|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nikkon
|
Zaslal: po říjen 29, 2018 9:31 am Předmět: zomrel Konstantin Konstantinovs |
|
|
Včera zomrel vo veku 40 rokov jeden z najlepších deadlifterov na svete
Konstantin Konstantinovs
Príčina smrti zatiaľ nie je známa. Niektorí písali na FB, že bol zabitý nožom
pri pouličnej bitke, ale čítal som aj o možnom infarkte.
https://en.wikipedia.org/wiki/Konstant%C4%ABns_Konstantinovs
Nech odpočíva v pokoji...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
IronAndrew
|
Zaslal: po říjen 29, 2018 11:57 am Předmět: |
|
|
Četl jsem pouliční rvačka, zástava srdce, úmrtí během saunování. Je to první lifter kterého jsem sledoval a který byl pro mnohé inspirací. S ním umřelo i spoustu vědomostí o tréninku. A různých vychytávkach. Nejlepsi videa s ním jsou rozhovor se Sarychevem ty bych přeložil do všech jazyků. Protože tam bylo vidět, že to není žádný blbec ale inteligentní člověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 29, 2018 1:57 pm Předmět: |
|
|
To hej,tie ich dve spol. videá, veľke veci, úplne inde poznatkami, veľmi smutné. Bola to živá legenda i umelec. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
IronAndrew
|
Zaslal: po říjen 29, 2018 2:15 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak píšeš no. Úplně jinde poznatkami. Líbila se mi i myšlenka s odběrem krve, snížení tlaku a přirovnání, že dneska už nekrvacíme pokud nejsi žena a nemenstruuješ a proto ženy žijí déle. Prostě zajímavá myšlenka. Pak i psychické přípravy před výkonem samotným. Hlavně část o Bennym i s tou informací že zatáhl 2x 470 v gymu a chtěl jít na 480 ale na té soutěži, se už nevešli kotouče na činku i se zarazkama prostě videa napraskany informacemi co mě zajímali. Zkušenosti se závodenim ve vedrech co doplňovat atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 29, 2018 3:42 pm Předmět: |
|
|
Ja si budem stále pamätať, ako sa s Benny modlil k severským bohom, Konstantin sa pridal, fakt sa do toho dostali a ani neplánoval dať ten deň 400 a zrazu v polke liftu strašný impulz, sám nevie odkiaľ a bolo to tam, veľmi intenzívny človek s hlbokým presvedčením, vierou i poznatkami, ktoré sa neraz práve civilizačnými nánosmi stratili. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|