|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tetovanie |
| mam jedno a staci mi |
|
1% |
[ 1 ] |
| mam jedno a chcem dalsie ! |
|
18% |
[ 11 ] |
| nemam, ale uvazujem o nom |
|
32% |
[ 19 ] |
| nemam a neuvazujem o nom |
|
31% |
[ 18 ] |
| mam, ale uz sa mi nepaci a chcem ho dat prec |
|
1% |
[ 1 ] |
| nemam a nepaci sa mi ani na druhych |
|
13% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
Stan

|
Zaslal: so březen 05, 2005 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Mike Tyson napsal: | ze nepise Stan,asi jezdi TRUCKEM ma krasny kerky....mam taky jednu ....na rameni.... |
Jeste nejezdi:-))
Nevim co bych psal.Dal jsem na fotky ctenaru namet,ze vy jsme mohli udelat sekci-fotky nasik tetovani,zadne obliceje,jen ciste kerky,ale nikdo se k tomu nevyjadril..:- (
Jinak k tetovani..opravdu si to predem dobre rozmyslete a pokud uz dnes uvazujete,jestli se vam to bude libit v padesati letech,netetujte se..
Ono to je tak trochu o zivotnim stylu a tak trochu musi byt clovek pako,jak popisuje nas horolam o par radku vyse.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mathaus
|
Zaslal: so březen 05, 2005 9:14 pm Předmět: |
|
|
ja jsem premyslel o tetovani vazne dlouho. Ale pak kdyz jsem videl ze to na sebe placa kazdej, tak mi to prislo ne tak super. Vubec bych nepremyslel o tom jake to bude az budu starej, je to celkem jedno. O to asi tak moc nejde. vazne me odradilo to ze to ma kazdej. To uz bych radsi neco co kazdej nema. Jak se lije vosk to prorizle kuze. To mi prijde originalnejsi  A navic co z toho..... Kdyz chci brazky tak jdu do galerie, nebo prohlidnu album.
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so březen 05, 2005 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | jeden americkej spisovatel, konkretne Truman Capote, ktery napsal vynikajici roman "In cold blood" o dvou vrazich delal pruzkum v reale a knihu napsal taky podle skutecnosti a v celach smrti stravil hodne casu... a rekl tuto vec : ze 99% odsouzenych melo tetovani driv nez vrazdili a 90% vsech veznu melo tetovani a z toho vyvodil jednu myslenku a to, ze clovek ktery si necha udelat tetovani NENI NORMALNI , nechtel tim samozrejme rict ze kazdej potetovanej je potencialni vrah jen to ze kazdej potetovanej to nema v nejakem smyslu v hlave v poradku ...
me to prjde jako dobrej namet k diskusi :-)
samozrejme to nikomu necpu jen mi prislo zajimavy to zde vyjadrit..
muj vlastni nazor radsi nereknu nebo by me tu lidi ukamenovali štenclama |
Teď Ti musím dát za pravdu..Hlásím se k názoru ''Jak to bude vypadat za 50 let?''Babička má souseda,který mu je 70 a vypadá to vážně smešně.Navíc si tam člověk často nechá vytetovat nějakou pičovinu,která se mu za pár let přestane líbit.Nehleďě na to,že v určitých povoláních je to rozhodující překážka.
PS:Co je to štencl?
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
Zaslal: so březen 05, 2005 9:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mathaus
|
Zaslal: so březen 05, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
ja souhlasim se stanem. Je to otazka rozhodnuti. Proste chces a nebo ne. A co jsi jednou udelal, to tak proste je a nema cenu o tom premyslet. A vybrat muzes dobre. Aj kdybych se rozhodl tak si necham na zada vytetovat portret svyho psa. JE to muj milacek. Za nic na svete bych jej nedal, neprodal a nevymenil. K certu se vsim, ale pes mi musi zustat. Toho bych nikdy nelitoval. Takze se muzes rozhodnout a mit to rad az do smrti, ale proc jen nemit fotku v penezence? Asi az mi muj milacek odejde tak to tetovani bude, at je porad se mnou....
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: so březen 05, 2005 9:43 pm Předmět: |
|
|
PROC NOSIS TY NAUSNICE, TO JE TAK TRAPNY...
PROC MAS TO TETOVANI, TO CHCES JAKO NEKOHO OHROMIT? VIS JAK TO BUDE VYPADAT AZ BUDES STAREJ?
A PROC MAS TAK VELKE SVALY, LETI NA TO ZENSKY? A AZ PRESTANES CVICIT, TAK SE TI TY SVALY PROMENIT NA SPEK? A BUDES MI POVISLOU KUZI?
PROC SI NEKOUPIS FELICII? A PROC TOLIK CHLASTAS? A PROC JSI TAKOVA PICA?
NO, PROTOZE UZ PROSTE TAKOVA PICA SEM. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
charmandr

|
Zaslal: so březen 05, 2005 9:47 pm Předmět: |
|
|
já osobně mám dvě kerky a vůbec toho nelituju že je mám. _________________ Jsem zpět :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:01 pm Předmět: |
|
|
Tetování vidím nejčastěji na lidech,se kterými nechci mít nic společného.Nejvíc žeru ty plážový gigola,jak vždycky zatáhnou břicho,nahoděj ramena a jdou si mazat ten svůj biceps.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:06 pm Předmět: |
|
|
| charmandr napsal: | | AlesHD2 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | jeden americkej spisovatel, konkretne Truman Capote, ktery napsal vynikajici roman "In cold blood" o dvou vrazich delal pruzkum v reale a knihu napsal taky podle skutecnosti a v celach smrti stravil hodne casu... a rekl tuto vec : ze 99% odsouzenych melo tetovani driv nez vrazdili a 90% vsech veznu melo tetovani a z toho vyvodil jednu myslenku a to, ze clovek ktery si necha udelat tetovani NENI NORMALNI , nechtel tim samozrejme rict ze kazdej potetovanej je potencialni vrah jen to ze kazdej potetovanej to nema v nejakem smyslu v hlave v poradku ...
Teď Ti musím dát za pravdu..Hlásím se k názoru ''Jak to bude vypadat za 50 let?''Babička má souseda,který mu je 70 a vypadá to vážně smešně.Navíc si tam člověk často nechá vytetovat nějakou pičovinu,která se mu za pár let přestane líbit.Nehleďě na to,že v určitých povoláních je to rozhodující překážka.
PS:Co je to štencl? | prosimtě za 50 let už ti nebude stát ani piňdour a nějaký tetování ti bude u prdele kdysi je hnusný nebo ne když budeš mít kůži seschlou |
Jednoduše nechci mít nadosmrti památku,jaká jsem byl v mládí píča.
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:06 pm Předmět: |
|
|
Kdyz jsem byl naposled v cirkuse tak me v te dobe spis zajmaly ty zvirata nez zeny:) Ale mozne je vsechno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:12 pm Předmět: |
|
|
| AlesHD2 napsal: | | Tetování vidím nejčastěji na lidech,se kterými nechci mít nic společného.Nejvíc žeru ty plážový gigola,jak vždycky zatáhnou břicho,nahoděj ramena a jdou si mazat ten svůj biceps. |
ZASE S TEBOU TLUCE PUBERTA, ALESI? TO NEVA. JA JSEM VIDEL TETOVANI NA MILIONECH LIDI, MLADYCH, STARYCH, TLUSTYCH, PLESATYCH, SVALNATYCH, VYSCHLYCH, HOMOSEXUALECH, DOKONCE I MOJE MILOVANA ANASTACIA MA TETOVANI. DOUFAM, ZE SI NEMAZE BICEPS, TO BY MNE SRALO. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:12 pm Předmět: |
|
|
| AlesHD2 napsal: | | charmandr napsal: | | AlesHD2 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | jeden americkej spisovatel, konkretne Truman Capote, ktery napsal vynikajici roman "In cold blood" o dvou vrazich delal pruzkum v reale a knihu napsal taky podle skutecnosti a v celach smrti stravil hodne casu... a rekl tuto vec : ze 99% odsouzenych melo tetovani driv nez vrazdili a 90% vsech veznu melo tetovani a z toho vyvodil jednu myslenku a to, ze clovek ktery si necha udelat tetovani NENI NORMALNI , nechtel tim samozrejme rict ze kazdej potetovanej je potencialni vrah jen to ze kazdej potetovanej to nema v nejakem smyslu v hlave v poradku ...
PS:Co je to štencl? | prosimtě za 50 let už ti nebude stát ani piňdour a nějaký tetování ti bude u prdele kdysi je hnusný nebo ne když budeš mít kůži seschlou |
Jednoduše nechci mít nadosmrti památku,jaká jsem byl v mládí píča. |
TAK TO NEDEJBOZE, ABY NEKDO ARCHIVOVAL TOHLE FORUM. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:14 pm Předmět: |
|
|
Tetování vidím nejčastěji na lidech,se kterými nechci mít nic společného.Nejvíc žeru ty plážový gigola,jak vždycky zatáhnou břicho,nahoděj ramena a jdou si mazat ten svůj biceps.
Tak Stázka jo?Tyhle popový loutky taky žeru..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|