Zaslal: st září 12, 2018 9:34 pm Předmět: Nejlepší příloha ?
Čus, zajímalo by mně, jaké používáte nejčastěji přílohy a co je podle vás nejlepší příloha k masu pro budování svalů ? Jde mi konkrétně o brambor / rýže / těstoviny , co je nejlepší, popř. co používáte vy ?
Zaslal: čt září 13, 2018 11:29 am Předmět: Re: Nejlepší příloha ?
Vokeš napsal:
Čus, zajímalo by mně, jaké používáte nejčastěji přílohy a co je podle vás nejlepší příloha k masu pro budování svalů ? Jde mi konkrétně o brambor / rýže / těstoviny , co je nejlepší, popř. co používáte vy ?
To se musíš zeptat vlastního těla. Mně nepřispívali k růstu brambory a jeli spíše do tuků. Jinak se to časem mění a teď mi zase je lépe bez příloh.
Ale záleží co chceš dosáhnout. To moje je spíše na fitness hezky tvarovanou postavu, bez nafouklých svalů.
Zaslal: po říjen 08, 2018 10:52 pm Předmět: Přílohy
Ahoj, vyloženě nejlepší příloha není, každá má něco :-) Hlavní je poměr celkového energetického příjmu a energetického výdeje. Brambory jsou super zdroj, rýže pak jasmínová, basmati nebo natural a když už těstoviny, tak celozrnné. Určitě i luštěniny, batáty a nebránil bych se ani žitnému, špaldovému nebo celozrnnému chlebu ;-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru