|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kilroga
|
Zaslal: po březen 26, 2018 7:57 am Předmět: Stačí to na růst ? |
|
|
Dobrý den, rád bych znal Vaše názory na to zda stačí moje stravování na růst svalů :D. Nikdy jsem si nějak kalorie nepočítal a počítal jsem jen bílkoviny/tuky/sachry.
Něco o mně , věk 21 let, práce ve skladu (fyzicky nenáročná, ale 8 hodin na nohou denně jsem), cvičím 4x týdně, tréninky mám ale normální (žádné pocení krve a blití v šatnách) zkrátka fullbody, výška 190 cm, váha 85 kg (momentálně z toho je dost tuk), kromě práce ve skladu nejsem fyzicky aktivní.
Denní příjem: Bílkoviny - 1,5-1,6g na 1kg (vychází na nějakých 130-140g bílkovin)
Sacharidy - snažím se převážně pomalé sachry, denně nějakých 250g, pokud jsem moc aktivní trošku přidám.
Tuky - 50-60g , převážně ty "zdravé"
Díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: po březen 26, 2018 8:41 am Předmět: |
|
|
tak ked sa kazdy tyzden odvazis, za dva mesiace mas myslim jasno. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: po březen 26, 2018 2:46 pm Předmět: Re: Stačí to na růst ? |
|
|
| kilroga napsal: | Dobrý den, rád bych znal Vaše názory na to zda stačí moje stravování na růst svalů :D. Nikdy jsem si nějak kalorie nepočítal a počítal jsem jen bílkoviny/tuky/sachry.
Něco o mně , věk 21 let, práce ve skladu (fyzicky nenáročná, ale 8 hodin na nohou denně jsem), cvičím 4x týdně, tréninky mám ale normální (žádné pocení krve a blití v šatnách) zkrátka fullbody, výška 190 cm, váha 85 kg (momentálně z toho je dost tuk), kromě práce ve skladu nejsem fyzicky aktivní.
Denní příjem: Bílkoviny - 1,5-1,6g na 1kg (vychází na nějakých 130-140g bílkovin)
Sacharidy - snažím se převážně pomalé sachry, denně nějakých 250g, pokud jsem moc aktivní trošku přidám.
Díky za odpověď. |
Nestačí.
"tréninky mám ale normální (žádné pocení krve a blití v šatnách)"
"kromě práce ve skladu nejsem fyzicky aktivní."
"denně nějakých 250g, pokud jsem moc aktivní trošku přidám."
Tohle je cesta jak nabrat tuk, ne svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
kilroga
|
Zaslal: po březen 26, 2018 4:35 pm Předmět: Re: Stačí to na růst ? |
|
|
| Frybis napsal: | | kilroga napsal: | Dobrý den, rád bych znal Vaše názory na to zda stačí moje stravování na růst svalů :D. Nikdy jsem si nějak kalorie nepočítal a počítal jsem jen bílkoviny/tuky/sachry.
Díky za odpověď. |
Nestačí.
"tréninky mám ale normální (žádné pocení krve a blití v šatnách)"
"kromě práce ve skladu nejsem fyzicky aktivní."
"denně nějakých 250g, pokud jsem moc aktivní trošku přidám."
Tohle je cesta jak nabrat tuk, ne svaly. |
A co teda ubrat/přidat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: po březen 26, 2018 4:37 pm Předmět: |
|
|
V 21letech tvoje tělo snese opravdu extrémy, nevidím tedy důvod, proč jet "normální" trénink, a ochuzovat se o opravdu intenzivní a tvrdej trénink. Za pár let to už nezvládneš
Určitě bych ubral sacharidy. Posilka a žádná jiná aktivita, to postačí bohatě 150g denně, i míň. Bílkoviny zvyš klidně na 2g+ na kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po březen 26, 2018 4:59 pm Předmět: |
|
|
| Frybis napsal: | V 21letech tvoje tělo snese opravdu extrémy, nevidím tedy důvod, proč jet "normální" trénink, a ochuzovat se o opravdu intenzivní a tvrdej trénink. Za pár let to už nezvládneš
Určitě bych ubral sacharidy. Posilka a žádná jiná aktivita, to postačí bohatě 150g denně, i míň. Bílkoviny zvyš klidně na 2g+ na kg. |
150g g sacharidů není dostatek ani pro bikinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: po březen 26, 2018 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Frybis napsal: | V 21letech tvoje tělo snese opravdu extrémy, nevidím tedy důvod, proč jet "normální" trénink, a ochuzovat se o opravdu intenzivní a tvrdej trénink. Za pár let to už nezvládneš
Určitě bych ubral sacharidy. Posilka a žádná jiná aktivita, to postačí bohatě 150g denně, i míň. Bílkoviny zvyš klidně na 2g+ na kg. |
150g g sacharidů není dostatek ani pro bikinu. |
Psal, že momentálně z jeho váhy je dost tuk.. za mě tedy cukr ubrat, slinivka mu poděkuje, nebo jinými slovy, myslíš, že netvrdým tréninkem a jinak žádnou fyz. aktivitou + přidání ještě víc cukru nabere svaly? Nejsem Rando, abych tu kázal pití moči, ale prostě doporučuju ubrat
|
|
| nahoru |
|
 |
kilroga
|
Zaslal: po březen 26, 2018 5:43 pm Předmět: |
|
|
Jako trénink jedu normálně do selhání, cca 8 cviků na každý cvik 3 série, myslel jsem to spíše tak, že po tréninku se cítím normálně, nejsem nějak extra zničený, zase jako že příjdu do posilky a do 30 min jsem hotov to zase ne :D a co se té fyzické aktivity týče, jak píšu jsem přes týden skoro pořád v práci kde 8 hodin stojím na nohou a víceméně chodím/přenesu pár krabic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|