Za jak dlouho po probuzení snídáte?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Za jak dlouho po probuzení snídáte?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Za jak dlouho po probuzení snídáte?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jan.maly

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2018 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele osobně kolikrát ani nesnídám. Když mám chuť, tak si udělám vajíčka, občas řeckej jogurt, občas proteinový palačinky, ale z 80% půstuju.
Jsem pak víc ready na dopolední trénink.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frybis

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2018 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív to bylo ihned po probuzení vejce s chlebem, protein s vločkama, arašídový/mandlový máslo s vločkama, s mulťákem, do drinků třeba mražený červený lesní ovoce, vpodstatě jsem se snažil vždy o něco komplexního, což se mi zdálo dobré až do doby, než jsem to vyměnil za sklenici s ledovou vodou, šťávou ze dvou limet a celkem dost himalájské soli + probiotika + prebiotika, pak nic další tři-čtyři hodiny, tak, abych co nejmíň ždímal slinivku co se týče inzulínu - zmizela unavenost jako dřív, jsem víc čerstvej po ránu, zažívání se dost zlepšilo, bez toho výkyvu inzulínu se neaktivuje tolik tukový anabolismus. Čímž se dostávám právě k té době kdy snídám - většinou to je mezi 10-12, když vstávám kolem 6.30. O víkendech a když mám volno tak je ale ta mezera o dost kratší..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Za jak dlouho po probuzení snídáte? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: