|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kdo dostane vas hlas v I. kole? |
| Mirek Topolánek |
|
10% |
[ 4 ] |
| Michal Horáček |
|
15% |
[ 6 ] |
| Pavel Fischer |
|
7% |
[ 3 ] |
| Jiří Hynek |
|
7% |
[ 3 ] |
| Petr Hannig |
|
0% |
[ 0 ] |
| Vratislav Kulhánek |
|
0% |
[ 0 ] |
| Miloš Zeman |
|
28% |
[ 11 ] |
| Marek Hilšer |
|
2% |
[ 1 ] |
| Jiří Drahoš |
|
26% |
[ 10 ] |
|
| Celkem hlasů : 38 |
|
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so leden 27, 2018 12:30 pm Předmět: |
|
|
Jak sleduji celou dobu to dění kolem voleb, tak jsem fascinován, co všechno Zemanovi jeho voliči odpustí...  Bojím se ale, že je úplně jedno, co se o něm napíše a jaké lži se zase odhalí. Jak jsem se totiž třeba v komentářích na Novinkách dozvěděl (byla chyba je po dlouhé době zase rozkliknout), tak server Demagog je samozřejmě podplacený a antizemanovský server.  Ale moc se mi líbí, jak si voliči Zemana krásně nadbíhají, viz vyjádření ve stylu "Nezajímá mě, co nějací demagogové napíšou o Zemanovi, nemám rád demagogy."... odpověď: "Tak proč jednoho volíte?" _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TTeDy

|
Zaslal: so leden 27, 2018 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Vážně ho nechápu, proč už si v klidu neodejde na chalupu kouřit cíga |
Kouri prece pohanku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: so leden 27, 2018 3:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 27, 2018 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Roper už bouchnul šáňo. |
Za půl roku či za rok budou další.
Nevíte, jestli se u příležitosti státního pohřbu obvykle vyhlašuje volno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so leden 27, 2018 4:10 pm Předmět: |
|
|
Ale houby, volba Zemana byla volbou mezi vlivem globalistu na tuto zemi a nebo zachovanim celkem zatim jeste vyvazenych sil globalniho vlivu vs rusko a cina. Vyhral soucasny status quo, vyhral Kellner a Babis, prohral Bakala. To je syrova realita o kterou tu slo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 27, 2018 4:10 pm Předmět: |
|
|
Když už se v tom člověk snaží hledat něco dobrého, tak se mi líbí aspoň to, že už nikdo nemůže říkat "Praha proti zbytku republiky" (i když tedy "nemůže" je v postfaktické době silné slovo:).
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so leden 27, 2018 4:14 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl, že Z ještě hezkých pár let vydrží ... on je takový ten postupně chátravý typ:-) ... dokáže se rozpadat hooodně dlouho. Jedna známá měla takovou babičku ... ta na tom byla hodně špatně a mělo to fakt nahnuté. Ale prý asi tak od 60. A co jsem se ní naposledy bavil, tak babce bylo už 90:-).
Já bych fakt ocenil nějaký objektivní průzkum kolik lidí to nakonec Zemanovi hodilo z nasrání, resp. natruc těm mediálním výplachům posledních týdnů. Je to jen odhad, ale mám pocit, že tohle dnes Drahošovi, a ještě více minule knížeti pohrálo volby. Medvědí služba jak vyšitá ... asi jako Klaus nemít Havla, tak by si ho musel vymyslet:-).
Jinak čistě pragmaticky je to asi dobrý výsledek. Z jen tak předčasné volby nevyhlásí, Bába bude s tou svojí bandou ichtylů vládnout, ale v PS neprosadí skoro nic a je velká šance, že část svého elektorátu dost nasere. Drahoš by možná měl opačnou tendenci, a mám silný pocit, že být na jaře/v létě předčasné volby, tak by to mohlo dopadnout hodně smutně. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so leden 27, 2018 5:02 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | ...
Jinak čistě pragmaticky je to asi dobrý výsledek. Z jen tak předčasné volby nevyhlásí, Bába bude s tou svojí bandou ichtylů vládnout, ale v PS neprosadí skoro nic a je velká šance, že část svého elektorátu dost nasere. Drahoš by možná měl opačnou tendenci, a mám silný pocit, že být na jaře/v létě předčasné volby, tak by to mohlo dopadnout hodně smutně. |
To je pravda no, nejlepší politik je asi ten co nic nedělá, aspoň nic nepo***
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: so leden 27, 2018 6:30 pm Předmět: |
|
|
Mr. Floskule (Drahoš) opět nezklamal na finálním projevu: „Nezvítězili jsme, ale neprohráli jsme.“
To fakt v český kotlině je tak těžký přiznat prohru (byť finančně to pro něj prohrou časem moc nebude, anžto bude známější, ale i tak)?!
--
Výrazně nenávistná část příspěvku odstraněna. admin
|
|
| nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: so leden 27, 2018 6:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so leden 27, 2018 6:56 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že nastal "Donald efekt". Tak strašně se naše "elity" spojily proti Zemanovi, že to plno lidí prostě nasralo. A navíc Drahoš nebyl žádný protikandidát. Nemastný, neslaný, v průběhu kampaně vystupoval a měnil svoje vystupování přesně podle toho, co mu aktuálně poradil jeho tým, takže ve mně vyvolal dojem loutky nějakého projektu. A když nebyl schopný veřejnosti říct svůj budoucí tým a zase to odbyl nějakou alibistickou odpovědí, tak jsem tušil, že mu to nedopadne.
Je prostě smutný, že Zeman neměl schopného protikandidáta. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
xavo
|
Zaslal: so leden 27, 2018 7:19 pm Předmět: |
|
|
libi se mi, ze uz jsi vzdal snahu pusobit inteligetne skrz cizi slova, kterejm nerozumis, a misto toho to beres pres lidovou slovesnost, viz "anzto". Akorat potrebujes rozsirit repertoar, protoze zatim se ti to furt opakuje. Ale to se uz vstreba. Jen tak dal!
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: so leden 27, 2018 7:49 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Jak sleduji celou dobu to dění kolem voleb, tak jsem fascinován, co všechno Zemanovi jeho voliči odpustí... Bojím se ale, že je úplně jedno, co se o něm napíše a jaké lži se zase odhalí. Jak jsem se totiž třeba v komentářích na Novinkách dozvěděl (byla chyba je po dlouhé době zase rozkliknout), tak server Demagog je samozřejmě podplacený a antizemanovský server. Ale moc se mi líbí, jak si voliči Zemana krásně nadbíhají, viz vyjádření ve stylu "Nezajímá mě, co nějací demagogové napíšou o Zemanovi, nemám rád demagogy."... odpověď: "Tak proč jednoho volíte?" |
Většina lidí si vliv politiky na svůj život neuvědomuje, případně si ho nepřipouští. Pokud se tě něco přímo netýká, tak je odpuštění jednoduché. Také pokud by každý politik, který lže atd. musel odejít, bude poslanecká sněmovna poloprázdná a v senátu by to bylo asi trochu lepší.
Server Demagog sleduji pravidelně od jeho vzniku a hodně se mi líbí. Lživé výroky by šlo rozdělit na úplnou - úmyslnou lež a na technické nepravdy. U těch technických většinu trochu nesedí počty nebo odpověď nebyla zcela přesná.
Ovšem je pravdou, že u Zemana to byl většinou případ první.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|