Jak dlouho spát ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak dlouho spát ?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Jak dlouho spát ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Humanic145

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2018 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Idealní doba spánku se bude podle me individualne lisit. Nemyslim si ze je nejaka hodnota ktera je nejlepsi a te je potreba se drzet. Spát chodim ve 23:15 cca a vstavam v 6:30 a to jak pres tyden tak o vikendu, telo je tak nastavene a ma proste svuj rezim :). kdyz nejdu cvicit a mam tedy rest day, spim o hodinu dele ( respektive jdu spat o hodinu driv ) :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
malinovniik

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2018 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok díky všem za rady/názory a ještě bych se chtěl zeptat, podle mě to asi nebude ideální, ale myslíte že je v pohodě i "dospávání" ? Dám příklad, spím denně 8 hodin protože nemusím do práce, pak jsou ale dny kdy do práce musím, takže kvůli práci naspím jenom 6 hodin , ale další den si zase dám 10 hodin spánku abych to dorovnal. Myslíte že je to v pohodě, nebo je lepší se snažit prostě každý den těch 8 což je pro mě ideál ?
ShDW

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2018 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se ještě nikdy nestalo, že bych se vzbudil odpočatej :D a je uplně jedno jestli spím 5 nebo 10 hodin.
Dominik01

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2018 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ShDW napsal:
Mě se ještě nikdy nestalo, že bych se vzbudil odpočatej :D a je uplně jedno jestli spím 5 nebo 10 hodin.

Tak to bude někde problém, zhodnotil bych trénink, jídlo, celkově životní styl, když se budíš ráno neodpočatej, něco bude špatně..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak dlouho spát ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: