|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
malinovniik
|
Zaslal: po květen 14, 2018 3:35 pm Předmět: Sladkosti - vadí růstu ? |
|
|
Zdar, jen takový dotaz. Není to dlouho co jsem o tom četl na netu, že strava a cvičení není jen o makrech atd. ale i o zdravém životním stylu a že "junk food" kromě toho že z něho tloustnete tak vadí nějakým způsobem i při budování svalové hmoty. Jsem ektomorf a moc tuku na sobě nemám, hlavním cílem mám budování sval. hmoty a co se sacharidů týče, jedu hlavně komlexní (rýže,vločky ...) a z rychlých třeba ovoce, zelenina atd. ale přece jen častokrát když jsem třeba ve městě si koupím v tom obchodě marsku a prostě za den sním celkem dost těch sladkostí. Jak píšu, to že přiberu atd. ok ale můj dotaz je, zda konzumace sladkostí vážně vadí budování sval. hmoty ( počítám s tím, že bílkoviny/tuky/cukry mám jinak jako makra dodržené). Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ToVor
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: po květen 14, 2018 5:45 pm Předmět: |
|
|
Vlastně jo, kor když píšeš každý den, tak si těma ultrasladkýma sračkama mimo jiné furt dupeš s inzulínem.
Celkem mě udivuje, že v dnešní době, kdy existuje takové nepřeberné množství kravinek bez, nebo s minimálním množstvím toho bílého sajrajtu, tak sportovec tohle ve velkém furt jí. Máš Evoq a další tyčinky, pak čokolády, sušenky mufiny apod. všechno bez cukru.
Já sežeru čokoládovou rýžovou kaši od amixu s trochou tmavé čokolády at to v ní solidně křupe, pak si udělám pudink od extrifitu, dám evoq a mugcake od fit-day. Sory jako ale to musí uspokojit každého a žrát marsky, snickersky apod ve velkém už potom přece není třeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: po květen 14, 2018 7:12 pm Předmět: |
|
|
Takovej offtopic pro zpestření - v sobotu jsem snědl Evoq od nutrendu a na to hodil odměrku Impact III od SizeandSymmetry (a šel hrát florbal) a zesral jsem se jak blázen a dalších cca 5 hodin měl solidně zaražený větry a kroutil se jak blázen, přičemž stravu mám vychytanou (stolice pravidelná pevná a hezká již několik měsíců). Čím to?
|
|
| nahoru |
|
 |
KrystofK
|
Zaslal: po květen 14, 2018 8:33 pm Předmět: |
|
|
Polydextroza  Ty umělé curky jsou solidní projížděče, některé umělé cukry, které se u nás tak hojně užívaj do těhle tyčinek se v USA používaj jako projímadla před kolonoskopiema.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|