Jídelníčky dělané online-zkušenosti

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníčky dělané online-zkušenosti  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníčky dělané online-zkušenosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arty64

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2018 4:31 pm    Předmět: Jídelníčky dělané online-zkušenosti Odpovědět s citátem

Zdarec, máte někdo zkušenosti s jídelníčky dělané online?Jestli ano, tak odkud?
Nebaví mě sedět nad jídelákama a furt něco vymýšlet a počítat, navíc jsem teď marodil dost dlouho a během velkého úklidu jsem si, já blbec, jídeláky vyhodil, takže nemám nic a znovu se mi do toho fakt nechce a po té době si nepamatuju ani třetinu co jsem tam měl, takže uvažuju že bych někoho oslovil s mým cílem a požadavky a ať to zmákne za mě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Chadzi

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2018 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chceš fakt něco online, tak napiš Lamkovi.
Arty64

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2018 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za tip.Momentálně jsem koukal sem :
kód:
https://www.zdravestravovani.cz/nutricni-poradenstvi/

Vypadá to dobře.Do těch krabiček bych šel hned, ale dle mých propočtů bych vypláznul 8K měsíčně plus jídlo na čtyři víkendy a to už je celkem darda...
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Jestli chceš fakt něco online, tak napiš Lamkovi.

Nebo Grznárovi

Osobně teda nechápu někoho, kdo je takový hupák, že dá dvojku nebo kolik někomu, aby mu udělal Ctrl+C Ctrl+V nějakého seznamu jídel, že si má dát k snídani vločky a 2 vejce, k svačině jogurt a jabko a k obědu kus masa s rýží a brokolicí - což se dá asi za 5 min vygooglit :) Nebo si tu může koupit knížku od Roubíka za pár stovek, kde je to určitě popsané mnohem líp...
Chadzi

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu chceš srovnávat ty dva? Viděl si jídelníček dělány Alešem? Já nejsem jeho fanoušek, ale tohle mu fakt jde. Znám pár lidí, kteří s jeho "tvorbou" zkušenosti mají a nikdo z nich si nestěžoval.
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Opravdu chceš srovnávat ty dva? Viděl si jídelníček dělány Alešem? Já nejsem jeho fanoušek, ale tohle mu fakt jde. Znám pár lidí, kteří s jeho "tvorbou" zkušenosti mají a nikdo z nich si nestěžoval.

To byl vtip s tím Grznárem
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:

Jo tak chápu, že možná je to fajn pro někoho kdo se nikdy o jídlo nezajímal a nechápe rozdíl mezi pizzou a brokolicí.
workoutBB

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Chadzi napsal:

Jo tak chápu, že možná je to fajn pro někoho kdo se nikdy o jídlo nezajímal a nechápe rozdíl mezi pizzou a brokolicí.

Asi tak. Lamka sam ma vo vyzive dost velke medzery. Nevravim ze o nej nevie nic, ale skutocny odbornik rozhodne nie je.
Olejnas

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lamka je stejnej břídil, jen mu to děti víc žerou....
Chadzi

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

workoutBB napsal:
Spazik napsal:
Chadzi napsal:

Asi tak. Lamka sam ma vo vyzive dost velke medzery. Nevravim ze o nej nevie nic, ale skutocny odbornik rozhodne nie je.

Já jsem nikde nenapsal, že je odborník na výživu. Ale z těch XY online poradců, patří u nás mezi ty nejlepší. A rozhodně má výsledky jak na sobě, tak na klientech. Což se nedá říct o některých místních kteří si naopak myslí, že jsou experti na všechno.
IronAndrew

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lamku vůbec 3000 za jidelák a trénink při vahách co jsou zhruba o 40 procent nižší než by cvičenec zvládl. Tudíž neefektivní. Zrovna teď napravuji jednoho kluka co jel trénink od lamky téměř bez výsledků a ten kluk teď konečně maká a posouvá se nemluvě o tom že online couching vs nauceni techniky z videí jiného prostě nefunguje toho grznára máš alespoň do 1000vky když už nic a trénink lepší.
Arty64

PříspěvekZaslal: po září 03, 2018 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na nějaký online couching kašlu.To mi přijde fakt zábavné, řešit cvičení přes email a tohle ani řešit nechci.
Jinak se mi zatím asi nejvíce líbí to zdravé stravování, máme to i u nás ve městě a jídelák se udělá na míru od někoho, kdo do té výživy fakt vidí.A ty krabičky se mi začínají zamlouvat čím dál více.Ušetří to spoustu času, starostí a jídlo je fakt rozmanité.A ta rozmanitost u jídla má taky strašně moc do sebe.Když si vzpomenu kolikrát jsem ten jídelák překopával protože jsem měl buď hlad nebo chuť na sladké a furt něco vymýšlet...ne, fakt mě to nebaví.
Grimley

PříspěvekZaslal: út září 04, 2018 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Obecně platí pravidlo, že když jsi línej, tak platíš :) Pokud máš zbytečný prachy, pak je to samozřejmě cajk a jen houšť, když tě nebaví chystat jídlo, přemýšlet jak co zkombinovat aby to bylo zdravý a dobrý a jsi línej si chystat jídlo a neumíš si rozmyslet, co budeš jíst a potřebuješ to mít sepsaný od někoho v tabulce, je asi nejlepší cesta zaplatit někomu, kdo ti to nachystá do krabiček a doveze - já si o tom teda myslím své, ale můj názor ti je asi u zadnice :)

Ostatně kdyby o to nebyl zájem, tak tu není přehršel těhle všemožnejch krabičkovejch společností.....
Arty64

PříspěvekZaslal: út září 04, 2018 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super Grimley, vážně přínosná odpověď.
IronAndrew

PříspěvekZaslal: út září 04, 2018 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty krabičkové firmy tam ti jidelák sestavují taky rádoby umělci. Pokud si nejsi schopný něco tak základního jako uvařit tak necvič nemá to cenu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníčky dělané online-zkušenosti Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: