Velká snídaně / cvičit později

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Velká snídaně / cvičit později  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Velká snídaně / cvičit později
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ondra89

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2018 1:14 pm    Předmět: Velká snídaně / cvičit později Odpovědět s citátem

Čus, doteď jsem dával snidani takhle : 100g vloček, odměrka proteinu, 300ml mléka, 50g arašidového másla.

Po této snídani jsem čekal tak 1,5 - 2 hodiny a poté jsem šel cvičit. Poslední dobou jsem ale na tréninkách byl dost unavený a nějak jsem vypozoroval, že čím později cvičím, např. odpoledne, tak tím lépe se mi cvičí, mám více energie na trénink.

Může to být buď tím, že je to delší doba od probuzení, možná to má nějaký vliv (netuším) nebo spíše co si já myslím, tak to , že když cvičím odpoledne mám v sobě o dost více jídla (snídaně, svačina, oběd ...) a tak to jde lépe.

Chci se teda zeptat, čím si myslíte že by to mohlo být, zda tou delší dobou od probuzení, nebo více porcemi jídla ? A pokud tím jídlem, zda bude vadit když si tedy dám velkou snídani (např. to co mám doteď + ovoce,zelenina, možná něco navíc) . Díky

PS: Jsem v surplusu a přes den jím hodně, takže tím že bych celkově jedl málo to není.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roumec

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2018 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každýmu sedí něco jinýho,

mě se třeba výborně cvičí v 6 ráno, jediný jídlo před tréninkem je protein a BCAA. Zkus experimentovat a na něco určitě příjdeš :)
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Frybis

PříspěvekZaslal: út srpen 21, 2018 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píše Roumec, každý má tohle jinak. Někdo rád jde spát brzo, někdo zase v 1 ráno, někdo rád vstane kolem 5-6, někdo rád spí do 9.

Mně nejvíc vyhovuje trénink po ránu a na lačno, zhruba hodinu po probuzení, kdy do sebe hodím jen některé vitamíny/minerály, kreatin, a nakopávač. S odpolednem to nemůžu srovnat, kdy jsem nafouklej po všech těch jídlech.

Rychle na stránku:

Přejdi na: