| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tetovanie |
| mam jedno a staci mi |
|
1% |
[ 1 ] |
| mam jedno a chcem dalsie ! |
|
18% |
[ 11 ] |
| nemam, ale uvazujem o nom |
|
32% |
[ 19 ] |
| nemam a neuvazujem o nom |
|
31% |
[ 18 ] |
| mam, ale uz sa mi nepaci a chcem ho dat prec |
|
1% |
[ 1 ] |
| nemam a nepaci sa mi ani na druhych |
|
13% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 05, 2005 6:09 pm Předmět: |
|
|
...akorát ten drak nechrlil oheň že?
...pro "Brňáky"...v hospodě " U Klusáčka" je chlápek, kterej hraje pérem na klávesy ( když se ožere )...a docela mu to jde....lidi šílej, páč myslej že je to nějaký představení...a on je ten chlápek jen takovej trotl - exhibicionista.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so březen 05, 2005 6:19 pm Předmět: |
|
|
asi uz ne .. nemoh sem nikde najit tu tvoji bitvu u grunwaldu , nemas na to nejakej odkaz nahodou ? nasel sem jeho malby,ale tohle ne .. kdybych si mel ja vybrat tak dam 4 jezdce apokalypsy :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 05, 2005 6:22 pm Předmět: |
|
|
hledej v googlu...tam to je...jinak ten obraz visí v muzeu Prado v Madridu.....má to na rameni tuším Landa
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so březen 05, 2005 6:33 pm Předmět: |
|
|
jeden americkej spisovatel, konkretne Truman Capote, ktery napsal vynikajici roman "In cold blood" o dvou vrazich delal pruzkum v reale a knihu napsal taky podle skutecnosti a v celach smrti stravil hodne casu... a rekl tuto vec : ze 99% odsouzenych melo tetovani driv nez vrazdili a 90% vsech veznu melo tetovani a z toho vyvodil jednu myslenku a to, ze clovek ktery si necha udelat tetovani NENI NORMALNI , nechtel tim samozrejme rict ze kazdej potetovanej je potencialni vrah jen to ze kazdej potetovanej to nema v nejakem smyslu v hlave v poradku ...
me to prjde jako dobrej namet k diskusi :-)
samozrejme to nikomu necpu jen mi prislo zajimavy to zde vyjadrit..
muj vlastni nazor radsi nereknu nebo by me tu lidi ukamenovali štenclama
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 05, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
Ku*va...kopie je na Bouzově.
...mj. Bitvu u Grunwaldu máš i ve slovansé epopeji od muchy nemýlím - li se....stejně tak jako bratrskou školu v Ivančicích....mého to rodiště...a pár dalších...ale ty asi nebudete znát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 05, 2005 7:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: so březen 05, 2005 7:21 pm Předmět: |
|
|
ze nepise Stan,asi jezdi TRUCKEM  ma krasny kerky....mam taky jednu ....na rameni....
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 05, 2005 7:29 pm Předmět: |
|
|
...jak víš že má Stan krásný kérky???...Stan Ti něco posílal?
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so březen 05, 2005 7:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
Zaslal: so březen 05, 2005 8:01 pm Předmět: |
|
|
nejlepší je jak je ta reklama jak si dělaj čínský tetování a myslí si že jim dělá činskýho draka a místo toho jim dělaj babbusový výhonky _________________ Jsem zpět :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so březen 05, 2005 8:01 pm Předmět: |
|
|
v židenicích....ulice tuším Krokova...akce nahodilé  ...je tam prostě standartně klávesák v nějaké místní "zábavné" skupině a když se nalije, tak holt hraje pérem na klávesy  ....a lidi mu ještě volovi kupujou chlast...minule jedné mojí spolupracovnici ( a asi dalším deseti slečnám ) ukazoval , že mu tam vyskočila nějaká vyrážka...no holt magor...jmenuje se Václav
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |