdy dám lososa nebo vajíčka, jak kdy. Nevím, proč bývám tak strašně unavený, jsem unavený už i třeba kole 8mé ráno. Sacharidů mám si myslím celkem dost, nějakých asi 250g, nebo bych měl sacharidy navýšit?. Vážím 70kg a měřím 164cm. Pokud sacharidy navýšit, tak jak? Jelikož jím co 3 hodiny a jím do plna, víc do sebe prostě nenacpu a přežírat se nechci. Vody piju tak 2L, někdy 3L, jak kdy. Snažím se jídlo nesolit a nejím žádné jednoduché cukry kromě dextrózy po tréninku. Kávu si někdy dám za den i 3x. Spím většinou tak 6h.
Čím by ta únava mohla být způsobena? Za každou radu budu moc rád, už se to fakt nedá vydržet, jsem kvůli toho i dost protivný.. |
Jak dlouho únava trvá?
Jaký máš celkový příjem kalorií?
Jak máš sestavený trénink? Jak intenzivně jezdí do kardio ráno?
Jakou máš práci? Nebo studuješ?
Dlouhodobě se mi 6 hodin spánku také nezdá nic extra, pokud se trochu nedospíš třeba o víkendu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út květen 02, 2017 11:04 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Roper napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Je to tak, ja treba vzdycky po Korte byval uplne mrtvej. To neni pretrenovani, ale proste narocnost toho treninku na CNS. |
Za relativní náročnost považuju třeba to, když v tréninku pyramidově odjedeš 15-16 sérií bench pressu, a ne, že jenom 5-6. |
Tak tam jde hlavně o to, že se jedou tři nejtěžší vícekloubový cviky V KAŽDÝM tréninku, a jako dokončovat ten cyklus už není sranda. Ale je mi to jedno, jestli ti to přijde lehký. Jen jsem autorovi předestřel možnost, čím to může být, protože u mě to tak bylo.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st květen 03, 2017 8:02 am Předmět: Re: Únava při objemovém jídelníčku |
|
|
| rradd napsal: | | Jelikož jím co 3 hodiny a jím do plna, víc do sebe prostě nenacpu a přežírat se nechci... |
Pises, ze jes "do plna" kazde tri hodiny, viac uz zjest nedokazes, ale prezierat sa nechces...minimalne divne.
Ladovat do seba jedlo takmer bez prestavky je totalna hovadina. Co tak skusit zazit pocit hladu? A ked sa dostavi, pockat este dalsie 3-4 hodiny a najest sa az potom....?
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: st květen 03, 2017 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Roper napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Je to tak, ja treba vzdycky po Korte byval uplne mrtvej. To neni pretrenovani, ale proste narocnost toho treninku na CNS. |
Tak tam jde hlavně o to, že se jedou tři nejtěžší vícekloubový cviky V KAŽDÝM tréninku, a jako dokončovat ten cyklus už není sranda. Ale je mi to jedno, jestli ti to přijde lehký. Jen jsem autorovi předestřel možnost, čím to může být, protože u mě to tak bylo. |
A) Už jenom to, že tah máš v tom tréninku 3x za tejden, je nesmyslný, protože z logiky věci v Korte tréninku nesnižuješ po sobě jdoucích tréninkových jednotkách intenzitu (jedeš monotonní procento maxima, který postupně zvyšuješ), což CNS nevytváříš šanci na zregenerování - pochopitelně chápu, že každej ten práh únavy CNS má jinej.
B) To, žes z toho byl rozsekanej ty, neznamená, že to byla příčina i u něho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st květen 03, 2017 1:42 pm Předmět: |
|
|
| Roper napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Roper napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Je to tak, ja treba vzdycky po Korte byval uplne mrtvej. To neni pretrenovani, ale proste narocnost toho treninku na CNS. |
Tak tam jde hlavně o to, že se jedou tři nejtěžší vícekloubový cviky V KAŽDÝM tréninku, a jako dokončovat ten cyklus už není sranda. Ale je mi to jedno, jestli ti to přijde lehký. Jen jsem autorovi předestřel možnost, čím to může být, protože u mě to tak bylo. |
A) Už jenom to, že tah máš v tom tréninku 3x za tejden, je nesmyslný, protože z logiky věci v Korte tréninku nesnižuješ po sobě jdoucích tréninkových jednotkách intenzitu (jedeš monotonní procento maxima, který postupně zvyšuješ), což CNS nevytváříš šanci na zregenerování - pochopitelně chápu, že každej ten práh únavy CNS má jinej.
B) To, žes z toho byl rozsekanej ty, neznamená, že to byla příčina i u něho. |
Wow napsal jsi to stejný, co já, seš borec.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|