Prezidentske volby 2018

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prezidentske volby 2018  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Prezidentske volby 2018
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kdo dostane vas hlas v I. kole?
Mirek Topolánek
10%
 10%  [ 4 ]
Michal Horáček
15%
 15%  [ 6 ]
Pavel Fischer
7%
 7%  [ 3 ]
Jiří Hynek
7%
 7%  [ 3 ]
Petr Hannig
0%
 0%  [ 0 ]
Vratislav Kulhánek
0%
 0%  [ 0 ]
Miloš Zeman
28%
 28%  [ 11 ]
Marek Hilšer
2%
 2%  [ 1 ]
Jiří Drahoš
26%
 26%  [ 10 ]
Celkem hlasů : 38

Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2018 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Včerejší debata byla první, kterou jsem chtěl za celé předvolbení období vypnout už po pár minutách. A při zapnutí TV a detailním záběru na Zemana jsem myslel, že má pár minut před zaklepáním bačkorami... docela šok, kór při představě, že každého ještě v maskérně "poladí"...

A to na začátku působil poměrně svěže, možná mu dali žilou nějakej životabudič Nebo mu prostě dali čuchnout čpavku
Roper
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2018 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týče včerejší prezidentský debaty na Primě, tak mě udivily následující fakta:

1) Než Drahoš dokončí otázku, okecává ji 6-7 větami.
2) Drahošovo zadrhávání a koktání (pozn. Zeman se přeřekl jen jednou).
3) Drahošovy floskule.
4) Drahošovo neumění konkretně říct, že nemá názor, a ne alibisticky odvětit, "že by to nechal rozhodnout druhý".
5) Zpocenější Ovčáček víc než Drahoš.
6) Milošův smích, který mu způsoboval nemalý záklon hlavy.

Summa summarum: Volba Zemana je víc než jasná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jim1282

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2018 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Celkem mě překvapil Drahoš, který i přes dostatek času na přípravu měl sebou poznámky. Také si myslím, že jako hlavní eso tažení antizeman měl být mnohem jistější a přesvědčivější.

Jinak je pro mě debata velkým zklamáním. Kdybych se měl zařídit podle debaty, tak volit nejdu.
mysH

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2018 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavně tu pasáž, odkud se vzal Drahoš doporučuju .. stopáž nenapíšu, celý ten rozhovor je dobrej

https://xtv.cz/archiv/zemanuv-vykon-na-prime-byl-brilantni-ale-favoritem-je-drahos-rika-ondrej-hejma
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2018 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Video níže, nápaditý, vtipný i smutný zároveň. :)

Jinak jsem dost zvědavý, co řeknou po volbách výzkumy o obou debatách, jaký měly či neměly a pokud ano, pak jakým směrem, na výsledky vliv. Sociologové musí být z těhlech posledních dní a týdnů v úplný extázi. :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
ygg

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2018 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jim1282 napsal:

Jinak je pro mě debata velkým zklamáním. Kdybych se měl zařídit podle debaty, tak volit nejdu.

Já na debaty nekoukám, a jsem na tom skoro stejně.

Bylo by to poprvé, ale ... fakt se mi tam nechce.
Marky V.

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2018 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Ono to spíš patří vedle, ale když už jsme tady ... https://www.denik.cz/z_domova/chybne-policejni-testy-na-drogy-delaji-z-nevinnych-ridicu-narkomany-20180131.html

Je to jeden úhel pohledu a souhlasím s tím, že zadržet ŘP řidiči, který je zjevně v pořádku, je blbost. Druhý úhel pohledu je ten, že můžu za svojí praxi a praxi kolegů hovořit možná o stovkách testů na OPL a vždycky, když řidič nalízal a jelo se na krev a moč, tak tam ten fet byl. Opravdu vždycky. Chápu ovšem, že výjimka se někde může vyskytnout. Teď je ovšem otázka, jestli dál "šikanovat" řidiče anebo přehlížet fakt, že za volantem pod vlivem OPL jezdí čím dál víc lidí - ve větších městech je to údajně stejný počet případů jako opilých řidičů. A že to není zrovna bezpečné, to se asi shodneme.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2018 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roper napsal:

3) Drahošovy floskule.
4) Drahošovo neumění konkretně říct, že nemá názor, a ne alibisticky odvětit, "že by to nechal rozhodnout druhý".

To je znak chytrých lidí, zejména pak velmi chytrých lidí z akademického světa. Protože mnoho otázek a problémů nemá jednoduché jednoznačné řešení nebo stručnou odpověď.

Pouze hlupák nebo manipulátor je se vším hned hotový a na vše má jasnou odpověď.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2018 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"...Problém prezidenta Zemana není v tom, že byl špatný politik, ale v tom, že je příliš schopný politik a hráč. Avšak jeho hra rozkládá duši malého národa podobně jako Zimbardův experiment. Neexistuje žádný problém se Zemanovými voliči, to si jen někteří lidé už zvykli na nový systém, přijali v něm své role a ty se ujaly vlády nad jejich chováním... "

https://www.facebook.com/dejcmar/posts/10210938042429025
Roper
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2018 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Roper napsal:

3) Drahošovy floskule.

To je znak chytrých lidí, zejména pak velmi chytrých lidí z akademického světa...

To nemyslíš vážně, ne? Takže ten kdo koktá/zadrhává; ten kdo chodí kolem horký krupicový, namísto jasný dedukce/odpovědi; ten kdo bez důkazu fabuluje nad zmanipulováním parlamentních voleb, tak takovej člověk je znakem chytrého člověka, potažmo akademika?
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2018 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:

Je to jeden úhel pohledu a souhlasím s tím, že zadržet ŘP řidiči, který je zjevně v pořádku, je blbost. Druhý úhel pohledu je ten, že můžu za svojí praxi a praxi kolegů hovořit možná o stovkách testů na OPL a vždycky, když řidič nalízal a jelo se na krev a moč, tak tam ten fet byl. Opravdu vždycky. Chápu ovšem, že výjimka se někde může vyskytnout. Teď je ovšem otázka, jestli dál "šikanovat" řidiče anebo přehlížet fakt, že za volantem pod vlivem OPL jezdí čím dál víc lidí - ve větších městech je to údajně stejný počet případů jako opilých řidičů. A že to není zrovna bezpečné, to se asi shodneme.

Hele, sám Lerch doporučuje v případech, které nejsou skutečně jednoznačné ... myslím teď chování řidiče ... ŘP neodebírat a vyčkat do výsledku odborného lékařského vyšetření. A že zrovna on takhle rozumnej jen tak nebývá:-).

Takže popsaný případ je prostě haluz a osobně jsem toho názoru, že pokud skutečně platí toto ... Policie o nepřesných testech ví a právě proto policejní prezidium vydalo pokyn, podle kterého mají policisté po pozitivním výsledku orientačního testu řidičský průkaz odebrat pouze tehdy, pokud řidič vykazuje zjevné známky ovlivnění drogou. ... tak by ti pitomci měli být kázeňsky potrestáni. Srát na pokyn nadřízené složky si řadový dopravák prostě nemůže dovolit ... samozřejmě pokud takový pokyn není jednoznačně v rozporu se zákonem. Jste PČR, ne nějaký anarchistický kroužek.
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2018 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak k volbám ... když vidím jak média už zase dělají ze Zemana antikrista a z toho druhého Posla světla ... jako minule ... tak začínám mít dost chuť to tomu Zemanovi hodit. Znova ... a zase z toho samého důvodu.

Každý má plnou hubu jak se Zeman chová jako zlomyslné sebestředné hovado ... a jo, je to tak. A výsledek je jaký? Jen ryze negativní hysterická kampaň. Jsem si naivně myslel, doufal!!!, že tentokrát to bude jiné, lepší, trochu na úrovni. Ne že to bude zase stát jen na fenoménu NE-Zeman. Ale koukám, že hovno.

Nutno podotknout, že jak mi nevadil minule kníže, jako člověk/osobnost, tak mi nijak ani nevadí Drahoš. Jen mne prostě vůbec nebere. Ale ten aniti-Zeman humbuk mne fakt sere.

Když se na ty dvě přímé volby podívám, tak jsem přesvědčen, že nejlepší by bylo prezidenta postě losovat.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2018 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A už to začalo...

První Češi už můžou volit. Druhé kolo prezidentských voleb začalo v Brazílii
https://www.irozhlas.cz/volby/prezidentske-volby-2018-zacaly-brazilie-volby-v-zahranici-jiri-drahos-milos_1801251730_haf

Začínám být docela napnutý. Už by mohla být sobota po poledni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2018 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No asi tak...čím víc toho Drahoše sleduju, tím víc mu tu výhru nepřeju.

Tak mi připadá, že tu debatu na čt1 vedou proti Zemanovi (moderátorka).

Naposledy upravil Chadzi dne čt leden 25, 2018 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2018 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me se to libilo a doufam, ze dnesni vystup Drahose s tim jeho nechutnym zaverem ho odpalil :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prezidentske volby 2018 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: