Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2018 6:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky chlapi,celkom to teraz vyšlo.
Občas ma mrzí,že tu nemám trochu lepšie možnosti, poriadny lifterský gym, trénera. Ktovie,možno by som sa vedel dostať ďalej - spoločné tréningy s Norom či s chlapmi v Eagle ma vždy niečo naučili a namotivovali

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2018 7:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Občas ma mrzí,že tu nemám trochu lepšie možnosti, poriadny lifterský gym, trénera. Ktovie,možno by som sa vedel dostať ďalej - spoločné tréningy s Norom či s chlapmi v Eagle ma vždy niečo naučili a namotivovali

Pekne, ale ten bench vyskusaj este raz!

Noticka - vzdy, ked som sa namotivoval, skoncil som pretrenovany, zraneny, coho vysledok je fakt, ze som smutny chlapec slaby obtloustly. Mozno je dobre, ze si ides svoje a k idolom vzhliadas vacsinou len z dialky. Aspon ta to nenuti robit blbosti, ako ked si si pohol s krkom, lebo ta Noro vyhecoval.
decarabas

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2018 6:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:

Pekne, ale ten bench vyskusaj este raz!

Noticka - vzdy, ked som sa namotivoval, skoncil som pretrenovany, zraneny, coho vysledok je fakt, ze som smutny chlapec slaby obtloustly. Mozno je dobre, ze si ides svoje a k idolom vzhliadas vacsinou len z dialky. Aspon ta to nenuti robit blbosti, ako ked si si pohol s krkom, lebo ta Noro vyhecoval.

Nie je Norova chyba,že moje telo je malé,slabé,krehké ako babkin porcelán a nefunguje

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 28, 2018 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x3x60kg
1x1x100kg
1x1x130kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg
1x4x200kg PR
https://www.instagram.com/p/BkjgppFAEey/?taken-by=pete_mad_lennack
1x2x200kg + 1x3x180kg + 1x4x150kg au au

Bench press:
1x6x60kg
1x1x80kg
1x1x100kg
1x1x110kg
1x1x130kg
1x1x140kg
3x10x100kg

SUMO!!! deadlift:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x130kg
3x3x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg

Hodnotenie tréningu: Ľahké posilovkové tréningy pokračujú. Po príchode do gymu som zistil, že som retard a že som si zabudol drepovacie boty a tak som bol nútený drepovať v plochých deadliftových botách. Trochu som sa toho bál, ale pritlačil som na mobilitu a potom ma to už veľmi neobmedzovalo.
Po takých 180 som nemal pocit, že by to šlo nejako zázračne, bojoval som so stabilitou kvôli rovným podrážkam, ale nasledujúcich 190 a 200 vyletelo dobre.
A tak som si povedal, že skúsim teda tú štvorku s 200
Akoooo, šlo to fajn, ale keď po treťom opakovaní som za sebou počul motivátora Štúra, ako povedal "Nooo neviem..." tak som si pridal dva tri nádychy navyše, než som sa pustil do posledného opakovania Ale oplatilo sa, síce tam na mňa položil ruku, ale nepomohol ani prd, hneď ju aj stiahol, keď mu došlo, že idem dobre. Podľa mňa si ma proste chcel ošahať
Posledná séria zhadzovaná, to bol hnus, lebo dva drepy s 200 pohoda, potom som vzal 180 a rozdiel vo váhe tam proste nebol. Tak som dal tri opakovania s výkrikmi sfetovaného paviána a potom 4 so 150, tam už som našťastie cítil, že je to ľahšie na chrbte, ale vzpriamovače po piatkovej mŕtvole boli ešte furt v hajzli a nohy už tiež mali dosť a rád som objal podlahu, keď to celé skončilo.

Bench press napohodu, nehrotil som to, 140 s rezervou, ale už sa mi zdalo, že nejaké to rameno sa ozýva, tak som zhodil a pumpol.

No a sumo, konečne! Po troch mesiacoch pauzy som sa dostal na 200 kilo s rezervou a bez trápenia, počítam, že nejakých 220 by tam reálne bolo. Nič neťahalo, nebolelo, fajnotka.
Veľká spokojnosť, dobrý tréning.

A čaká ma zaujímavé obdobia, rodinná aura nezraniteľnosti utrpela prvé trhliny, keď som zistil, že môj vnútroočný tlak mi vybuchne hlavu a teraz praskla načisto, keď sa otec sklátil v žlčníkovom záchvate a čaká ho operácia. Nasledujúca rekonvalescencia mi možno ovplyvní aj tréningy, keď bude treba okolo neho trochu behať a pomáhať, tak uvidíme.

decarabas

PříspěvekZaslal: so červen 30, 2018 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čelné drepy:
1x3x20kg
1x1x60kg
1x1x80kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg belt on
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x140kg
1x6x100kg
1x10x60kg

Tlaky JČ na rovnej:
1x6x30kg
1x6x40kg
3x6x50kg

Superset
Military press:

3x10x50kg
+
Zhyby:

3x5xCarabas

Brucho AB wheel:
3x10

Hodnotenie tréningu: A tak čo by som si nedal nejaký pohodový tréning čelňákov, no nie?
Rozhodol som sa vybehnúť po jednotkách niekam k maximálke, žiaľ neuvedomil som si, že som dva dni predtým roztrieskal nohy a chrbát na lowbar drepoch Niekde okolo 120 kilo mi začalo dochádzať, že toto bude bolieť Pri 130 som cítil, že spodok chrbta sa začal bortiť, ale opasok odviedol dobrú robotu a podržal ma. Počas 140ky úpony môjho kvadráku začali dávať zbohom kosti, ku ktorej boli prichytené. Napriek tomu som si naložil 150, len aby mi pravé trieslo pripomenulo, že je stále tu a keď som si to nevšimol, tak na, tu máš, geňo, vlnu bolesti. Ani pri tomto som sa nepoučil a naložil 160 (10 kilo pod posledným maxkom). Chrbát už nezachránil ani môj celokožený solídny opasok, mocno propagovaný Alešom Lamkom v jednom z jeho pochabých zmätených videí, kolená škrípali ako trup Titanicu,keď sa pobozkal s ľadovcom, kvadráky sa definitívne utrhali a zrolovali sa niekde pod bruchom, môj starostlivo vypočítaný dych došiel, keď som reval ako bogfoot v ruji, ale nakoniec som to dopučil a rozhodol sa, že na ťažké jednotky si radšej vyhradím nejaký tréning budúci týždeň, keď si oddýchnem Nutno povedať, že som zreval asi naozaj solídne, lebo spoza baru na mňa poplašene pozeralo celé osadenstvo vrátane trénerov a keď sa vrátil Rišo od benchov, povedal: "Počul som, že si to dal, lebo brutálny rev, potom nič a potom žiadny zvuk padajúcej činky. Tak som si povedal, OK, Pepek to dal"
dobré to bolo, ešte som to pumpol niečím ľahším a dnes naplno prepukla svalovica
Na to, ako dlho cvičím stále zabudnem, že po čelňákoch akýkoľvek tlakový cvik je utrpenie, lebo držanie rúk s činkou hore je namáhavé, plus tá váha dá zabrať aj samotným ramenám, na ktorých je položená. Ale nedbal som a dal pár pekných sérií jednoručiek. Škoda, že pri military už som to nemal ako ojebať a tam som sa vytrápil s posranou 50kou, ako keby som jakživ necvičil. Ale tváril som sa, že ako frajerina crossfit, lebo som k tomu robil zhyby

Rasputinka best of. Mŕtvy ťah s rovnými nohami, predklony, kdejaké booty cviky, špúlenie zadku, Rišo sa červenal, Rasputin zazeral a vždy keď mohol, prišiel, plesol ju po zadku a dal jej pusu a zmrazil nás pohľadom, aby bolo akože jasné, kto tam je šéf Mám ho rád, je to zábavný chlapec

Zjedol by som ho ako soletku.

Inak je s podivom, ale je to tak. Pri všetkých mojich zábavkách s činkami ťažšími, než by mali byť, pri skladovaní kila pušného prachu, pri šermovaní nie síce ostrými, ale predsa len oceľovými zbraňami, wrestlingu aj skutočného zápasenia, športov a chujovín, dnes je deň, kedy som zvládol dožiť sa 33 rokov. PR. Happy birthday to me, dúfam, že sa mi ešte čo to podarí dokázať a zvládnuť.
Len pre zaujímavosť, pozrime sa na výkony spred roka:
- Takmer presne pred rokom som dal drepové maxko 212,5kg, takže 7,5kg hore za rok (a 4x1x200 bolo maxko na objem, haha)
- Military press maxko 90kg, čiže vytrápených 10 kilo hore za rok na rovných 100kilo
- Bench press som mal 145, takže 15 kilo hore za rok (a na opakovania ešte viac, oproti 1x140 som dal 3x3x140)
- Akurát mŕtvola sa moc neposunula, z 1x240 na 2x2x240

Vlastne to ani nie je zlé a zaujímavé je, že tie údaje som našiel v rozpätí dvoch stránok tréningu, čiže som to pred rokom nastrieľal všetko plusmínus v dvoch týždnoch

maciak

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2018 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chcelo by to zmenit nazov logu, slaby uz niesi.
velmi pekne progres za rok, hlavne ten bench a press
Turakam

PříspěvekZaslal: ne červenec 01, 2018 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Denník renesančného bodrého chlapíka Decarabasa.
decarabas

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2018 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aspoň toho "starého" z názvu logu mi nevyhovárate, díky, chlapi

Slabý som, Maciak ma len chce uchlácholiť, aby som ho nikdy nedobehol vo výkonoch (nie, že by to reálne hrozilo)

cohen999

PříspěvekZaslal: po červenec 02, 2018 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Ani toho "naturalneho" ti neberieme. Ani hejtera. Mal by si ale zvazit, ci nezapojit svoj otcovsky stav do nazvu logu, "stary foter" znie tiez v pohode.
decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 03, 2018 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:

Ani toho "naturalneho" ti neberieme. Ani hejtera. Mal by si ale zvazit, ci nezapojit svoj otcovsky stav do nazvu logu, "stary foter" znie tiez v pohode.

:D Len matka je istá, tak som s tým opatrný.

Drepy:
1x10x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x160kg
1x1x180kg
1x1x200kg
1x3x200kg
2x2x200kg
1x20x100kg

Bench press:
1x6x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
3x10x110kg

Sumo deadlift:
1x3x60kg
1x3x100kg
3x3x140kg

Superset
Hip thruster:

3x6x60kg
+
Zhyby:

3x6xCarabas

Hodnotenie tréningu:
Nooo, posilovková sila dochádza Drepy už ani zďaleka neboli také dobré a dynamické, ako naposledy. Čo už, peak je v hajzli, kreatín došiel, proteín došiel a nohy boli ešte unavené z predošlého týždňa. Ale nesťažujem sa, oficiálne to je aj tak oddychová fáza, tak čo
Bench press ma mega vytrápil, ani som nečakal, že to pôjde tak tuho. Nejak som to dobojoval, ale do poslednej už Štúr musel strčiť ruky, inak by som tlakoval ešte teraz. Teda, presnejšie, ešte teraz by som tam ležal pod činkou
A mŕvolka ľahko, len pripomenúť telu, ako sa robí sumo. Celkom rýchlo sa chytá, ale musím sa naučiť lepšie zapojiť prdel a hamy - a posilniť ich, preto som dal pár sérií hip thrusterov. Hnus cvik, váha oničom, ale také kŕče, aké som počas toho dostával do hamstringov... ou jea, to už tu dlho nebolo. Takže zaradím pravidelnejšie, som zvedavý, či to niečomu pomôže. Keby aj nie, budem mať hot prdelku.

Nohatá legínovitá Rasputinka za barom, bradatý Rasputin pred barom, zazeral ako sestrina čivava, keď prídem na návštevu (len nebrechal a nepočúral sa, asi). Keď sme skončili tréning a tackali sa spokojní do šatne, omotal sa mocno opaskom, zaradil striedavý úchop a dal si roztrasený deadlift so 60 kilami, ktorý ale začínal samozrejme zhora, uuuž takmer sa dotkol zeme a zas ťahal hore... Má to borec naštudované, asi ako keď nechal svojho klienta drepovať naboso. Síce neverím, že vie prečo, ale niekde sa dočítal, že bosé drepy sú zdravé a funkčné a in. A čo, že sa chlapíkovi bortili nemobilné členky dovnútra, na ne plynulo naväzovali slabé kolená a krčil sa pod činkou ako obyvateľ Sodomy pod ťarchou hriechov. Bol bosý a teda funkčný, hoci aj s pussypadom na tyčke.

decarabas

PříspěvekZaslal: st červenec 04, 2018 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy z pondelka:
https://www.instagram.com/p/Bky7N9cAogX/?taken-by=pete_mad_lennack

Všetko v pohode, trochu ťažšie, ale dalo sa zvládnuť.
Až kým som včera nevstal zo stoličky a čosi mi preskočilo a luplo v kolene Je to v hajzli, človek sa dojebe vždy keď to nečaká. Nie je to nič hrozné, ale nepríjemné napätie v pravom kolene Cítim, že to nie je nič zlé a iste to prejde o pár dní, ale ten paradox ma pobavil, že pri tréningu nič a potom doma v kľude sa to dofuckuje.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 05, 2018 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x3x120kg
1x3x130kg
1x2x140kg
1x1x150kg
1x10x100kg

Decline bench press:
3x10x100kg

Pendlay rows:
3x10x80kg
1x20x60kg

Zhyby:
3x5xCarabas

Superset
Military press:

3x10x40kg
+
Upažovanie JČ:

3x12x4kg

Ab wheel:
3x10

Hodnotenie tréningu: Mega ľahký trenál pre deti a mládež. Drepy som radšej vynechal, jednak kvôli kolenu, jednak že to tam teraz posielam vkuse naplno a nohám neuškodí trochu odľahčiť. Takže drepy zas až zajtra. Potešilo ma, že nohy priberajú, keby som nemal chlpaté hnáty jak starý kozel, možno by bolo vidieť aj svaly.
Je pozoruhodné, ako rýchlo mi ide na tlakoch sila do hajzlu. Pár tréningov bez nejakého systému a úpadok je viditeľný zo dňa na deň Darmo, som tlakový talent.
Zhyby hneď po pendlay rows bol mega nápad. Bol som rád, že som sa párkrát vycukal na hrazde ako candát na udici. Ale pumpa to bola, to zasa hej.
Smrťák bol aj ramenový superset s gayváhami. V svižnom tempe, splnil účel - pumpička, ramienka prekrvené dopohody.

Som rád, že som zaradil tento ľahší tréning, už som sa cítil trochu uťahaný. V piatok ešte dám niečo také ľahšie, len už s drepmi aj mŕtvolou a od pondelka Maciakova silovka.

decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 07, 2018 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sumo ťah:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x160kg belt on
1x1x180kg
1x3x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x230kg
2x3x200kg

Drepy:
1x10x60kg
3x20x100kg belt on radšej

Tlaky JČ:
1x10x25kg
3x10x40kg

Superset
Zhyby:

3x5xCarabas
+
Abwheel:

3x10

Hodnotenie tréningu: Posledný chaotický tréning bez väčšieho zmyslu a účelu Potešila mŕtvola, ale že mega. Druhý tréning po troch mesiacoch, telo už sa celkom zabieha a sila tam je. Pri 140kg som čakal, že činka oťažie, spevnil som sa, zaprel a skoro som spravil salto dozadu, ako ľahko vyletelo hore Samého ma prekvapilo, že som skoro hodil činku ponad hlavu za bar. Došiel som na prvú trojku s 200 (cieľ bol 3x3) a šlo to ľahko, tak som skúsil, koľko pustí. 230 s rezervou a dopohody. Vyššie som nešiel a poctivo som si dorobil dve trojky s 200 Spokojnosť.

Na drepy sa mi nechcelo dávať váhu, takže objem. Hnus, lialo sa zo mňa, nohy napumpované sa klepali, pľúca okolo 12teho opakovania vzdávali pokus o získanie vzduchu a kolabovali, slušný masaker. Ale dnes necítim nič strašné, len trochu stuhnuté nohy, koleno držalo celý čas a tiež spokojnosť.

Bench obsadený, tak nejaké ľahšie jednoručky, lebo už som mal dosť a bola z toho dobrá pumpička.

Majetnícky psychopat Rasputin sa nezúčastnil, takže jeho žena mohla chodiť medzi ľudí a vykúkať spoza baru, dokonca sa aj usmiala, ba i slovko prehodila! Zas mala mega krátke trenky, čo jeden z inokedy decentných pánov s iskrou v oku okomentoval "Čaja zajebala kraťásky!", čo v predklade znamená, že sa mu trochu páčili jej šortky a asi aj ich výplň Každopádne má hooodne vysoko na stehne materské znamienko. Rasputinka, nie ten pán... Štúr vydržal presne 10 minút, než začal mať úchylné poznámky a zas ju odohnal schovať sa za bar

Jo a maník Rišo potiahol 160 kilo, nadhmatom, bez opasku: https://www.instagram.com/p/Bk52j7Og7eb/?taken-by=richard_brada

a ja som si zohnal nové tričko, špeciálne pre Rasputina:
https://www.instagram.com/p/Bk6tgOmAkk5/?taken-by=pete_mad_lennack

decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 10, 2018 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nová silovka ala Maciak.

Drepy:
2x3x60kg
1x3x100kg
1x3x125kg
1x3x140kg
10x3x165kg
https://www.instagram.com/p/BlCY79oARjQ/?taken-by=pete_mad_lennack posledná séria

Bench press:
1x3x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
10x3x120kg

Superset
Zhyby:

3x6xCarabas
+
AbWheel:

3x10

Hodnotenie tréningu: Maciak je zvrhlý sadista
Požiadavky, aby som aspoň prvý týždeň dal bez opasku a držal pauzy okolo 3 minút sú vyslovene šikana, ale snažil som sa toho držať. Pauzy plus mínus 3 až 3,5 minúty, opasok som medzi sériami túžobne hladil a miestami oblizoval a keby sa nikto nedíval, šúchal by som si ho o rozkrok, ale nenasadil som si ho.
Prvé tri série som sa rozhýbaval, boleli kolená, trieslo, chrbát, ramená, krk, lakte, všetko. Od tretej do šiestej série som už bol rozcvičený a cítil som niečo ako komfort pri drepe. Po siedmej sérii už šla sila dole a už to bolo zase roztrasené a celkovo tak nejak komplet v hajzli
Najhoršie na tom celom je psychika. Drepuješ a drepuješ, drepuješ, drepuješ a drepuješ a tá kokotina niet boha skončiť. Ten pocit, keď urobíš svoje bežné 4 pracovné série a nie si ešte ani v polovici je celkom depresia Tak som len zaťal zuby, po každej sérii si urobil na papieriku čiarku, nech sa nezmýlim a dookola si vravel, že raz to predsa musí skončiť A podarilo sa. Nohy sú potuhnuté, ale poctivo som zaľadoval a myslím, že žiadna veľká svalovka nehrozí.

Potom bench press. Chvíľku trvalo, kým som sa naladil a donútil drevený chrbát zamostovať, o legdrive som mohol len snívať, keďže som si nohy amputoval na drepoch, ale bench bol viacmenej v pohode a skončil rýchlo. Asi to bolo ľahkou váhou, alebo vidinou raja po smrti vyčerpaním.

Na záver som sa ponaťahoval pri zhyboch a úplne zbytočne som si dal ešte brucho, ktoré po drepoch už malo svoj Stalingrad za sebou...

Najkrajšie na tom celom je, že zajtra ma s tuhými nohami a krížami čaká desať sérií mŕtvol bez opasku, premýšľam, či existuje aj menej bolestivý spôsob samovraždy. A hlavne rýchlejší

Rasputin mal leg day!!! Dosedy na lavicu s 80 kilami, zaopaskovaný od hlavy po päty a kričal pri tom na hory lesy, je to makač. Máme sa ešte čo učiť

BW sa hýbe niekde medzi 94 a 95kg bez kreatínu, celkom som to vyžral za posledné týždne. Či to nebude tým, že miesto plánovanej hladovky tam posielam 3500-4000 kcal denne A asi to ešte pôjde hore, lebo rátam, že pri tejto silovke budem spaľovať jak pece v Osvienčime.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 12, 2018 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mŕtvy ťah sumo:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x3x120kg
1x1x140kg
1x1x160kg
10x3x185kg
https://www.instagram.com/p/BlHjEelBAat/?taken-by=pete_mad_lennack posledný set bez techniky a moja predsmrtná agónia

Military press:
1x10x20kg
10x3x75kg

Superset
Zhyby:

3x6xCarabas
+
Brucho:

3x10

Hodnotenie tréningu: Že to bude ťažké sme vedeli všetci. Ale takýto očistec som asi nečakal
Pauzy tri minúty sa zdajú ako pokokot času, realita bola takáto:
1, skončil som sériu, zložil kotúče pre Štúra a odpadol
2, Štúr skončil sériu, zložil kotúče pre Riša a odpadol
3, Rišo skončil sériu, naložil kotúče pre mňa a odpadol
4, WTF jak je možné, že som zas na rade, veď som si sotva utrel krv, čo mi tečie z očí!!!
A toto sa otočilo desaťkrát.

Potil som sa všade a veľmi a hnusne. Trhali sa mi mozole, bolelo ma telo od vlasov až úplne dole po nechty na nohách, ale všetka bolesť akoby sa šťastne združovala a koncentrovala len do spodného chrbta a prdele, odkiaľ v žiarivých bleskoch občas šlehla do triesla, predlaktia, hlavy, srdiečka alebo hocikam inam. Nechcem vedieť, čo mi to celé spravilo s očným tlakom, lebo oči mi po troškách vytekali nosom. V krátkych pauzách som sa modlil k opasku, ktorý som mal položený na schodoch, obložený obetovanými zvieratami a malými deťmi, okolo neho sviečky a ktorý mi sľuboval lepší svet plný pevného core, keď zomriem, čo, ako sa mi zdalo, mohlo nastať každým momentom.
Tak ako pri drepoch, človek ťahá ako blbec a potom je sotva v polovici, kvôli krátkej pauze nemá čas sa nejak skoncentrovať, hecnúť, len sa niekde položí a o tri minúty zas pozviecha a dotacká k činke, podvíha a takto dookola. Nakoniec sa podarilo to nejak dokončiť a plný endorfínov som si dal high five s Rišom. Áno, až takéto nadšenie zavládlo

Military bolo v pohode. Áno, chrbát tuhý ako storočný dub, nohy sa klepali, ale už sme asi chceli proste ukončiť ten Vietnam a ísť domov a zabudnúť na hrôzy, ktorých sme sa dopustili a ktoré sme videli. Pauzy sme mali okolo minúty a pol, než to Štúr pohľadom na stopky zistil a tak sme zvoľnili. Ale aj tak sme to sfúkli hrozne rýchlo.

Pri zhyboch, ktoré sme zaradili hlavne na dekompresiu som si poodtŕhal zrastené stavce a rozmliaždené platničky sa trochu nadýchli a potom som sa dostal domov a tešil sa zo spánku, ktorý bol viac smrť, než obyčajný odpočinok.

Mimochodom dnes by sa mi na chrbta dalo štiepať drevo, mám miesto chrbta uzol z oceľových lán

Ale hoci to možno vyzerá, že plačem, je to naozaj pravda.

Ale inak ten tréning baví, je to výzva jak prase
DL vs ja

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 231, 232, 233 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: