Zaslal: čt březen 15, 2018 7:43 am Předmět: Protein místo svačiny
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda je proteinový nápoj vhodný místo svačiny na zahnání hladu a chuti na sladké, jelikož oběd mám vždy kolem 12 a večeři až někdy v 18 hodin. Tak zda kolem třetí hodiny by byl vhodný protein jako svačina? Předem děkuji.
Jako doplnek svaciny, ale sam o sobe je to strasne malo. Od hladu ti to nepomuze. Pokud neni jinak moznost, tak samozrejme lepsi nez nic. Pokud je, tak pridat.
Zaslal: čt březen 15, 2018 3:32 pm Předmět: Re: Protein místo svačiny
JPT napsal:
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, zda je proteinový nápoj vhodný místo svačiny na zahnání hladu a chuti na sladké, jelikož oběd mám vždy kolem 12 a večeři až někdy v 18 hodin. Tak zda kolem třetí hodiny by byl vhodný protein jako svačina? Předem děkuji.
Byl, ale chce to přidat složku. Za mě ideálně třeba mandlové máslo. Voda + protein + mandl. máslo ráno rozmixuje v mixéru a naliješ do shakeru, přes den pak vypiješ. V tom másle je spousta kvalitního tuku, takže ta svačinka bude jak kalorická, tak tě i hodně zasytí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru