|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Skurk
|
Zaslal: st prosinec 19, 2018 4:32 pm Předmět: Omezení bílkovin ? |
|
|
Zdar, potřebuju poradit ohledně bílkovin. Doteď jsem dával 2g bílkovin na 1kg THM. Bavil jsem se o tom s pár lidma a podle nich to je zbytečně moc. Chci se teda zeptat, pokud by mi šlo o budování svalové hmoty, zda denně bude stačit (při mých 80kg) řekněme 100g plnohodnotných bílkovin (maso,vejce,protein) a nějakých 50-70g co mi vychází z ostatních jídel (fazole,ořechy, přílohy ...) ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 19, 2018 7:14 pm Předmět: Re: Omezení bílkovin ? |
|
|
| Skurk napsal: | | Zdar, potřebuju poradit ohledně bílkovin. Doteď jsem dával 2g bílkovin na 1kg THM. Bavil jsem se o tom s pár lidma a podle nich to je zbytečně moc. Chci se teda zeptat, pokud by mi šlo o budování svalové hmoty, zda denně bude stačit (při mých 80kg) řekněme 100g plnohodnotných bílkovin (maso,vejce,protein) a nějakých 50-70g co mi vychází z ostatních jídel (fazole,ořechy, přílohy ...) ? |
pokud cvicis jak cvicis (tagicky) tak by ti to stacit mohlo
jinak...jaci lide ti to rekli?
Edit: jeste enavno jsi resil 170g bilkovin, pak kolik po treningu, pak hodnoty kaseinu
podle me resis blbosti, zeres malo a cvicis hrozne
proto nejsou videt vysledky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
pajinaa

|
Zaslal: pá prosinec 21, 2018 2:05 am Předmět: Re: Omezení bílkovin ? |
|
|
| Skurk napsal: | | Zdar, potřebuju poradit ohledně bílkovin. Doteď jsem dával 2g bílkovin na 1kg THM. Bavil jsem se o tom s pár lidma a podle nich to je zbytečně moc. Chci se teda zeptat, pokud by mi šlo o budování svalové hmoty, zda denně bude stačit (při mých 80kg) řekněme 100g plnohodnotných bílkovin (maso,vejce,protein) a nějakých 50-70g co mi vychází z ostatních jídel (fazole,ořechy, přílohy ...) ? |
Ahoj, tak tak, 2g bílkovin je v budování pro naturála zbytečně moc. Ale do celkového příjmu se započítávají všechny bílkoviny, i ty rostlinné (i když je u nich horší využitelnost a luštěniny je potřeba kombinovat např. s obilovinami, abys pokryl celé nedostatkové aminokyselinové spektrum). Takže bych se držel hodnoty cca 1,6g/kg, max 1,8g a do tohoto množství bych započítal i ty rostlinné zdroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|