Jídelníčky dělané online-zkušenosti

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníčky dělané online-zkušenosti  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníčky dělané online-zkušenosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: út září 04, 2018 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při troše umu lze připravit spoustu jídel do 15ti minut od vytažení první suroviny. K dyž už odbíhat od tématu...
Study

PříspěvekZaslal: út září 04, 2018 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Natty napsal:
....
Amen

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arty64

PříspěvekZaslal: út září 04, 2018 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Natty napsal:
Ráno omeleta z vajec na avokádovém oleji, trocha uzeniny, tvrdého sýru, kdo má velký žaludek přidá rajčata, houby, bylinky, špenát...

A to je přesně to o čem mluvím..to už máš tři prdele věcí a to jsme jenom u kvalitní snídaně.A kde je zbytek dne?Furt si hlídat jestli něco doma nechybí a po týdnu zase to obměnit ať tě to jídlo baví....
Dále pak píšeš : Podle zrcadla pak snižovat/zvyšovat jednotlivé makra
A už jsme zase u toho - zase se v tom jídeláku musíš vrtat...
Sám vím jak jsem pěnil u jídeláků když jsem je dělal, protože jsem buď dosáhl na sachry a měl málo bílkovin nebo naopak.A to nemluvím o tucích atd.A teď ještě aby to bylo pestré a měl jsem na to chuť. Fakt celý žhavý do toho.Vy tady děláte jako kdyby jsme se bavili o krabičkách z mekáče a o víkendu krabičky z KFC, protože tam dávají do tortil více zeleniny a ta je přece důležitá!
Tahle (pro mě) otročina nemá nic společného s vařením, které provozuju velmi rád a ty vaše názory ve smyslu-jak nevaříš, tak to pak přijdou i problémy u cvičení, nebudou výsledky atd... WTF??

To je jako kdyby jste řekli ridiči kamiónu co má rád dálkové cesty ať nikam nejezdí, protože si ten kamión neumí opravit a stejně nikam nedojede - přitom jezdí rád a bez nehody.

Nejstupidnější věta z celého topicu: Já vnímám že pohodlný člověk co si neumí zařídit sám se neposouvá jak lidsky tak tréninkově.

Kdybych tohle někde napsal s tím, že to bylo v topicu o jídle, tak mi budou klepat na čelo.

Vstávám ve 3.45, jdu ven se psama, jedu do práce.Fyzicky dost náročná a teď mi ještě k tomu přibudou vysoké teploty.Přijdu domů kolem 14.30- najím se, protože jdu třeba v 17.00 cvičit a jdu se psy do lesa - cca hodina...kopečky -nahoru-dolů-nahoru- dolů.Když dojdu domů už celkem padám na hubu, takže dávám posezení u pc, kafe a jde se cvičit.Dřu - zvykl jsem si že nejlepší tréninky jsou, když se nechce.Než docvičím a osprchuju se je po 18.30...po sprše jdu znovu vyvenčit psy.Nachystám jídlo, večeřím... máš cca 20,00 a jsem K.O.
Když necvičím musím stíhat i třeba rodinu atd, ale očividně toho budu muset nechat, protože jak si nezačnu sám vařit tak jsem vyřízený jak lidsky, tak v posilce
A to já blbec ještě přemýšlím nad krabičkama abych si nemusel kazit to hnusné volno třeba o víkendu a mohl se plně věnovat frontám v obchodě, protože v jednom nebudou mít avokádo, ve druhém vločky a nevím co ještě.
To jako vážně?Mám dost...
Palec077

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 6:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arty64 napsal:

Sám vím jak jsem pěnil u jídeláků když jsem je dělal, protože jsem buď dosáhl na sachry a měl málo bílkovin nebo naopak.A to nemluvím o tucích atd.A teď ještě aby to bylo pestré a měl jsem na to chuť. Fakt celý žhavý do toho.

Příprava jídla na celý další den + příprava čerstvé snídaně mi zabere 40-50 minut denně. Jsou to 3 velké jídla, svačina ve formě ovoce a večeře. Několikrát jsem se setkal s argumentem: "a kdy si mám stíhat jako vařit?".. a zatím vždycky jsem se utvrdil v tom, že jsou to jen výmluvy. Viz tvé dvouhodinové venčení.. sezení u PC no comment.. zapnout troubu s masem a jít si sednout k PC je pro tebe nejspíš velká oběť..

Arty64 napsal:
...jdu ven se psama... ...jdu se psy do lesa - cca hodina... ...takže dávám posezení u pc... ...po sprše jdu znovu vyvenčit psy...
Study

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to tak, jak píše Palec077

Nečetl jsem to teda celé, ale přijde mi, že v tvém případě bude i Lamka zbytečný, nehledě na to, že ani já bych si od něj nic nekoupil. (stačilo mi vidět ten jeho tréninkový plán, 2 lidi mi ukazovali úplně ten stejný, přitom se vůbec neznali - to jen tak pro zajímavost)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Humanic145

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Natty napsal:
Pro mě je dost nepochopitelné, proč investovat do nečeho takového, jako je online jídelníček. Co se týče naturálního tréninku, ano, tam je mnohdy nutné už od počátku mít trochu umu a zaměřit se na systematické stavění ale jídelníček? Ty základní principy jsou přece tak jednoduché ba dokonce primitivní.

Ráno omeleta z vajec na avokádovém oleji, trocha uzeniny, tvrdého sýru, kdo má velký žaludek přidá rajčata, houby, bylinky, špenát... Na svačinu ovoce, jogurt, ořechy a semínka, hořkou čokoládu... Na oběd mořská ryba nebo mořské plody zakápnuté olivovým olejem se salátem, znovu trocha ořechů a kopa zeleniny pro frajery, kterým nemaká inzulín a kterým maká, tak pečené batáty, gluten free příloha. Potom trénink. Po tréninku hovězí steak, burger na ghí, domácí tatarka, řádná porce sacharidů.

Podle zrcadla pak snižovat/zvyšovat jednotlivé makra. Není to raketová věda, bezpochyby to není něco za co bych měl někomu vysolit 3k měsíčně.
Dobře beru, měsíce stagnuju, nefungujou mi základní principy, pak to zkusím s "odborníkem" a investovat do toho prachy. Nebuďte kre*éni a dejte ty 3k radši do něčeho užitečnějšího, vemte přítelkyni někde na víkend. Hlavě ty prachy nedávejte Lamkovi, který vám sestaví primitivní devadesátkový jídelák, co Roubík sestavoval už v roce 05 na kulturistika.net nebo jak se to jmenovalo.

a přesně pro mě by tenhle jidelák byl totálně špatně. Ono to zas tak jednoduché není a musí se to nastavovat individuálně a zkrátka i online to jde. sám chystám i závodníky ná dálku a jde to, chce to prostě jen zpětnou vazbu ;)
Arty64

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palec077 napsal:
sezení u PC no comment..

Jakože 45 minut si spočnout a vypít kafe je moc jo?

A co jako, že venčím psy dlouho? Mám je, protože je chci a taky se o ně starám, ale možná popřemýšlím o tom, že bych je třeba venčil jen 15 minut denně po tom co jsou 10 hodin zavření doma.Oni to pochopí, že já vlastně POTŘEBUJU VAŘIT a jen hledám výmluvy, abych nemusel
To jsou zase výplody tady.... opět mám dost
Spazik

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Palec077 napsal:
Arty64 napsal:

Sám vím jak jsem pěnil u jídeláků když jsem je dělal, protože jsem buď dosáhl na sachry a měl málo bílkovin nebo naopak.A to nemluvím o tucích atd.A teď ještě aby to bylo pestré a měl jsem na to chuť. Fakt celý žhavý do toho.

Příprava jídla na celý další den + příprava čerstvé snídaně mi zabere 40-50 minut denně. Jsou to 3 velké jídla, svačina ve formě ovoce a večeře. Několikrát jsem se setkal s argumentem: "a kdy si mám stíhat jako vařit?".. a zatím vždycky jsem se utvrdil v tom, že jsou to jen výmluvy. Viz tvé dvouhodinové venčení.. sezení u PC no comment.. zapnout troubu s masem a jít si sednout k PC je pro tebe nejspíš velká oběť..

Ono hlavně za tu hodinu můžeš připravit jídlo na na 1 den, ale na 3 dny, když toho uděláš 3x víc.

Evan Centopani má dobrý videa o jídle:
https://www.youtube.com/channel/UCWYrlFtAqkGp_wm4BYiThhw/videos

Idontevenlift

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arty64 napsal:
Palec077 napsal:
sezení u PC no comment..

Jakože 45 minut si spočnout a vypít kafe je moc jo?

A co jako, že venčím psy dlouho? Mám je, protože je chci a taky se o ně starám, ale možná popřemýšlím o tom, že bych je třeba venčil jen 15 minut denně po tom co jsou 10 hodin zavření doma.Oni to pochopí, že já vlastně POTŘEBUJU VAŘIT a jen hledám výmluvy, abych nemusel
To jsou zase výplody tady.... opět mám dost

Vse je otazka priorit. Pro tebe jsou psi dulezitejsi nez si uvarit. Na tom neni nic spatneho, ale prestan brecet, kdyz sis tak sam vybral.
Grimley

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsi psal, že tě to jen nebaví, ne že nemáš čas. Pokud nemáš čas, dá se to pochopit, že hledáš, jak si čas ušetřit …. ostatně čas jsou peníze a tak si za prachy koupíš čas "navíc" třeba na to venčení psů, takhle to většinou funguje :)

Ostatně to nemění nic na tom, že nachystat si jídlo podle sebe a hlavně sám (vědět, co v tom vše je a není) a nechat si ho vozit v krabičkách je nebe a dudy :) … ale to asi sám cejtíš :)
Arty64

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Idontevenlift napsal:
Na tom neni nic spatneho, ale prestan brecet, kdyz sis tak sam vybral.

A kdo tady brečí? Já jsem se zeptal na názory ohledně jídeláků online, pak jsem se zmínil, že si pohrávám s myšlenkou ohledně krabiček a jak se to tu zvrhlo?
Jako kdybych chtěl po těch lidech tady, ať mi to zaplatí a ještě nakonec jsem já ten špatný, že si vůbec dovoluju nad něčím takovým přemýšlet.
To postrádá logiku...
Arty64

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ostatně to nemění nic na tom, že nachystat si jídlo podle sebe a hlavně sám (vědět, co v tom vše je a není) a nechat si ho vozit v krabičkách je nebe a dudy :) … ale to asi sám cejtíš :)

Já hledám cestu takovou, abych zvládal náročnou práci, mohl chodit cvičit a přitom nebyl furt v presu a mohl žít a dělat co mě baví.
Ježíší vždyť já přece netrénuju na Olympii.
A k těm krabičkám to můžu vždy doladit ale bude se už jen jednat třeba o vaření vajec, přidání proteinu, zeleniny atd. jak tady už někdo napsal.
IronAndrew

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pár let zpátky jsem dělal 12ky měl jsem psa a den vypadal následovně. Vstal jsem dal jsem vařit vajíčka někdy i smažit.. se psem jsem vyběhl na venčení vykonání potřeby. Snědl jsem vejce.. šel jsem do práce... na svačinu jsem sežral 1 kousek ovoce v práci oběd maso + příloha bylo to takový krapet víc sacharidový na úkor masa, ale říkal jsem si, že díky tomu alespoň šetřím trávení tak jsem to měl v hlavě nastavený. Potom svačina protein/tuňák nebo i nějakou sacharidovou blbost a potom maso + zelenina což bylo jediné jídlo, které jsem si vařil. Přijel jsem z práce pes na hodinu ven jak píšou kluci mohl jsem dát péct třeba maso se zeleninou na 4-5 porcí vrátil jsem se bylo to hotové, ale většinou jsem přišel seděl u pc am ezitím se mi to smažilo na pánvi bum mrskl jsem to do té krabičky hodil do batohu a měl jsem přichystáno na druhý den do práce. Na večer jsem tam mrksnul tvaroh,protein, mléko/ ořechy, tuňáka něco z tohodle v ditě pochopitelně bylo jídlo striktnější. Jinač bych klidně večer sežral čokoládu. No a ráno jsem vstal a znova. Dělal jsem dlouhé krátké cvičil jsem o volnu.. a vše stíhat šlo..

Takže jak říkám.. hledej cestu a nehledej výmluvy.. docela se začíná vyplňovat to, že jsem tu napsal že se na cvičení vykašli, když nezvládneš něco tak jednoduchého jako uvařit. Neřekneš jo chlapi máte pravdu není to tak těžké si uvařit, ale vytahuješ jen další výmluvy.. pes pak tu ještě napíšeš, že musíš klátit starou nebo její sestru.. prostě hledání výmluv nic jiného.
Grimley

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Však celej život je o kompromisech :) … jde jen o to, kde člověk ubere, aby jinde přidal :)) …. hejty na to, že vlastně seš lempl a na posilku se vyser jsou trochu vostřejší Já kdybych si tu psal jídelák a trénink, tak je tu na mě celoroční lynč (ne jen vánoční), přitom za celou svou "éru" mám teď nejlepší výsledky (ne teda silový), co se formy, spokojeností se sebou a zdravím týče :)

Takže už jde asi jen o to, vybrat nejlepší krabičkovou firmu a tu už tuším máš, takže bych řekl, že problém solved
Arty64

PříspěvekZaslal: st září 05, 2018 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

IronAndrew napsal:
Pár let zpátky jsem dělal 12ky ....

Tak jestli ti to takhle vyhovovalo, tak je to pro tebe ok, ale co když já to takhle nechci?
Co když chci pestřejší jídla?
To je furt dokola...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníčky dělané online-zkušenosti Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: