Z mý zkušenosti je nejlepším lákadlem na ženský nějakou si najít ... dokud je člověk sám, je to na houby, jakmile je zadanej, vyrojí se kolem spousty kamarádek
Vynimocne s Grimley-m suhlasim. A to ani este nemusi byt oficialna partnerka, staci ked je to stretavanie sa za ucelom vztahu. Uz vtedy to funguje.
osobne znam dve krasne a mlade slecny, ktere tvrdi,ze chlap musi mit aspon metrak , jinak se vedle nej neciti bezpecne...a pry jim ani nevadi male brisko
takze mam 75, pekac budech a smulu :D
Takych je nastastie minimum, a aj z tych je vacsina baculiek ci aspon plnostihlych....
ALE JE FAJN ZE TAKE EXISTUJU, nie kazdy ma postavu Physique amatera.
Podla mna o postavu vobec nejde baculka moze schudnut tučny tiež dolezite čo ma v hlave ked a vymetene nezachrani ta ani 60cm zilnaty biceps a 80cm stehno...
Ono zaleží či hladaš zenu alebo dievča...
Dievča pozera na postavu a taketo kraviny a nerieši moc ostatne veci.
Zena uz pozera na to či sa dokažeš postarat o rodinu, dieta ake mas ciele na povahu atd... postavu vobec nerieši vačšina...
Podla mna o postavu vobec nejde baculka moze schudnut tučny tiež dolezite čo ma v hlave ked a vymetene nezachrani ta ani 60cm zilnaty biceps a 80cm stehno...
Ono zaleží či hladaš zenu alebo dievča...
Dievča pozera na postavu a taketo kraviny a nerieši moc ostatne veci.
Zena uz pozera na to či sa dokažeš postarat o rodinu, dieta ake mas ciele na povahu atd... postavu vobec nerieši vačšina...
No ved to.... Muzi pozeraju hlavne na vzhlad zien, zeny zas hlavne na peniaze muza, resp. jeho schopnosti s tym suvisiace. Muz vie "cistejsie" milovat nez zena - pretoze muz vacsinou miluje zenu ako zenu "tu a teraz", no zena muza vacsinou ako buduceho otca.... Takze podla mojho odhadu bezna zena v 2/3 z 3/3 miluje muza pre jeho sucasne vlasntosti, a z 1/3 pre to, ze jej umozni stat sa matkou a pomoze jej to zvladnut.
Cis a to niekomu paci alebo nie - NAJCISTEJSIA laska je u dvojic, kde maju minimalny alebo nulovy rodicovsky pud (nechcu mat dieta), a zaroven sex je u nich dolezity (ak nie su asexuali) - no nie je na prvom mieste.
Ak je zena v role matky taka ako to priroda chce, bude svoje dieta VZDY milovat viac nez svojho partnera. Ak aj muz bude svoje dieta "o chlp" viac lubit nez svoju partnerku s ktorou ho ma, fajn, nebude sa citit divne. Als ksd ju bude lubit o cosi viac nez svoje dieta (neodporucam), tak mu to, ze on bude na druhom ci tretom mieste (ak by mali dve deti), vadit.
Zena tuziaca po dietati/detoch (pud/instinkt matky) bude vzdy castejsie "poblaznena" prirodou, a pritazlivost muza bude u nej do znacnej miery vychadzat z potreby splodit dieta. Takze aj z tohto dovodu sa u nej "zapnu" city ku konkretnemu muzovi, sexualita....
Ak zena dieta nechce (ani teraz, ani v buducnosti), a nie preto ze by deti nenavidela - len proste dieta nechce..., tak jej citove a sexualne pudy NIE SU zkreslene materstvom... Pre "Matku prirodu" a jej rozmnozovaci proces su teda "osidne", no pre partnersky par (kde obaja nechcu diet) su prejavom vacsej "cistoty", nakolko sa nejedna o "urcite zneuzitie" jedneho druhym a druheho prvym na ciele materstva ci otcovstva. Alebo - kolko zien sa nechalo "poblaznit Matkou prirodou", a "zhulene" sa s radostou nechali oplodnit, potom porodili a onedlho zistili ze ved ten muz vlastne VOBEC NIE JE "TEN PRAVY" ?.... A samozrejme aj naopak...kolko muzov "sexovalo" pobluznenych s myslienkou (nevyslovenou/vyslovenou) typu "Laska moja...budeme mat dietatko...nase...Ty a ja...MILUJEM TA...z lasky sa do teba spravim kazdy den pocas tohto tyzdna, dvoch....az kym s istotou otehotnies..." ...
Kazdy by si mal co najviac uvedomit, ze materstvom ci otcovstvom sa uplne meni zivot... Je to velmi vazny krok. Ja sa nan necitim, neplanujem dieta, a DUFAM, ze ma ziadna zena "nezhuli" svojimi vlasnostami do stavu, ze by sa vo mne pud otcovstva zapol a ja realne zatuzil po dietati... Lebo ten, kto ma rad slobodu vyberu hoci aj na dennej baze, ten nemoze mat dieta, ak chce tu slobodu mat realne... Ved co za hyena&muz by bol schopny slusnej a staroatlivej matke svojho dietata chciet jej to dieta zobrat prostrednictvom sudu, napr. keby sa rozvadzali (a eate na jeho podnet)???... Dieta patri v prvom rade mame. No ale keby muz chcel byt realne slobodny aj ako otec a s matkou jeho dietata by uz nechcel zit, neostavalo by mu ine nez ju opustit, avsak zaroven opustit aj dieta (no vidat by ho samozrejme vidaval, aj nan platil)...a to uz by NEBOLO "ONO"...
A ked sa bavime o bezpodmienecnej laske, najviac ju citi matka k dietatu, potom muz k partnerke, a az potom zena k partnerovi...
No zas ruku ja srdce - chceli by ste mat dieta so zenou, ktora by viac milovala vas, nez vase dieta, a ktora keby si MUSELA vybrat vasu smrt alebo smrt vasho dajme tomu 3 rocneho dietata (keby nejaky zvrateny vrah ci skulina vrahov mali taku poziadavku), tak by si vybrala smrt vasho dietata ? Keby som mal istotu ze vrah dodrzi slovi, povedal by som mu, nech zabije mna a moje dieta s partnerkou nech usetri smrti a nasilia. A keby partnerka povedala "Nie !! Zabite radsej nase dieta, ale jeho (partnera-muza) nechajte zit...", tak by som jej povedal, ze ak sa takto rozhodla (uplne proti prirode), tak by som s nou nedokazal dalej zit...ak by bola schopna niecoho takeho...a poprosil by som ju, nech sa "uvedomi" nech miluje nase dieta najviac ako sa len da, a nech mu najde toho najlepsieho "nahradneho" otca akeho sa jej len podari.
PS: A keby som uz mal mat dieta, tak urcite len JEDNO... To je u mna "STROP", ten najvyssi :D
Ten pocit, kdyz vam o zenach a zivote vypravi typek, co ve svych triceti bydli se svoji mamou...
Svetak level internet...
Rando, uz nekolikrat jsi tu verejne psal a sliboval, ze odejdes a nebudes nic psat. Asi by bylo naivni myslet si, ze budes chlap, co si stoji za svym. Uz aby Ronnie do fora zapracoval funkci ignorovat prispevky, protoze ty jsi jak svrab.
Ten pocit, kdyz vam o zenach a zivote vypravi typek, co ve svych triceti bydli se svoji mamou...
Svetak level internet...
Rando, uz nekolikrat jsi tu verejne psal a sliboval, ze odejdes a nebudes nic psat. Asi by bylo naivni myslet si, ze budes chlap, co si stoji za svym. Uz aby Ronnie do fora zapracoval funkci ignorovat prispevky, protoze ty jsi jak svrab.
Olejnas, čo si ty kedy koho naučil ? ... Ak niečo niekoho, tak to, čo 100% rodičov naučí svoje deti, alebo 99% bežných ľudí naučí ľudí vo svojom okolí (blízkych napríklad), čo ? ...
A čo že bývam so svojou mamou - vďaka tomu som si našetril 40 000€ ... Vážny vzťah som nemal 10 rokov, lebo som nenašiel tú pravú pre mňa... Nemal som dôvod odísť z pomerne veľkého bytu, načo ? Aby som býval sám ? Nie každý chce bývať s kamošmi (čo som nejaký 18 ročný internatista ??? ...), ani bývať sám a pozývať si k sebe "ženské návštevy", čo by sa mi ľahko stalo, lebo keby som býval vo svojom, mohlo by mi takto "prepnúť"...
Olejnas, ja som tu potrebnejší než ty, zmier sa s tým. A to tak bude, aj keď ma admin zablokuje. Nič to na tom nezmení. A napríklad možno aj to ti vadí, že ?
Maj sa
ne rando ty jsi tu naprosto k hovnu, neporadil jsi nikdy nikomu nic kloudnyho..
a tim ze parazitujes na sve matce, bych se na foru nechlubil..
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Ehm zijes s mamkou 10 rokov si nemal vztah a ides tu nieco pisat milujem ludi ako ty... aj u nas ked niekdo hovori o rodine vychove pritom teoreticky vsetko ale rodiny nemaju ani deti... tieto teoreticke veci ako keby boli len taketo zeny... kazda miluje inak atd a po tomto co si napisal sa necudujem ze nemas zenu...
Ehm zijes s mamkou 10 rokov si nemal vztah a ides tu nieco pisat milujem ludi ako ty... aj u nas ked niekdo hovori o rodine vychove pritom teoreticky vsetko ale rodiny nemaju ani deti... tieto teoreticke veci ako keby boli len taketo zeny... kazda miluje inak atd a po tomto co si napisal sa necudujem ze nemas zenu...
Vieš o mne prd. Ženu nemám, lebo mi ŽIAĽ (čo ma veľmi trápi) takmer úplne žiadna na vzťah nevyhovuje. Už toľko krát som odmietol ženu s ktorou som mal pár krát rande (to neznamená že aj sex, že by som ich zneužíval na to), a NAROVINU, toľko krát som si poplakal keď som sa lúčil, že to za tie roky nebudem radšej ani počítať... Ak som nedal "kopy" 60tim ženám, tak ani jednej jedinej... Za tie roky (nejakých 10 rokov)...
To ja ti rovno môžem napísať, že nemôžeš nič písať o steroidoch, moslimoch, atď, pokiaľ neberieš (či si nebral) steroidy a nepatríš medzi moslimov....
Ja viem ako funguje príroda... viem to oveľa lepšie ako ty. Aj preto si "nevypúšťam paru" každú chvíľu, ako drvivá väčšina mužov...
Nenechám sa poblázniť NEVEDOME... Keď som "pobláznený" ženou, je to ako keď idem po lane nad búrlivým morom, ale som zabezpečený piatimi silnými lanami a supernosnou konštrukciou, aby bola prakticky nulová šanca, že si ublížim.
Má to nevýhodu - "neopijem" sa zo zamilovanosti, pretože moje vedomosti mi to skrátka neumožnia, vždy je pri mne "strážca", alebo - som "poloopitý" a triezvy zároveň, viem prechádzať z jedného stavu do druhého NA POČKANIE, možno do minúty.
Nemal som vzťah celé roky, to ale neznamená že som nemal ženy... hoci každým rokom som ich mal a mám menej a menej - lebo už ma nebaví sa stále lúčiť, utápa ma ich bežnosť...
V sexe to chce len blízkosť a bežnú rozkoš, chce dieťa (99% žien), status "manželka" (možno 98% žien)... takého "širokého" muža ako som ja nemá prakticky aká čím prekvapiť.... PRETO SOM BEZ VZŤAHU, nie preto, že by mňa nechceli, preto, že ja nechcem ich ... Netvrdím, že nerobím chybu... Ale žiaľ som asi taký romantik, že mi až príliš záleží na tom, aby sme si s dotyčnou boli REÁLNE súdení...
No a prečo žijem stále s mamkou ? LEBO SA NEOBJAVILA ŽENA, S KTOROU BY SOM CHCEL ŽIŤ.... Čo je na tom ťažké pochopiť ? Nemôžeš pliesť hrušky s jablkami... Žijem s ňou sám relatívne veľkom trojizbovom byte.... Takmer nikdy mi "nezavadzia", ani ja jej... Od 9tich rokov mám svoju izbu sám, nedelím sa o ňu so sestrou (tá tu už aj tak pár rokov nebýva, býva s partnerom - s tým, s ktorým spolu chcú žiť, tak spolu žijú)... S nikým sa netlačím, chodím si po byte nahý kedy chcem (ale zas na to mamu upozorním, určite sa jej nechcem ukazovať), cvičím si doma kedy chcem, nie som ničím limitovaný. Limitovaný by som bol, keby som chcel žiť S KONKRÉTNOU ženou, ale žil by som doma s mamkou. LENŽE JA SOM SO ŽIADNOU NIKDY ŽIŤ NECHCEL, pretože vzťah som mal pred 10 rokmi, a aj to trvalo len 6 mesiacov, a ...neľúbil som ju.
ROPER : tebe o čo ide ? Choď si tam ťahať železo, v posteli nezabudni pripučiť ženu, odbi si svojich 12 minút ak sa podarí, sprav sa 3x ako býk, nažer sa, vyspi sa, a buĎ spokojný, čo viac by ťa mohlo zaujímať, že ?
Když už jsem si řekl "Jo tak dobrý, prostě využívá mama hotel, takových jsou na světě miliony" .... klasickej Rando nepřekvapil .... "chodím si po byte nahý kedy chcem" už mi tam jen chybí nádech ženského nemytého podpaží a urinoterapie, pak by to bylo naprosto bez výtky.......
Když už jsem si řekl "Jo tak dobrý, prostě využívá mama hotel, takových jsou na světě miliony" .... klasickej Rando nepřekvapil .... "chodím si po byte nahý kedy chcem" už mi tam jen chybí nádech ženského nemytého podpaží a urinoterapie, pak by to bylo naprosto bez výtky.......
Já vážně nevím, proč Randovi výlevy občas čteme. Asi je to taková fascinace, když vidíme rozjetou zvířecí mrtvolu. Víme, že to je hnusné, víme, že to je něco co vidět nechceme, ale stejně to náš zrak podivně přitahuje
Podle mě se tou nahotou doma vytahuje na matku, že máš větší genitálie, o čemž ale pochybuju.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru