|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tetovanie |
| mam jedno a staci mi |
|
1% |
[ 1 ] |
| mam jedno a chcem dalsie ! |
|
18% |
[ 11 ] |
| nemam, ale uvazujem o nom |
|
32% |
[ 19 ] |
| nemam a neuvazujem o nom |
|
31% |
[ 18 ] |
| mam, ale uz sa mi nepaci a chcem ho dat prec |
|
1% |
[ 1 ] |
| nemam a nepaci sa mi ani na druhych |
|
13% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
AlesHD2

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | tak s tim nesouhlasim. Proc si nadavat za neco takoveho. Je hone lidi co to je pro ne soucast zivota. Ja si tezko okazu predstavit meho ZZ-top otce, jak lita na harley a nema jeho kerku. Ten s tim umre a bue stastnej ze ji ma...... Protoze az prestane jezdit tak to bude asi jedna z mala veci co mu to pripomene. Takze takze. Kerka pro toho kdo chce a kdo nechce, tak at si ji nedava. Hele jeste jena vec. Vis co ja slysel. Ze kdo huli travu je looser vsech nlooseru, prej negramotnej blb co to nikam nedotahne. Ja to poslouchal pekne dlouho. Ja bych tak negeneralizoval..... |
Nejčastěji!!Tím jsem nemyslel lidi jako je Tvůj otec.Já prostě nesnáším všechno středoproudý,dělat něco kvůli módě a takový pičoviny.Teďka mi všichni řeknou,že to nedělaj kvůli módě,i když je jasný,že jsou tím alespoň ovlivněný.Nemám rád SuperStar,pop,gel,pruhovaný šály po kolena atd.Proč?Protože to maj rádi všichni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Design

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:51 pm Předmět: |
|
|
A co je tak skveleho na tom se lisit?? At chces nebo ne, denne potkavam desitky kluku co maji bombra, glady a neuveris... vypadaji jeden jak druhej
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:53 pm Předmět: |
|
|
Mig : Anastaciu muzu , lehce pro jeji zpev,ale vic pro jeji vzhled..
Koblizek : chcu carovej kod na zatylek, vadilo by ti to ? :p
ad misto tetovani :
To je ta nejdulezitejsi vec, pac mi mladsi lidi budem driv nebo pozdeji schanet praci, a kdyz clovek chce neco serioznejsiho,tak nemuze byt tetovanej na mistech ktery sou videt kdyz ma treba tricko s kratkym rukavem nebo kratasy, protoze o potetovany maniky nikdo nestoji -viz. predsudky z krimu
ad stari :
Jak starneme my ,jak starne nase kuze, tak spolu s tim se vyvyji technologie, za nejakejch 50 let budeme pouzivat teleporty misto letadel,dorozumivat se myslenkama,nebudou zadny nemoci atd. (mozna budem vsici mrtvy) ,ale hlavne spolu s tou technikou urcite pridou na to jak to tetovani behem okamziku,bezbolestne,bez nasledku odstranit, takze by to nemel byt problem..
Jinak kdyz se divam na nektery duchodce co maji jeste to stary tetovani co si delali jehlou ingoustem,to je des.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Koblížek

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Jinak kdyz se divam na nektery duchodce co maji jeste to stary tetovani co si delali jehlou ingoustem,to je des.. |
Treba si tohle jednou budou riakt tvoje decka.. v tochu jinem podani
|
|
| nahoru |
|
 |
Koblížek

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Mig : Anastaciu muzu , lehce pro jeji zpev,ale vic pro jeji vzhled..
Koblizek : chcu carovej kod na zatylek, vadilo by ti to ? :p
ad misto tetovani :
To je ta nejdulezitejsi vec, pac mi mladsi lidi budem driv nebo pozdeji schanet praci, a kdyz clovek chce neco serioznejsiho,tak nemuze byt tetovanej na mistech ktery sou videt kdyz ma treba tricko s kratkym rukavem nebo kratasy, protoze o potetovany maniky nikdo nestoji -viz. predsudky z krimu
ad stari :
Jak starneme my ,jak starne nase kuze, tak spolu s tim se vyvyji technologie, za nejakejch 50 let budeme pouzivat teleporty misto letadel,dorozumivat se myslenkama,nebudou zadny nemoci atd. (mozna budem vsici mrtvy) ,ale hlavne spolu s tou technikou urcite pridou na to jak to tetovani behem okamziku,bezbolestne,bez nasledku odstranit, takze by to nemel byt problem..
Jinak kdyz se divam na nektery duchodce co maji jeste to stary tetovani co si delali jehlou ingoustem,to je des.. |
Pro mě za mě... k nám chodí chlap a má na krku vytetováno Gambrimus... (i když u nás se chlastá Mušketýr a tak to moc nechápu) Já mám velkého čínského draka ale není vidět ani v plavkách... mám ho hezky schovaného...
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Design napsal: | | A co je tak skveleho na tom se lisit?? At chces nebo ne, denne potkavam desitky kluku co maji bombra, glady a neuveris... vypadaji jeden jak druhej |
Tohle se netýkalo skinheads!Já se tak neoblékám,nemyslím,nechovám se.S pár z nich souhlasím (nejsou to ty,co potkáváš na ulici v bomberu a gládách)
|
|
| nahoru |
|
 |
Design

|
Zaslal: so březen 05, 2005 10:59 pm Předmět: |
|
|
Vybral jsem je jako priklad... na kterem jsem chtel ukazat to ze v tehle dobe je uplne jedno jak se oblekas a co delas... takovych jako ty je spousta. No to ze si ekdo geluje hlavu jeste neznamena ze v ni nic nema.
Bud klidny.. v puberte jsem byl taky a uvazoval jsem nejak podobne jako ty. Prejde to...
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:00 pm Předmět: |
|
|
Já se nesnažím lišit za každou cenu.Ani se nechci lišit jenom abych se lišil.Já prostě v davovejch záležitostech cítím neskutečnou tupost.
Pro příklad:šoupaný rifle mám taky.
|
|
| nahoru |
|
 |
AlesHD2

|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:01 pm Předmět: |
|
|
| Design napsal: | Vybral jsem je jako priklad... na kterem jsem chtel ukazat to ze v tehle dobe je uplne jedno jak se oblekas a co delas... takovych jako ty je spousta. No to ze si ekdo geluje hlavu jeste neznamena ze v ni nic nema.
Bud klidny.. v puberte jsem byl taky a uvazoval jsem nejak podobne jako ty. Prejde to... |
To jsem taky nemyslel..Nevadí mi když má někdo nagelovaný vlasy a pruhovanou šálu.Spíš jsem se na to díval ze svýho pohledu.Něco bych na sobě nesnes.
Naposledy upravil AlesHD2 dne so březen 05, 2005 11:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:03 pm Předmět: |
|
|
| Design napsal: | | Black Dragon napsal: | | Jinak kdyz se divam na nektery duchodce co maji jeste to stary tetovani co si delali jehlou ingoustem,to je des.. |
Treba si tohle jednou budou riakt tvoje decka.. v tochu jinem podani |
prectu jim myslenky a ztriskam je jak kona :p _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:27 pm Předmět: |
|
|
OT rulezz ..
Co se hudby tyce sem neskutecnej uchyl: hip hop,metal,rock,folk ...
Jeste neco k tematu :
jak se rika.. clovek ma jednu kerku a hnedka chce dalsi, je to droga .. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:34 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Black Dragon dne so březen 05, 2005 11:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:54 pm Předmět: |
|
|
K tomu tetování:
Viděl jsem tady v Německu nějakýho týpka, na holý hlavě měl vytetovanou pavučinu i přes obličej, ruce plný kérek a nic jinýho jsem naštěstí neviděl. Na kožený bundě měl napsáno SPIDER a celkově vypadal jako motorkář.
Nic proti kérkám, ale fakt se to nesmí přehánět. Když je to vkusný a dobře udělaný, tak proč ne. Já osobně bych do toho nešel. A když, tak bych si radši zaplatil za pořádnou kvalitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:57 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem sice ten typek s gelem a parfemem,motorky mam radeji sportovni,ale kdyz jsem,hlavne na Floride videl bandy harlejaru,tak k tem to opravdu patri a vypada to velice dobre..tam to je prave o tom zivotnim stylu.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|